IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Не се набутвай сега. Изчакай да падне под 1000$ След две години може би....
    Виж този точен анализ:

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=464448
    При положение, че ще падне почти двойно, защо точно сега да се набиваш на този балон? Изчакай, ще пада много....
    Супер,а ти кво ше кажеш за този анализ:
    http://www.standartnews.com/biznes-b...to-203463.html
    или за този:
    http://www.investor.bg/sviat/6/a/byl...latoto,155979/

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Виж този точен анализ:

При положение, че ще падне почти двойно, защо точно сега да се набиваш на този балон? Изчакай, ще пада много....
      какви две години 1000 тропа на вратата та чак ще откъсне пантите

Коментар

• Първоначално изпратено от pupcho Разгледай мнение
        Пичови

Искам да инвестирам дългосрочно(за децата) в злато за 5к лв. По-скоро искам да съхраня едни пари и съм решил, че тези пари ще са в злато. Както и че за мен сега е подходящ момент като тайминг и възможности.

Съвет - може ли конкретен/ни пример/и за подходящи разфасовки(като грамаж, пакетаж и произход)? Тавекс?
        Виж този точен анализ:

Коментар

• Тия френските не са ми познати. Купи си известни в цял свят стандартизирани монети - крюгеранд, кленов лист, филхармония, американски орел .... 22 или 24карата, с тегла 1/4, 1/2 и 1 унция. Може да вземеш 2-3 четвъртинки, а остатъка в цели унции - ако ти се налага впоследствие да ползваш малки суми.

Коментар

• Пичови

Искам да инвестирам дългосрочно(за децата) в злато за 5к лв. По-скоро искам да съхраня едни пари и съм решил, че тези пари ще са в злато. Както и че за мен сега е подходящ момент като тайминг и възможности.

Съвет - може ли конкретен/ни пример/и за подходящи разфасовки(като грамаж, пакетаж и произход)? Тавекс?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Да вземеш си смениш чипа най добре.
              Няма какво аз да си сменям чипа... Твоят е за смяна! Никой не е длъжен да ти чете писанията във всички теми, в които си избиваш комплексите на тема злато и сребро или ако не го прави да бъде обявяван за луд!

Теоретически е възможно да си купил или продал нещо на самият връх или на самото дъно, но като те знам какъв си карък е по-вероятно да удариш шестица от тотото отколкото да купиш нещо на абсолютното дъно.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Когато даваш референции към нещо се прави с хипервръзка.
                Иначе аз мога да си съчиня нещо от този сорт:
                Е, щом мислиш че си съчинявам си е твой проблема, не мой.
                Да вземеш си смениш чипа най добре.

http://www.nasdaq.com/symbol/zsl/historical

Коментар

Лъжата е твой патент, крадеца вика дръж крадеца.
                  Кога съм лъгал бе, мушмул?

Когато даваш референции към нещо се прави с хипервръзка. Ето по този начин:

https://www.google.com/finance?q=NYS...g&ved=0CDgQ2AE

Иначе аз мога да си съчиня нещо от този сорт:

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Да, признавам си, че излъгах.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Една лъжа защитавана води до друга още по-голяма...

1. Не е слизало под 62,65 нито при отварянето нито след това.
                    2. 62,60 не отговаря на 24,40. Сега спота е 23,80 а цената на УлтраШорт среброто е 65,50!
                    Лъжата е твой патент, крадеца вика дръж крадеца.
                    Ето ти официално от Насдак за 3 септември.
                    Спирам да се занимавам с тебе, може си отдъхнеш.

Date Open High Low Close/Last
                    09/03/2013 62.55 63.66 62.46 63.43

Коментар

Бабината ти на тебе...ей го доле поста ми от Вторник в темата за НИСЕ.
                      Една лъжа защитавана води до друга още по-голяма...

Поста ми днес от темата за злото ..гепнах го тоя път още с отварянето
                      Влязoх на ZSL на 62.6 $
                      1. Не е слизало под 62,65 нито при отварянето нито след това.
                      2. 62,60 не отговаря на 24,40. Сега спота е 23,80 а цената на УлтраШорт среброто е 65,50!

Коментар

• Щом Мастъра казва ,значи е така ,има око на орел и нюх на вълк.....
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

пипирудов ли си, пиперков ли си, пипетов ли си... Не знам, ама лъжеш като дърта циганка... Може да си писал нещо в друг форум, а най.вероятно си го сънувал...

Когато преди 3 дена писа, че ще продаваш на 24,50 среброто бе вече ударило върха от 23,48 и изобщо от часа на заявеното ти намерение даже не се е и доближавало до 24,40...

