IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Злото кротува засега, ама среброто много се наежило днес бе
    Кът кът кът на бати.
    Хич не ми дреме че имало и индустриално приложение.
    Само да се надигне още 1-2% над 24.5$ и го гилотинирвам....на косъм ми се измъкна предната седмица мискинина

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И какво ще се получи в Сирия. Ще има бум, бум, бум около Дамаск, Латакия и Хама и до там. Никой не мисли да вкарва войски там, дори и за самолетни удари не се говори, само и единствено за крилати ракети.
      Онзи ден исках да си продължим разговора по темата защо падат пазарите, но ми се доспа. Няма да задълбочавам, но не мисля, че това е просто бум-бум. Затова аз към днешна дата съм предпазливо песимистично настроен.

Коментар

• И какво ще се получи в Сирия. Ще има бум, бум, бум около Дамаск, Латакия и Хама и до там. Никой не мисли да вкарва войски там, дори и за самолетни удари не се говори, само и единствено за крилати ракети.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
          откажат ли се от Сирия отива под 1000
          Няма как да се откажат от Сирия. Твърде много вече са инвестирали. Според мен не е дали, а кога.

Коментар

• откажат ли се от Сирия отива под 1000

Коментар

• На седмична графика злато/долар образува една класическа "падаща звезда"!
              Голяма пързалка ше има!

Коментар

• Ще има ли много спекулативно купуване другата седмица преди решението на Сащ според вас?
                yolo

Коментар

• С други думи няма как да стане златото да поевтинее (при равни други условия), ако олиото не поевтинее. Остава седа да разисквате при какви условия ще поевтинее олиото. Не и при война.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Именно де... Ако цената си остане 115 долара за барел, а еврото поевтинее с 35% до паритет 1 евро = 1 долар, цената на бенцина в евро ще поскъпне или ще поевтинее? Задачка за трети клас...
                    би следвало да поскъпне да видим.

Коментар

• Тия 2 дена ми трябва едно 50 долара нагоре и фащам опциите. Ари златце.
                      yolo

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        мастъре тука грешиш.в доларово изражение не очаквам промяна в цената на литъра.
                        Именно де... Ако цената си остане 115 долара за барел, а еврото поевтинее с 35% до паритет 1 евро = 1 долар, цената на бенцина в евро ще поскъпне или ще поевтинее? Задачка за трети клас...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами ще ти отговоря. У нас ще купуваме литъра по 5 лева, а в еврозоната ще е по 3 евро. Удоволствие което към момента нито една държава в ЕС не може да си позволи за да имаш злато под 1000 долара, не мислиш ли?
                          мастъре тука грешиш.в доларово изражение не очаквам промяна в цената на литъра.при очаквано понижение на борсите очаквам и спад на потреблението и от там задържане на цената.ще се покачва бензина едва след като се приключи с конфликта

Коментар

Ами ще ти отговоря. У нас ще купуваме литъра по 5 лева, а в еврозоната ще е по 3 евро. Удоволствие което към момента нито една държава в ЕС не може да си позволи за да имаш злато под 1000 долара, не мислиш ли?
                            Пак се изхвърляш. Правиш струваш все за инфлация намекваш. Виж доле.
                            Освен това дори и при рекордните в момента цени на олиото (които неминуемо ще коригират средносрочно поне 20% надолу) жълтата балонера не би трябвало да се търгува повече 1100-1150$ (съотношение 1 към 10)

Бензиновите контракти с доставка през септември губят 0,01 долара, или 0,4% , търгувайки се при 3,08 долара за галон

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              тука вече има специалисти които ще кажат не мога ти отговоря.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

пантеров, можеш ли да изчислиш, колко ще струва в този случай 1 литър бензин по бинзиностанциите в еврозоната, а и у нас?
                                тука вече има специалисти които ще кажат не мога ти отговоря.

Коментар

Working...
                                X