IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре ще е днес да затворим над предишния връх...

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      И аз съм дълъг на злато, просто днешния скок е от страна на валутата основно, макар че и златото е нагоре малко.
      Keep moving upwards и не се отказвай докато не загубиш всичко
      домоуправител

Коментар

• Silver Short Squeeze 2

http://www.zealllc.com/2014/silvshsq2.htm

Коментар

• И аз съм дълъг на злато, просто днешния скок е от страна на валутата основно, макар че и златото е нагоре малко.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Просто долара поевтиня след репорта за безработица...
            Просто мен долара не ме интересува, аз съм long на златните бълхи и вчера, бяха на червено днес всички на зелено. И тея новини и глупости нямат нищо общо и без тва ги манипулират до немай каде, то безработицата им минимум повтарям е минимум 13% на тея бастуни, те са произвели повече да, това вярно но с по малко народ, за тва новини и глупости не гледам, гледам money flow, и charta там всичко се вижда, като е нагоре нагоре, като слиза тва е. Като е поевтинял долара би трябвало борсата да скочи, а тя скочи в обратната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              ммм има импулс ама на гори, ньет на доле и златните бълхи кат отвори бакалията и те на гори
              Просто долара поевтиня след репорта за безработица...
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ммм има импулс ама на гори, ньет на доле и златните бълхи кат отвори бакалията и те на гори

Коментар

• хоп хоп хоп

Коментар

да ама ньет, чак такъв прът не мисля, защото монго хиени чакат там и няя ги огрее, първо големите тряя да тръгнат да си помисли народа, че е испуснал влака и да се качи и те тогава ше те издрънчат
                    Склонен да се съглася с теб. Според мен ще видим 1250 и оттам ще се задейства шишът

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                      Дано.
                      да ама ньет, чак такъв прът не мисля, защото монго хиени чакат там и няя ги огрее, първо големите тряя да тръгнат да си помисли народа, че е изпуснал влака и да се качи и те тогава ше те издрънчат, нали тряя да продават на някой а на кой, като всички продават и никой не купува ?
                      Last edited by michaelis; 10.01.2014, 12:28.

Коментар

Ти сложи един стоп на + за всеки случай да не те изтърбушат
                        Сложил съм стоповете и добавката е на + Така че само ще чакам да видя какво ще стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Да се надяваме прътчето поне до 1020 да стигне
                          Дано.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Сега интересно става нивото 1250 , издъним ли го ще имаме късмет с дългите
                            Уйе, ти където и да си, пак си се набабанил на най-големия ВУЙ.
                            Как го правиш бе човек? Това е изкуство!

Коментар

Младежи май ше има още един прът на долу, нещо много лабаво въри
                              Да се надяваме прътчето поне до 1020 да стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                                Казах ви аз ама не слушате
                                Младежи май ше има още един прът на долу, нещо много лабаво въри и онова кривото SPX и то трябва да обърне рязко нещо не е както тряя работата. Мощен прът на долу да се насерат всички и после мощен на горе.за златото, явно така са решили да играят
                                Ти сложи един стоп на + за всеки случай да не те изтърбушат

Коментар

Working...
                                X