IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Русия готова да воюва за Сирия!

Русия е готова да воюва на страната на Сирия. Новината съобщи преди броени минути лично президентът Владимир Путин. Той говори пред журналисти на пресконференция след срещата между страните от Г-20.
    Путин припомни, че Руската федерация и сега помага на Сирия - доставя оръжие и работи в икономическата и хуманитарната сфери. Той бе категоричен, че военни действия срещу Сирия, ще имат много отрицателно въздействие върху международната сигурност като цяло. Путин подчерта, че лидерите на Индия, Бразилия, Южна Африка и Индонезия са твърдо срещу военната операция в Сирия. /БЛИЦ

златото отива на 1000 слагайте коли къщи жени който каквото има

Коментар

• .

И този ден няма да е след 50 години

Коментар

• .

Един ден ще съжалявате,че не се вслушахте в думите на Мастъра....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ти на мен не ми обяснявай кое какво е!
          Ааааа, хубаво... Едно поздравче http://www.youtube.com/watch?v=tsFWWIrAjrk
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Защо реши, че съм в групата на шортналите среброто?
            Или може би нямаш грам знание по английски?! Шорт на английски означава къс.
            Ти на мен не ми обяснявай кое какво е!

Коментар

И ти ли си в групата със скъсаните шорти?
              Защо реши, че съм в групата на шортналите среброто?
              Или може би нямаш грам знание по английски?! Шорт на английски означава къс.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ко?
                И ти ли си в групата със скъсаните шорти?

Коментар

И ти ли изяде дървото?
                  Ко?

Коментар

Малииии... Среброто скъса шортите на тези които го шортнаха.
                    И ти ли изяде дървото?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Накъсахме му шортите на среброто
                      И това е само началото
                      Малииии... Среброто скъса шортите на тези които го шортнаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                        Не се басирам - не си падам по хазарта. Нито имам подребност да си мериме пишките с някой.
                        Дали е възможно 1000$ - да възможно е и под това ниво. Но според мен е много малко вероятно особено до края на тази год. и началото на следващата - да кажем - в шест месечен период не го виждам в тази посока.
                        Опааа...вече сме на 1368! Кво става ве, нъл щеше да ресте?!
                        Слушай мъдрите японци....и няма да сбъркаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                          Ти си на нисък таймфрейм и анализа ти е от по-ниско ниво! Между друго- на дневна база също имаш "падаща звезда"!
                          Басираме ли се, че златото ше пада и целта му е- 1000!
                          Форексов де си бе ?
                          Абе тоя твоя близнак Че Геваров нещо много сечено ти играе

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                            Ихааа - Яко надолу викаш,а
                            Ти си на нисък таймфрейм и анализа ти е от по-ниско ниво! Между друго- на дневна база също имаш "падаща звезда"!
                            Басираме ли се, че златото ше пада и целта му е- 1000!

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                              Сравнението е неадекватно спрямо размера на цената, но е напълно адекватно спрямо реакцията й! Абсурдно/смешно е да си мислите, че ако златото се конфискува цената му ще се вдигне.
                              Всичко това са някакви апокалиптични сценарии, които само целят паника и мътене на водата. А всички знаем, че рибите се ловят най-добре в мътна вода. Като всеки инвестиционен продукт и златото се влияе в извесни граници от чисто психологическите настроения на тълпата, но логигата рано или късно взема връх.
                              домоуправител

Коментар

• Сравнението е неадекватно спрямо размера на цената, но е напълно адекватно спрямо реакцията й! Абсурдно/смешно е да си мислите, че ако златото се конфискува цената му ще се вдигне.

Коментар

Working...
                                X