Това много честолюбиви побърканяци има тука ей... Хахахаха... Ще те лъжат и окото им няма да мигне... Добре, че не им се връзваме много. Да не си и ти на демо като Шемата и да послъгваш за собствено самочувствие, а?!
                          Бабината ти на тебе...ей го доле поста ми от Вторник в темата за НИСЕ.
                          Ма ко ли съм тръгнал да споря с изумен комунист чекист...

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Поста ми днес от темата за злото ..гепнах го тоя път още с отварянето
                          Влязoх на ZSL на 62.6 $ - на 24.4$ сребро отговаря.
                          Оттука нататък бой до дупка най малко до 18

Ей голям урожай днес. След кадъните от предната седмица сега си купих и филипинки, виетнамки, бразилки и чилийки. Бая харем стана
                          Заглеждах и едни привидно много дашни индонезийско-тайски и индийски мангасарки, ма се отказах че ми намирисват нещо, а и зестрата калпава, бащите им затънали в дългове.
                          И едни гардове им взех де ще ми носят парички докато ги пазят.
                          Голям пазар, голямо нещо, вече 21 покупки станаха.
                          Дълъг засега на всички, аче бройката не е малка.

SCO,PZE,EBIX,BP,E,STO,RIG,VLO,SNP,SIMO,ESV,TUR,KBW D,SDIV,EDIV,VWO,VNM,EPHE,ECH,BRF,ZSL

ПС Аржентинчето ми PZE и китайската ми рафинерия къртят мивки

Коментар

Ти добре ли си ?
                            Ма що ли питам...

Виж ми постовете че съм го хванал преди 3 дена на 24.40 за шортене. Сега е 23.8$
                            Вчера вечерта завърших на + 10.5%
                            Днеска съм малко назад, ма все още на + 4.6%
                            пипирудов ли си, пиперков ли си, пипетов ли си... Не знам, ама лъжеш като дърта циганка... Може да си писал нещо в друг форум, а най.вероятно си го сънувал...

Когато преди 3 дена писа, че ще продаваш на 24,50 среброто бе вече ударило върха от 23,48 и изобщо от часа на заявеното ти намерение даже не се е и доближавало до 24,40...

Това много честолюбиви побърканяци има тука ей... Хахахаха... Ще те лъжат и окото им няма да мигне... Добре, че не им се връзваме много. Да не си и ти на демо като Шемата и да послъгваш за собствено самочувствие, а?!

Коментар

Малииии... Среброто скъса шортите на тези които го шортнаха.
                              Ти добре ли си ?
                              Ма що ли питам...

Виж ми постовете че съм го хванал преди 3 дена на 24.40 за шортене. Сега е 23.8$
                              Вчера вечерта завърших на + 10.5%
                              Днеска съм малко назад, ма все още на + 4.6%
                              Ще го бия до дупка до 20$ , там вече след като съм сложил 40% в джоба ще си открия по малка SLV позиция, която евентуално да удвоя ако се спихне до 18$ ( в по малко вероятния случай от 15-16$ ще утроя)
                              И така нагоре пак до 24-25$ и пак за шортите. Уин/уин ситуация, нема лабаво

Най общо очакванията ми са доста дълго време да си се търгува в канала 19-20 до 24-25 $ и смятам да си профитирам от това и в двете посоки.
                              Нелошо крейзи и волатилно металче е.
                              А апокалиптосите като ги кефи толкова - да си го складират и да дават >30% горница на Тавекс.
                              Last edited by pipbel; 06.09.2013, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                                Русия готова да воюва за Сирия!

Русия е готова да воюва на страната на Сирия. Новината съобщи преди броени минути лично президентът Владимир Путин. Той говори пред журналисти на пресконференция след срещата между страните от Г-20.
                                Путин припомни, че Руската федерация и сега помага на Сирия - доставя оръжие и работи в икономическата и хуманитарната сфери. Той бе категоричен, че военни действия срещу Сирия, ще имат много отрицателно въздействие върху международната сигурност като цяло. Путин подчерта, че лидерите на Индия, Бразилия, Южна Африка и Индонезия са твърдо срещу военната операция в Сирия. /БЛИЦ

златото отива на 1000 слагайте коли къщи жени който каквото има
                                Отново лъжа... Точните му думи са, че Русия ще помогне на Сирия в случай, че бъде нападната от чужда държава. По-интересно е това което каза вчера,че помощта ще се изразява в доставка на модерни оръжейни системи за всички държави с независима външна политика в Близкия Изток и в останалите части на света.

Коментар

Working...
                                X