IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Бе не знам, ама петроля отива къде 80-85$
    Злото за мене ще си тества кат поп 1000-та още тази година.
    Повече от 5-6 макс 7% да има човек не мисля да е много резонно понастоящем.
    ше си тества 1000 ама не са малко по късно то аз и нема смисъл и да ги затварям тея, даже за long term run, хои да видиш у съседната графа сделките на онзи енот бат Хахо 50-100 контракта на DAX у бързината 5 кила сложил в джоба за 5 минути от как съм регистриран в тоя форум ми се приповдигна настроението обаче, че иначе скука само да чете човек анализи графики

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      бат pibo ей ти тука едни high speculative CSI:TSE Colossus Minerals - too big to fail аз съм сложил 200 камака на шано, ако излезе мача, ще има голема заря, ако не то забравям за залога и толкоз.
      Тея са ок и няма да пропаднат (поне така си въобразявам според проучването) PRU:ASX Perseus Mining, там да затвори GAPa и влизай (таргет 1,50). И тея чакам да върнат и ги метам и тех BAA (таргет двойка)
      Системата е синджиро си иде козата за нема
      Бе не знам, ама петроля отива къде 80-85$
      Злото за мене ще си тества кат поп 1000-та още тази година.
      Повече от 5-6 макс 7% да има човек не мисля да е много резонно понастоящем.

Коментар

Mишоков - да продаваме ли бе ?

Злото едва ли ке мине 1250 и само 0.5% нагоре, ама пък я глей младоците GDXJ и BVN Х 10 - ко ще кажеш, а
        Страшен пружинен потенциал имат, няма лабаво, ма не им е дошло още времето.

Дали пък и утре няма да снесат още 4-5% и тогава да ги разкарваме
        бат pibo ей ти тука едни high speculative CSI:TSE Colossus Minerals - too big to fail аз съм сложил 200 камака на шано, ако излезе мача, ще има голема заря, ако не то забравям за залога и толкоз.
        Тея са ок и няма да пропаднат (поне така си въобразявам според проучването) PRU:ASX Perseus Mining, там да затвори GAPa и влизай (таргет 1,50). И тея чакам да върнат и ги метам и тех BAA (таргет двойка)
        Системата е синджиро си иде козата за нема
        Last edited by michaelis; 14.01.2014, 15:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
          Момци, не знам... много е недъгаво. Взех да се замислям, ако днес/утре не видим 1260 ще затварям аз...
          абе дръж юздите бе ааа, кво е това много бързо се предавате да му се невиди е и човека долу ти казва RISK OFF

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            07:58. На пазара е налице "Risk Off" и закриване на дълги позиции в рискови активи
            Да съгласен съм, рисковите активи са акцийте, народа отива в бондове, метали, cash, аз съм long в commodities. Но погледни в съседната секция NYSE има един фен на него само ръстове му се привиждат, обясни го това на него какво е RISK ON/OFF

Коментар

• Момци, не знам... много е недъгаво. Взех да се замислям, ако днес/утре не видим 1260 ще затварям аз...

Коментар

• специЯЛно за теб

Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                боли ме шпека бате, специялно за твоето мнение търгувай си forexa там е постата и на БФБ
                И само ми кажи зад коя валута ше се скриеш, че не ми е ясно зад лева може би или най сигурната долара, или еврото, a може би йената

07:58. На пазара е налице "Risk Off" и закриване на дълги позиции в рискови активи

Коментар

Злото едва ли ке мине 1250 и само 0.5% нагоре, ама пък я глей младоците GDXJ и BVN Х 10 - ко ще кажеш, а

Ти полуде ли бе няма продаване тая година дръж там като стане време може малко да редуцираме, ти кво е тва подскочи малко 10-15% и айде продажба, аз мисля да ги подържа бая тези позиции, те ходят 3 години на долу, ще редуцирам чак когато злото отиде на 1400-1500 а ако злото вземе че върне на 900-1000 тогава започва новият bull trend и чакам на зло и сребро нови върхове тек тогава излизам от буболечките и отиваме на акцийте SPX. Нема гониме тука жълти стотинки я, търпение му е майката после x15 като дойде време за жътва

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    да ама ньет, чак такъв прът не мисля, защото монго хиени чакат там и няя ги огрее, първо големите тряя да тръгнат да си помисли народа, че е изпуснал влака и да се качи и те тогава ше те издрънчат, нали тряя да продават на някой а на кой, като всички продават и никой не купува ?

Коментар

Много глупости си надрънкал. дано да не си ги изтъргувал.
                      боли ме шпека бате, специялно за твоето мнение търгувай си forexa там е постата и на БФБ
                      И само ми кажи зад коя валута ше се скриеш, че не ми е ясно зад лева може би или най сигурната долара, или еврото, a може би йената
                      Last edited by michaelis; 14.01.2014, 10:02.

Коментар

• здравей, мушмурок!

Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        Ами щом и плащат да дръкаме глупости, по добре да ходим там, гледам и балон било Китай, ми добре, то и валутни убежища не останаха, но и това добре
                        Много глупости си надрънкал. дано да не си ги изтъргувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladoo88 Разгледай мнение
                          Не, знам обаче сега куцо и сакато прогнозира 1000 долара. Така като цялия интернет е на едно мнение познайте какво става
                          Аз продължавам да съм дълъг..имахме и пробив на последния връх, засега ще изчакам. Не ми се затваря още.

Коментар

• Злато към 1000

Не, знам обаче сега куцо и сакато прогнозира 1000 долара. Така като цялия интернет е на едно мнение познайте какво става

Коментар

Просто тук не останаха анализатори всички се преместиха тук.
                              http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=31900
                              ето една от прогнозите ми в реално време:
                              Освен това дават и 200+лева реална сметка бонус за постове.(0,50 лв на пост.).
                              Аз си открих такава с 240 лв бонус и вече е 25 лева на печалба която мога да изтегля.

от 4un4o » 10 Яну 2014, 10:27

Те ти булка Спасов ден!
                              08:07. USD-JPY (104.96). Долар-йена ще поскъпна със 16 % до 90 йени за долар през 2014 г. според Митсобуши UFJ и ще корегира спада си от 18 % през 2013 г., който започна след стартирането на плана на премиера Шинцо Абе

Къса долар йена от 104.95 стоп на 105 65
                              Основание червен седмичен бар и някои други неща.
                              Таргет 101.70
                              Два входа против правилата- с минимални обеми . да видим???
                              За йената по фундамент ето:
                              07:53. Търговският излишък на Китай спадна с 24,26 % на месечна база и достигна 25.6 млрд. долара през декември спрямо 33,8 млрд. през ноември. Очакванията бяха за ръст на излишъка с 4,5 %. Вносът нараства с 8,3 % при очакван ръст с 5 %
                              Балона КитАЙ-АЙ , ЩЕ СЕ СПУКА СКОРО И ВАЛУТИТЕ УБЕЖИЩА ЩЕ СА НА МОДА.
                              Ами щом и плащат да дръкаме глупости, по добре да ходим там, гледам и балон било Китай, ми добре, то и валутни убежища не останаха, но и това добре

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                                Просто долара поевтиня след репорта за безработица...
                                Просто тук не останаха анализатори всички се преместиха тук.
                                http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=31900
                                ето една от прогнозите ми в реално време:
                                Освен това дават и 200+лева реална сметка бонус за постове.(0,50 лв на пост.).
                                Аз си открих такава с 240 лв бонус и вече е 25 лева на печалба която мога да изтегля.

от 4un4o » 10 Яну 2014, 10:27

Те ти булка Спасов ден!
                                08:07. USD-JPY (104.96). Долар-йена ще поскъпна със 16 % до 90 йени за долар през 2014 г. според Митсобуши UFJ и ще корегира спада си от 18 % през 2013 г., който започна след стартирането на плана на премиера Шинцо Абе

Къса долар йена от 104.95 стоп на 105 65
                                Основание червен седмичен бар и някои други неща.
                                Таргет 101.70
                                Два входа против правилата- с минимални обеми . да видим???
                                За йената по фундамент ето:
                                07:53. Търговският излишък на Китай спадна с 24,26 % на месечна база и достигна 25.6 млрд. долара през декември спрямо 33,8 млрд. през ноември. Очакванията бяха за ръст на излишъка с 4,5 %. Вносът нараства с 8,3 % при очакван ръст с 5 %
                                Балона КитАЙ-АЙ , ЩЕ СЕ СПУКА СКОРО И ВАЛУТИТЕ УБЕЖИЩА ЩЕ СА НА МОДА.
                                Last edited by 4ono; 11.01.2014, 00:31.

Коментар

Working...
                                X