If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Йессс, минах ги, + 10.20% в момента.
А хаирлия да е, утре още толкоз
Ще трябват повечко за да изкараш някой лев..... среброто според българското законодателство е стока и се дължи ДДС.......... това е различно от златото..... що се хабите с него ????
Не пренебрегваш ли силата на играчите ,които манипулират пазара,
че да си сигурен?
Или приказка да става...
Винаги съм го подчертавал... Краха на сегашната парична система в света може да бъде отлаган още доста време, но е неизбежен. Зависимостта е както при предпазване от наводнение и трупане на торби с пясък по бреговете на река. Колкото повече се трупат торбите и се отлага неизбежното толкова по опустошително е наводнението при пробив на защитната дига...
Вече съм обяснявал надълго и нашироко защо пробивът е неизбежен. Най-общо казано енергията за пълнене и трупане на торбите с пясък може да дойде само от ВЕЦ. Тоест вие трябва да предизвиквате обилни валежи за да произвеждате енергия, която ви е необходима за да пълните торбите с пясък... Загубена работа... Прави се с една единствена цел, да се размие отговорността за погрешните решения и извършените престъпления по време на "спасителната" операция!
Така че, колкото повече интервенират за да държат евтино злато и сребро толкова по-стръмно ще е поскъпването им!... Аз за никъде не бързам.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар