IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе това злато.........ще остане ли като инвестиционен продукт или на зърнената борса като конкурентен продукт?

Коментар

• Явно много сте ядосали Баба Меца

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Току що затворих 5-те къси на 1365 $, т.е. 15 $ (5 унции по 3 $) чиста печалба .

п.с. ще изчакам да мине срещата на ФЕД и тогава ще реша, какво да търгувам .

1324

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Йессс, минах ги, + 10.20% в момента.
          Закривай ги и бегом да запалиш една свещичка. Следващият път като иде на 24 да скъсиш с още по-голяма сума за да спечелиш още повече...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

А хаирлия да е, утре още толкоз
            Ще трябват повечко за да изкараш някой лев..... среброто според българското законодателство е стока и се дължи ДДС.......... това е различно от златото..... що се хабите с него ????

Коментар

Охаа, кеф, днес голям урожай ще има от среброто.
              Дали ще хвана 10% за деня само се чудя
              А хаирлия да е, утре още толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                Тръпни в очакване зайо байо
                Аха, ами всеки чака нещо ... въпроса е кога и дали ще го дочака
                http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059217500

Коментар

• Охаа, кеф, днес голям урожай ще има от среброто.
                  Дали ще хвана 10% за деня само се чудя

http://www.nasdaq.com/symbol/zsl/real-time

Коментар

Аз не вярвам - аз знам!
                    И не 2000.... а в пъти над 2000 ще се качи...
                    има още бичета които не са се удавили

да метна и аз една подобна прогноза аз пък го виждам на 200 долара до 2015

Коментар

Аз не вярвам - аз знам!
                      Сега или веднага?

Коментар

• Айде да става евтино, чакам.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          под 800 ще падне скоро.не остава от спада.времевия интервал вече не остана
                          Хайде да падне под 800,че да си напазаря още 1 килце

Коментар

• под 800 ще падне скоро.не остава от спада.времевия интервал вече не остана

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
                              Не пренебрегваш ли силата на играчите ,които манипулират пазара,
                              че да си сигурен?
                              Или приказка да става...
                              Винаги съм го подчертавал... Краха на сегашната парична система в света може да бъде отлаган още доста време, но е неизбежен. Зависимостта е както при предпазване от наводнение и трупане на торби с пясък по бреговете на река. Колкото повече се трупат торбите и се отлага неизбежното толкова по опустошително е наводнението при пробив на защитната дига...

Вече съм обяснявал надълго и нашироко защо пробивът е неизбежен. Най-общо казано енергията за пълнене и трупане на торбите с пясък може да дойде само от ВЕЦ. Тоест вие трябва да предизвиквате обилни валежи за да произвеждате енергия, която ви е необходима за да пълните торбите с пясък... Загубена работа... Прави се с една единствена цел, да се размие отговорността за погрешните решения и извършените престъпления по време на "спасителната" операция!

Така че, колкото повече интервенират за да държат евтино злато и сребро толкова по-стръмно ще е поскъпването им!... Аз за никъде не бързам.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз не вярвам - аз знам!
                                Не пренебрегваш ли силата на играчите ,които манипулират пазара,
                                че да си сигурен?
                                Или приказка да става...

Коментар

Working...
                                X