IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
    Ще направя добавка на 1220
    Казах ви аз ама не слушате

Коментар

• Сега интересно става нивото 1250 , издъним ли го ще имаме късмет с дългите
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Не ще да слиза повече гада а го чакалим на 1202-1204

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
          С бан на търговията и притежанието на злато
          Тва в Америката държавата на свободите, в Европа ньет

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
            Не мога да си отговоря на следния въпрос:

В момента масата е накупила здраво златото и среброто.
            Няма как големите риби да пуснат лесен гювеч на масовия спекулатор,
            целта е да му го начукат /извинявам се за израза/.

Как ще бъде прецакана масата според вас? Е това ми е въпроса.
            Като гледам чарта на злато и сребро 'масите' хич не ги ебе за злато и сребро и всички са вънка от него, сега в момента акцийте са на мода и масите са там ей погледни индексите

Коментар

• С бан на търговията и притежанието на злато
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Не мога да си отговоря на следния въпрос:

В момента масата е накупила здраво златото и среброто.
                Няма как големите риби да пуснат лесен гювеч на масовия спекулатор,
                целта е да му го начукат /извинявам се за израза/.

Как ще бъде прецакана масата според вас? Е това ми е въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Мислиш няма пробием 1150$ ? Ми поживъом, увидим....

Погледнах ги тия SQM...ми много дълг бе братче, аз над 0.5 D/Eq не пълня.
                  И растеж няма...

Това ЕТФ-че е по сигурно, и 5% дивидент дава, широка експозиция и >50% потенциал нагоре има. Чопнах си малко преди няколко часа, около 8.50$ - повече

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=COPX&ty=c&ta=1&p=d
                  Нищо му нема на SQMa на 20-23 ако слезне се е утепало и разтеж има x2 да праи, че и повече компанията има 6 милярда капитал баце тея не са уйя ми и немат дългове, те и GDXa фонда е 6 милиярда ей цената каде му е на 22
                  Не знам ти каде гледаш за дългове ей тука пише No Dept

http://www.gurufocus.com/stock/SQM

Нешо има разминавка в инфото, не знам коя страница лъже повече
                  Last edited by michaelis; 07.01.2014, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    Кастро бате нема са 1000$ тва пишем и на ората, освен ако утре не изръсят някоя тапотия и може и да може но па ше върне, иначе хартиите ги държа SSRI, GDX, GDXJ, SIL, PRU.TO, CSI.TO, BVN, LODE - ама тех нема да ги държа дълго ще им бия шута иии бат pibo ей тея чакаля SQM те са от твойте там ECH чилийската раса ама са 25 дееба ако слезнат на 20-22 ше си стиснем ръцете, че и дебел ивидент дават SQM и много се чудим да ги взимам ли са да не ги ли взиам ?
                    Мислиш няма пробием 1150$ ? Ми поживъом, увидим....

Погледнах ги тия SQM...ми много дълг бе братче, аз над 0.5 D/Eq не пълня.
                    И растеж няма...

Това ЕТФ-че е по сигурно, и 5% дивидент дава, широка експозиция и >50% потенциал нагоре има. Чопнах си малко преди няколко часа, около 8.50$ - повече

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=COPX&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Това много добре, че се засичат нещата и с небуболечковци
                      Последно какъв ще ни е консенсуса да пълним най яко - около 1000$ ?

Аз смятам да ги играя РМ чрез микс от GDX, GDXJ, EPU BVN EZPW, пък около дънцето усетя ли че тръгва нагоре - добавям и Х 2 Х 3 бул.
                      Макс до 20% от портфейла.
                      Кастро бате нема са 1000$ тва пишем и на ората, освен ако утре не изръсят някоя тапотия и може и да може но па ше върне, иначе хартиите ги държа SSRI, GDX, GDXJ, SIL, PRU.TO, CSI.TO, BVN, LODE - ама тех нема да ги държа дълго ще им бия шута иии бат pibo ей тея чакаля SQM те са от твойте там ECH чилийската раса ама са 25 дееба ако слезнат на 20-22 ше си стиснем ръцете, че и дебел ивидент дават SQM и много се чудим да ги взимам ли са да не ги ли взиам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                        Аз нямам какво да добавя , мнението ми изцяло се припокрива със това на
                        Мichaelis и времево и като таргет , даже малко ме учудва съвпадението , понеже
                        не използвам технически модели или индикатори
                        Ще стоим и ще гледаме , и без злоба на всяка корекция от 10 $ нагоре/надолу .
                        Моля ви !
                        Това много добре, че се засичат нещата и с небуболечковци
                        Последно какъв ще ни е консенсуса да пълним най яко - около 1000$ ?

Аз смятам да ги играя РМ чрез микс от GDX, GDXJ, EPU BVN EZPW, пък около дънцето усетя ли че тръгва нагоре - добавям и Х 2 Х 3 бул.
                        Макс до 15 % от портфейла.
                        Last edited by pipbel; 07.01.2014, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                          Ще направя добавка на 1220
                          Седи са малко мирно че утре е FOMC и тея ше дрънкат тъпотии и тва ше скача като яре, те посоката знаят каде е ама нарочно люлят клона дееба и аз от такива новини бегам. И дори да падне малко злото пак ше хои на горе по простата причина,че всичккото кеч го shortirat ей банки, разни ора кат бат Хаха е да ама в COТ chart, Large Speculators са на друго мнение а техното мнение треа се слуша щото те карат влака. Глей да добавиш на 1200 - 1204 там е месечната цена на отваряне и ше има bounce точ там

Коментар

• Тъй тъй , ама нали се сещаш че тука масово го търгуваве на марджин и такива
                            отклонения от позициите ни може да се окажат фатални за някои...

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              Аз нямам какво да добавя , мнението ми изцяло се припокрива със това на
                              Моля ви !
                              Ама вуйче то това си е пур натур играта, на главорезите им е ясно че всички чакат 1000 е да ама нема и влака тръгва и ората си викат, ебаси изпуснахме, качваме се на 1400 и държим е да ама тогава влака връща и айде па се панира народа, мама им гадна с техните цигански номера напрао край нямат и ако падне под 1000 психо граница ненам кво, дет вика пича от по доле, ем ко кат падне, а падне ли под 1000 на 900 или нешо такова, взлизаме и чакаме нови върхове и тва е играта ама трае години дееба не е за месец два ...

Коментар

• Аз нямам какво да добавя , мнението ми изцяло се припокрива със това на
                                Моля ви !

Коментар

Working...
                                X