Първоначално изпратено от Hunter of fools
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене е минавало 18 налиЗначи още го държа. на 18 не съм сигурен че ще го затворя, може и до 11 да го почакам, но преди 18 ще си стои със сигурност
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОчаквам скоро да се включи и балансов с неговото късо сребро на 23 и да обяви победа и че е спечелил 5 лева като е закрил на 22,95. Нищо че го чака на 18 а Шемата чака златото на 1000 или май беше на 500?!Значи още го държа. на 18 не съм сигурен че ще го затворя, може и до 11 да го почакам, но преди 18 ще си стои със сигурност
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТи пък..недей разваля моабетаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеГлупости. Не случайно те питах къде е стопа. Защото при нормални обстоятелства при 1434 трябваше да е гръмнал...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Току що затворих 5-те къси на 1365 $, т.е. 15 $ (5 унции по 3 $) чиста печалба.
п.с. ще изчакам да мине срещата на ФЕД и тогава ще реша, какво да търгувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОпределено кефи(възмущава) зависта ви, че някой търгува и прави печалби. Ех колкото сте завистливи
и това е защото вие губите паричките си
.
Дерзай!!!
Коментар
-
Определено кефи(възмущава) зависта ви, че някой търгува и прави печалби. Ех колкото сте завистливи
и това е защото вие губите паричките си
.
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОпределено кефи начинът ти на търговияПуцаш, носиш огромни загуби и като видиш 3 кинта + и излизаш
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Пуцаш, носиш огромни загуби и като видиш 3 кинта + и излизаш
Коментар
-
21.08.2013 22:45
я да си ударя 5 унции късо Злато на 1368 $)). че имам носталгия по ЗЛОТО
))). Да пробвам пак Късите!
Успех!
ПУККККККККККккккк!!!
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение...
Явно българинът е поумнял и забогатял щом не продава бижута. ...
Коментар
-
Какво ли трябва да ти се е случило, за да продадеш семейни бижута? Не някакво злато, което ти си купувал с цел продажба още при покупката, а семейни бижута? Продажбата на такова нещо може да е резултат на две неща - 1. вьпрос на оцеляване или 2. обикновена глупост.
Или може би има и трета - пристрастяване към продажбата на каквото успееш да намериш(ако ти предоставят майка ти - ще продадеш и нея), но това го отнасям към психологическите разстройства.
Явно българинът е поумнял и забогатял щом не продава бижута. Дано не започне пак да продава при следващото покачване на цената, защото искам да живея сред богати и умни сънародници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sachs Разгледай мнениеСупер,а ти кво ше кажеш за този анализ:
http://www.standartnews.com/biznes-b...to-203463.html
или за този:
http://www.investor.bg/sviat/6/a/byl...latoto,155979/
Коментар
Коментар