If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вероятно ще имаме тази година корекция до ниво около 1320-1375 долара след което отново спад през 2014-до нива 700-800 долара.
Форсмажорни обстоятелства, като фалити на големи финансови институции, войни, национализации и други не могат да бъдат предвидени. Едно от гореспоменатите възможни събития биха могли да изстрелят златото на нива 2500+ , като граница би било само небето. Основен фактор на пазара на злато е Китай и случващото се там. Китай има много по-голяма вина за спада отколокото Федералният резерв на САЩ. Повечето от тук присъстващите вярват, че пазара се контролира единствено от финансовите групи в Америка, но грешат. Пазарът се контролира от много по-голяма и разнородна финансова група включваща, както САЩ така и Русия, Китай, Япония, ЕС и други големи играчи.
Дам така мислех към 29,06,2013. Но заложих на среброто заради по големите движения и съответно на по-големите печалби
Не надолу, а движението нагоре. Това отиграх. Беше прекалено видно и елементарно. В постовете ми от юли или август написах, какво ще се случи краткосрочно на пазара на метали. Безплатен анализ
е,не беше ли и елемнтарно,че като приберът на Башар газа,ще падне?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
аз също го отиграх надолу среброто,но още не съм го затворил,има мегдан за още според мен
Не надолу, а движението нагоре. Това отиграх. Беше прекалено видно и елементарно. В постовете ми от юли или август написах, какво ще се случи краткосрочно на пазара на метали. Безплатен анализ
Еми то порасна доста прилично среброто. Какво повече искаш да си купил и продал, а не да бърбориш врели некипели. Аз най-точно предвидих движението и го отиграх сравнително добре. В момента е нито за покупки, нито за продажби един такъв никакъв момент. Това е препоръка
аз също го отиграх надолу среброто,но още не съм го затворил,има мегдан за още според мен
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Еми то порасна доста прилично среброто. Какво повече искаш да си купил и продал, а не да бърбориш врели некипели. Аз най-точно предвидих движението и го отиграх сравнително добре. В момента е нито за покупки, нито за продажби един такъв никакъв момент. Това е препоръка
Пълен ташак!
Вече правят тестове: "на живо"
Толкова са извън контрол нещата, че си "блокират" сървърите....
ето още един ташак
(Reuters) - Федералният резерв на САЩ ще обяви следващата седмица, че ще намали месечните си разходи за закупуване на активи с $ 10.00 милиарда
Не мога да бъда сигурен, защото гледам на Демо, обаче в този случай не става въпрос за поръчка на маркет. Директно е въведена поръчка продава на ниска цена. Демек поръчката е била селл на 1344 или нещо подобно. Съдя по това, че имам 2 тейк профита 1350 и 1345, като и двата са изпълнени в един и същ момент в 1344,50. Или става въпрос за дебели пръсти или за насилствен пробив на много голяма съпротива в 45-50. Може и маркет да е било, защото там би следвало да има доста стопове.
За това говоря от доста време... Размерът на световната икономика е само 45 трилиона. Сами си правете сметката, на каква огромна шашма сме свидетели? Един и същи актив е заложен поне на 5 различни места като гаранция. А златото и среброто като най-ликвидните активи за заложени поне двайсетократно.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Знам за златото - вече го казах
А мултимилиардери са тези боклуци който притежават лиценза за печатане на хартишки - ФЕД
Аз не щЪ - имам друга ценностна система
Знаеш дръжки . Ако наистина знаеше щеше да видиш и този спад сега
Верно прекалена ( то и толкова съм им чак де ), ама нека да има ...мисля че сектора ще е от тези дето ще бият индексите.
Бих могъл и отделна банка да добавя към горните, например С - ситигруп. Много подробна статия четох за нея. Поради по добрата си експозиция ( и традиции) интернационално се очаква да има конкурентни предимства пред другите уса и европейски банки.
Или на бай Бъфю банката - STI ...
Друго по добро предложение ?
Аз лично съм си взел банк ъф америка. мислех да е ДжПМ, BAC има доста повече вкарани очаквания в цената, което вдига риска и доста да падне ако не се оправдаят, но този лов на вещици в JPM нещо не ми харесва и искам да видя дали това няма да вземе да стане наистина мазало. Сити имат малко капитал, ако им вкарат изисквания за повече капитал това ще я удари. Уелс Фарго е доста консервативна. Така от нея трудно може да се очакват нерпиятни изненади надолу, но и трудно ще порастне много нагоре. За регионалните по-добре ЕТФ да си вземе човек. Те са прекалено много и е просто невъзможно да бъдат проучени всичките. Иначе ЮС Банкорп - която всъщност хем работи като регионална, хем е доста голяма е добра, но и тя като Уелс Фарго ми изглежда с твърде нисък риск.
Ако купиш ЕТФ и за големи банки и за регионални и за финансови услуги просто хващаш целия финансов сектор. Това не е точно диверсификация Т.е. прекалено широка диверсификация. .
Верно прекалена ( то и толкова съм им чак де ), ама нека да има ...мисля че сектора ще е от тези дето ще бият индексите.
Бих могъл и отделна банка да добавя към горните, например С - ситигруп. Много подробна статия четох за нея. Поради по добрата си експозиция ( и традиции) интернационално се очаква да има конкурентни предимства пред другите уса и европейски банки.
Или на бай Бъфю банката - STI ...
Друго по добро предложение ?
Коментар