Ще направя добавка на 1220
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
[QUOTE=mos70;1059557442]Много бързо "жълтурите" дигнахте бойните знамена...а напразно!
На дневна - МА200 отдавна пресече отгоре МА1000, като в същото време МА1000 също завърта надолу!
На седмична - МА200 твръдо обърна надолу, като вече оказа съпротива (в края на август) и изтлъска жълтото там, където му е мястото.
Максимално възможната корекция е до 1350-75...от там- целим хилядарката![/QUOT
Момче...време е да се събудиш...каква хилядарка те е подгонила незнам...явно много си патил от златцето и сега го кълнеш и псуваш...мира ти не дава
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеКога съм казвал това?? Казах, че на дневна- МА200 твърдо пресече МА1000 отгоре-надолу, а на седмична МА200 през август даде сериозен отпор, и жълтото рикошира от нея....Сега предполагам, че е вероятно да направи втори опит да пробие МА200 на седмична, която е към 1350-75... и от там- хилядарката е в кърпа вързана!
1000 е "психология" и най-малкото ще искат да пробват!Падне ли 1000.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеммм добрем, да видиме, всичко е възможно, и каде го виде на дневна, че е над SMA200 само това не разбрах...
1000 е "психология" и най-малкото ще искат да пробват!Падне ли 1000.....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеМного бързо "жълтурите" дигнахте бойните знамена...а напразно!
На дневна - МА200 отдавна пресече отгоре МА1000, като в същото време МА1000 също завърта надолу!
На седмична - МА200 твръдо обърна надолу, като вече оказа съпротива (в края на август) и изтлъска жълтото там, където му е мястото.
Максимално възможната корекция е до 1350-75...от там- целим хилядарката!
Ако искаш пробвай short на 1350 да те изгърбят тея от долупо сериозен short чак на седмична SMA200 и то там е 1400-1500
Last edited by michaelis; 07.01.2014, 12:23.
Коментар
-
Много бързо "жълтурите" дигнахте бойните знамена...а напразно!
Максимално възможната корекция е до 1350-75...от там- целим хилядарката!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеГолеми пируети голямо чудо...
http://www.safehaven.com/article/323...ets-listen-in-
ей тука и една мадама и тя нарисувала нешо, но с много големи амплитуди бе да му се невиди
http://www.safehaven.com/article/323...h-january-2013
аз съм фен ей на тоя, той е чок златарин и чува петела, и има статий от 2000г. насам
http://zealllc.com/
Last edited by michaelis; 07.01.2014, 10:16.
Коментар
-
michaelis
ilivil
Да наистина добър разказ, и аз съм фен на твърдия метал от както поевтиня и става 'демоде' и то не само долара е тоалетна хартия ами и еврото от скоро и йената, човек се чуди каде да избяга и понеже не можем да си направим склад в къщи с барели петролотиваме към жълтия метал, че белия е облагаем с данък.
Коментар
-
последен пост
Здравейте. Прочетох няколко хиляди поста по темата тук за БАЛОНА последните два три дни.Позволявам си да споделя част от това което мисля по въпроса . Аз не съм от дребните мушици дето късят и удължават в долари каквото и да значат тези нови термини за мене . Разбрахте ,че съм дребна златна буболечка,както предполагате засега посмачкана . Уважение и към двете страни в спора . Учудва ме наглостта на играчите на борсата и боготворенето на долара . Доларът е балона това е моето заключение . Сега малко в цифри
. Купил съм 30 бизона,2 панди,30 суверена,20франкове разни,20скандинавски крони ,германски марки ,оная голямата мексиканската ,разни орли и свободи ,канадски четвърт кленове,четвърт панда и още малко подобни ,дори и византийски Теодосий 2 солидус. Имах акции в норвежки петролен фонд с десетина компании от бранша ,разни там кораби и платформи .Фонда е като притурка в моята банка ДНБ,където са и банковите ми сметки и с едно кликване купувам . Спечелих около 20 процента на година в най рисковият им фонд с по големи амплитуди от нормалните . При мен главната причина да се изтегля от фонда е това че парите ми там са видими и не мога да ги скрия от данъчните . Преди това бях на 10,1 процента годишна лихва в Уникредит банк Русе между другото . Аз съм пълен голтак ,тръгнал съм със 100 долара в джоба спестени в ТКЗСето.Сега ми свършват трудовите помощи (полагащи ми се заради заработени години) и трябва да поискам социал ,а за да взема социал трябва да нямам пари на банковото конто . Тоест възможно е да държа кеш но не трябва да го виждат данъчните . Смятам че в бъдеще много западняци ще почнат да укриват богатство а предвид на това че среброто е тежко за парите си ,златото е царя . На ФорексМастера специални благодатности без другите да се обиждат
. Само не съм съгласен за кюлчетата защото на летището бият на очи ,докато няколко златни монети в партафеля минават лесно ренгените . Искам да завърша с концепта ,,Колко струва годишната служба на офицера и сержанта? тоест за колко бихте рискували живота си,,. В Римско време солдатите на империята са получавали 20 грама злато на година .Сега Задокеанската империя плаща в злато всяка седмица по толкова на офицерите си . Империята ще колабира ако офицерите си го поискат физическо жълто а не ,,хартиено,, . С уважение към всички от които съм научил нещо тук И.И.И .
Last edited by ilivil; 07.01.2014, 02:37.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеАко леко отклоним темата на дискусията, как и кога ФЕД ще си приберат "ликвидността" обратно? Има ли някакъв план кога ще се освободят от "активите"? Също, какво става със заемите които ЕЦБ отпусна преди време на банките - погасяват ли се, какво става? Нищо не излиза в масовите медии по въпроса.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДа ,съгласих се и си коригирам тайминга , и според мен е много възможно
да не видим ново дъно , а при такова ще купувам и от там с цел 1400-1450докато всички чакат 1000, нема дое са 1000 вече влака върви после като стигне 1500 ще се сети народа ама тогава би трявало да връща ... и ако върне някога на 900-1000 тогава вече е за дълго държане на 2.5 аз съм убеден че златото ще направи нови върхове било то след 2 или 3 години а ако паниката е голяма може да го избутат и много над 2500
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДа ,съгласих се и си коригирам тайминга , и според мен е много възможно
да не видим ново дъно , а при такова ще купувам и от там с цел 1400-1450
Коментар
Коментар