Добре ще е днес да затворим над предишния връх...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеИ аз съм дълъг на злато, просто днешния скок е от страна на валутата основно, макар че и златото е нагоре малко.
Коментар
-
michaelis
-
michaelis
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеПросто долара поевтиня след репорта за безработица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеммм има импулс ама на гори, ньет на долеи златните бълхи кат отвори бакалията и те на гори
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
michaelis
ммм има импулс ама на гори, ньет на долеи златните бълхи кат отвори бакалията и те на гори
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеда ама ньет, чак такъв прът не мисля, защото монго хиени чакат там и няя ги огрее, първо големите тряя да тръгнат да си помисли народа, че е испуснал влака и да се качи и те тогава ше те издрънчат
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДано.Last edited by michaelis; 10.01.2014, 12:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеТи сложи един стоп на + за всеки случай да не те изтърбушат
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа се надяваме прътчето поне до 1020 да стигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСега интересно става нивото 1250 , издъним ли го ще имаме късмет с дългите
Как го правиш бе човек? Това е изкуство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеМладежи май ше има още един прът на долу, нещо много лабаво въри
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеКазах ви аз ама не слушате
Ти сложи един стоп на + за всеки случай да не те изтърбушат
Коментар
Коментар