IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Корекцията, която се получи малко по-дълбока от колкото очаквах (очаквах 1350-1370)- приключи! "Падащата звезда" е класическа и тръгваме яко надолу!

http://prikachi.com/images.php?images/42/6526042V.png

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
      Пет цифрени ако се измерват в центове за справка, виж какви са му били цените при последната конфискация в САЩ
      Това е много неадекватно сравнение, съжалявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
        А дано!
        Тогава пет цифрените цени на унция ще са стартови!
        Пет цифрени ако се измерват в центове за справка, виж какви са му били цените при последната конфискация в САЩ

Коментар

• Накъсахме му шортите на среброто
          И това е само началото

Коментар

• графиката ми е на свещ и наистина всичко което казах е истина мисля че небеше коректно да се затваря позиция,още повече , че езатворена малко преди определената парична загуба от мен,обеснението беше че е имало малко отклонение и затова програма те решила да ме затвори , както и да е възтанових част озагубите си днес,но вече ще ми е обица на ухото.....благодаря ба всички който ми писаха

Коментар

• НЕ СЪМ СЕ СКРИЛ,ПРОСТО СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗЛЯЗА ОТ ОФИСА,НЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛ ВСИЧКО КОЕТО НАПИСАХ Е ТАКА........НИКОЙ НЯМА ДА МИ ВАЗТАНОВИ ЗАГУБИТЕ,ВЕЧЕ ГОВОРИХ С ТЯХ......ВСЕКИ СЛИЧЕИ БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ И СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГО ПИСАХ ВЪВ ФОРУМА ЗА ЗЛАТОТО

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaniliev082 Разгледай мнение
                цялата ситуация е такава,продавам Герман30 със стоп на горе 8187.3 и стоп за покупкана 8160,поръчката ми се затваря на 8186.4
                Думай бе, Иване? Що се скри? Да не излъга, че са те затворили на 8186,40? Да не би бид-а да е бил на 8186,40 и като сложиш спреда аск-а да отива на или над заявеното от теб стоп-загуба ниво 8187,30?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Какво общо има зададеният въпрос с марджина, с графика свещи? Какво общо има спреда с цената? Нищо! Спреда е разликата между бид и аск. Ако купуваш сделката е по курс аск, ако продаваш сделката е по курс бид!

Ако знаеш какъв им е спреда на котировката и знаеш най-високото ниво на достигнатия бид, то ще знаеш и най-високото ниво на достигнатия аск. При всички случаи една продажба се осъществява от брокера по курса аск и при всички случаи този курс не може да е по-нисък ако се изпълнява стоп-загуба на открита къса позиция! Нещата са повече от ясни.
                  Имат нещо общо с вероятността за друга причина за затварянето на поръчката му.

... това въобще не е за тази тема, така или иначе
                  До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                    Следиш си марджина, нали ?
                    Другото, което ми хрумва - премини на графика-свещи (ако случайно не си), може там да видиш отговора

Иначе за спреда и цената при сделка си прав.
                    Какво общо има зададеният въпрос с марджина, с графика свещи? Какво общо има спреда с цената? Нищо! Спреда е разликата между бид и аск. Ако купуваш сделката е по курс аск, ако продаваш сделката е по курс бид!

Ако знаеш какъв им е спреда на котировката и знаеш най-високото ниво на достигнатия бид, то ще знаеш и най-високото ниво на достигнатия аск. При всички случаи една продажба се осъществява от брокера по курса аск и при всички случаи този курс не може да е по-нисък ако се изпълнява стоп-загуба на открита къса позиция! Нещата са повече от ясни.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

цялата ситуация е такава,продавам Герман30 със стоп на горе 8187.3 и стоп за покупкана 8160,поръчката ми се затваря на 8186.4
                      Следиш си марджина, нали ?
                      Другото, което ми хрумва - премини на графика-свещи (ако случайно не си), може там да видиш отговора

Иначе за спреда и цената при сделка си прав.

Абе за DAX-a пита - това са нива от рано тази сутрин
                      Last edited by Gold Zombie; 04.09.2013, 14:20.
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Не зная, защо си решил да питаш този въпрос в темата за златото? Предполагам става въпрос за EUGERMANY30?

Скъсил си индекса, като си поставил стоп-загуба на 8187,30. Ако това е така, те нямат право да го затварят на ниво преди заявеното от теб. Имат право да го изпълнят на ниво след заявеното от теб, но не и преди това. Примерно могат да го изпълнят на 8188,40 ако е имало дупка в предлагането на ниво 8187,30 но не и на 8186,40 тъй като заявеното от теб за покупка е на 8187,30! Според мен трябва да ти възстановят позицията поради неправилно изпълнена поръчка за стоп-загуба на открита къса позиция!
                        Last edited by Forex Master; 04.09.2013, 14:10.

Коментар

• цялата ситуация е такава,продавам Герман30 със стоп на горе 8187.3 и стоп за покупкана 8160,поръчката ми се затваря на 8186.4

Коментар

• значи грешката е в мен,но пак неразбирам защо след като не ми е достигнало стопа,защо ми се затваря позицията

Коментар

Аз бях продал инструмента и според тях е трябвало да взема в предвид спреда,но нали той се индикира при самото сключване на сделката а не в нейния край
                              Ти си направил 2 сделки, не една. Веднъж когато си купил и веднъж когато си продал.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Веднъж да се съглася с Мастъра, сребро 150 ще има.... след 50 години
                                А инак като им знам на Тавекс горницата и на 32$ да е - пак отива крайната цена по близо до 50.
                                Гнусни кожодери. От физическо сребро файда няма никаква, освен за подаръченца по различни поводи че някои монетки са готини.
                                Това е заради ДДС-то Пипбелов. Аз преди време на 29 долара/унцията си купих 40 монети от Германия на 7% ДДС. Това е един от вариантите за купуване на физическо сребро. Ала ако мерим в долари ще се нитна едва на около 33 долара/унцията.

Коментар

Working...
                                X