IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ми да, нямам идея как ще се движат пазарите дори и след 15 минути. Да не говорим следващите години.
    Ех равнавесенов, равновесенов... Колко пъти трябва да ти се казва, че от 2008 г. насам пазари няма? Да си чувал нещо за командно-административната икономика?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      Машалааа,дисбаланс!
      Това беше най смисленото и дълбоко/аналитично нещо,което съм чул/чел от теб!
      Браво!
      Мога ли да ти го преведа......м-ммм бръщолевенето?
      Накратко - всичко е глупост,нямам идея... метай боб - все ще нацелиш нещо
      Ми да, нямам идея как ще се движат пазарите дори и след 15 минути. Да не говорим следващите години.

Защо, ти имаш ли идея. И ако знаеш това защо тогава не си мултимилиардер

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Той е твърд, хардлайнер, не го мисли, 35% не могат го притеснят, дори и задаващите се 50

Ти я кажи какво ти е мнението за тази етф комбинация де съм си харесал, нали си спец по финансовите сектори.
        Да диверсифицирам малко нефтено / ЕМ портфейла...ей няма дойде накрая тая корекция бе, кеша пари...

XLF, KRE (KBWB) , DES, IJS, IJT
        KBWD вече имам.
        Ако купиш ЕТФ и за големи банки и за регионални и за финансови услуги просто хващаш целия финансов сектор. Това не е точно диверсификация Т.е. прекалено широка диверсификация. Ако мислиш че засилените регулации в САЩ ще потиснат печалбите на големите банки си заслужава те да се избягват. Или пак ако човек смята че те правят глупости, или че отчетите им са неразбираеми, или пък че не са морални или че се занимават с глупости или каквато там друга причина човек може да има по-добре да ги избягва. До колко и дали повишените регулации ще им повлияят зле и до колко и дали може да станат жертва на държавно преследване - както изглежда че в момента се случва с ДжейПМ не бих могъл да кажа.

Ако не смята нищо от това, то големите банки винаги ще имат преимущество пред малките банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Той е твърд, хардлайнер, не го мисли, 35% не могат го притеснят, дори и задаващите се 50
          По хардлайнерство не мога да се меря с кудкудяци като вас, които дори падане с 90% на бфб-то не ги притесни...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Още ли чешете празнодумковци таз глупава тема ? Тука работа стана ясна още септември 2011
            Само мога да изкажа искренни съболезнования на всички празнодумковци и най вече на инвестиралите преди две години в XAU
            Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

Ми аз ако бях обърнал всичките си спестявания в златни кюлчета, лекичко поне щях да съм притеснен. Но може би имам по-лабилен характер

Ти я кажи какво ти е мнението за тази етф комбинация де съм си харесал, нали си спец по финансовите сектори.
              Да диверсифицирам малко нефтено / ЕМ портфейла...ей няма дойде накрая тая корекция бе, кеша пари...

XLF, KRE (KBWB) , DES, IJS, IJT
              KBWD вече имам.

Коментар

• Тези метали не си играят на падащи камички, направо все едно Конан си е изтървал меча. Няма да се учудя ако и още утре достигнат нивата си от преди последния растеж.

Коментар

Ми аз ако бях обърнал всичките си спестявания в златни кюлчета, лекичко поне щях да съм притеснен. Но може би имам по-лабилен характер
                  Не е само до характер, равновесенов. Липсват ти знания и опит.

Колко пъти да ти обяснявам, че хората които държат парите си във физическо инвестиционно злато и сребро са спокойни, уравновесени, положително настроени и уверени в бъдещето си. Много ми е смешно пиейки питието си да чета коментариите на всички зелки, на които златото и среброто им бъркат в здравето, защото са изход от пирамидата на фондовите пазари и хартишките... Ушили са се в непродаваеми боклуци по борсите и златото им е виновно, че не идват други камилчета да държат пирамидата... Забавно е.

Коментар

• То,златото се опитва да ви каже нещо-чувате ли го разбирате ли го?
                    Слушайте го внимателно-то винаги е право
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Защо реши, че съм притеснен? Пак си се объркал нещо, равновесенов...

Коментар

Не се притеснявай Мастъре, златото и среброто са били пари 10000 години.
                        Защо реши, че съм притеснен? Пак си се объркал нещо, равновесенов...

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                          Лорде, от мен да знаеш- "рънъта прай борбъта!, е казал мъдрият народ!
                          Златото е просто едно лъщящо парче метал...и нищо повече, като изключим, че тук-таме се използва в микроскопични количество в някои технологични производства!
                          Нефт, Газ и Храна са по-ценни от златото...запомни го!
                          Прав си, златото ще излезе ГОЛЯМ боклук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Абе това злато.........ще остане ли като инвестиционен продукт или на зърнената борса като конкурентен продукт?
                            Лорде, от мен да знаеш- "рънъта прай борбъта!, е казал мъдрият народ!
                            Златото е просто едно лъщящо парче метал...и нищо повече, като изключим, че тук-таме се използва в микроскопични количество в някои технологични производства!
                            Нефт, Газ и Храна са по-ценни от златото...запомни го!

Коментар

• Кво става ве, мушвороци!? капе ли, капе ли медеца на баба меца!?
                              казах ли аз преди една седмица, че имаме "падаща звезда" не седмична? казах!
                              Някъв мушморок ми вадеше тогава кръстосани канали за нагоре! Де го сега да го напляскам?!
                              За глобалните графики слушайте древните японци, както и гледате каналите на Ганн...вълнобройството не помага!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Закривай ги и бегом да запалиш една свещичка. Следващият път като иде на 24 да скъсиш с още по-голяма сума за да спечелиш още повече...
                                Не се притеснявай Мастъре, златото и среброто са били пари 10000 години. Все някога в следващите 10000 години пак ще поскъпват

Коментар

Working...
                                X