Президенските снимки сага са в китайците , за да направят Олимпиадата 2008 и после ще трябва да ги върнат на висок курс с лихвите.Т.е при ниски цени на горивата и висок $ как се връщат кредити не ми се мисли.Щатите ще плуват в петрол
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от st10В момента $ е обезценен , защото правителството трябва да връща кредити на банките за войната в Ирак и как може да стане това, като се изкупят евтино от пазара и се продадат скъпо а разликата (печалбата) може да стигне за още един два конфликта.Въпроса е колко пари му трябват на чичо Скруч .От това зависи колко ще се обезцени $
Защото сега на 1.35 е -65 млрд. А с паричните потоци какво ще стане -
и в на кой ръцете са в момента президентските снимки))
Европа не изнася суровини и има със силното евро
позитивно салдо с Щатите. И Япония не. И Китай не.
Освен това края на войната в Ирак ще има катастрофален ефект за
долара. Цяла друга тема.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от st10В момента $ е обезценен , защото правителството трябва да връща кредити на банките за войната в Ирак и как може да стане това, като се изкупят евтино от пазара и се продадат скъпо а разликата (печалбата) може да стигне за още един два конфликта.Въпроса е колко пари му трябват на чичо Скруч .От това зависи колко ще се обезцени $
Коментар
� -
Първоначално изпратено от st10В момента $ е обезценен , защото правителството трябва да връща кредити на банките за войната в Ирак и как може да стане това, като се изкупят евтино от пазара и се продадат скъпо а разликата (печалбата) може да стигне за още един два конфликта.Въпроса е колко пари му трябват на чичо Скруч .От това зависи колко ще се обезцени $
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Пак ми се струва че се измъкваш.Неразбрах какво виждаш на месечната графика.Освен това за мен лично , хората които пишат платени дневни анализи са принудени да го правят , защото не печелят достатъчно от форекса.Остава да ми отговориш до колко може да се разчита на такъв анализ или и ти мислиш ката Кукувицата че с велик анализ ще се прославим пред света???????????????-смех голем.
Всеки има право на лично мнение така, че щом така мислиш за платените анализи, О.К. - то си е твое право.
А до колко може да се разчита на платените анализи които пиша - трябва да се напънеш, да се потрудиш и да им направиш сам анализ.
Цялата база данни от когато ги пиша можеш да ги прегледаш, да си свериш и да видиш в % изражение колко са печелившите (около 70%) и колко са грешните(около 30%) като цяло.Но както казах вече, сядаш и проверяваш да ли пък аз сега случайно, не си смуча от пръстите тези цифри ;-)
Приятен уикенд на всички Спекуланти.по-печелившо според мен е да постваш пазарно (фх) ориентирани постове и да ни заплениш със знанията и уменията си
тогава сами ще дойдем при теб
Стига с форекс за тази седмица! Покупката от снощи на евра е затоврих преди малко за да мога в понеделник да гледам обективно!
Приятна почивка!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
� -
В момента $ е обезценен , защото правителството трябва да връща кредити на банките за войната в Ирак и как може да стане това, като се изкупят евтино от пазара и се продадат скъпо а разликата (печалбата) може да стигне за още един два конфликта.Въпроса е колко пари му трябват на чичо Скруч .От това зависи колко ще се обезцени $
Коментар
� -
zdraweite очакваниеята за другата седмица са според мен за възходящо движение но ако тая вечер затвори около 1.3450 което е нелепо картинката ще се промени и спада е вероятно да се ограничи чак на 1.3350 където е върха по седмична дори малко по надолу но това по нататак смятам че таз седмичния спад ще бъде коригиран другата но докъде и дали не започва консолидация времето ще покажеPip master
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Пак ми се струва че се измъкваш.Неразбрах какво виждаш на месечната графика
Коментар
� -
Първоначално изпратено от st10Пак ми се струва че се измъкваш.Неразбрах какво виждаш на месечната графика.Освен това за мен лично , хората които пишат платени дневни анализи са принудени да го правят , защото не печелят достатъчно от форекса.Остава да ми отговориш до колко може да се разчита на такъв анализ или и ти мислиш ката Кукувицата че с велик анализ ще се прославим пред света???????????????-смех голем.
Всеки има право на лично мнение така, че щом така мислиш за платените анализи, О.К. - то си е твое право.
А до колко може да се разчита на платените анализи които пиша - трябва да се напънеш, да се потрудиш и да им направиш сам анализ.
Цялата база данни от когато ги пиша можеш да ги прегледаш, да си свериш и да видиш в % изражение колко са печелившите (около 70%) и колко са грешните(около 30%) като цяло.Но както казах вече, сядаш и проверяваш да ли пък аз сега случайно, не си смуча от пръстите тези цифри ;-)
Приятен уикенд на всички Спекуланти.
Коментар
� -
EUR/USDДати: 11, 15, 16, 20, 22 (?), 26, 31 (?)
В Събота или Неделя може да вкарам още промени, или ако има нещо ново, но засега ме мързиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
� -
Пак ми се струва че се измъкваш.Неразбрах какво виждаш на месечната графика.Освен това за мен лично , хората които пишат платени дневни анализи са принудени да го правят , защото не печелят достатъчно от форекса.Остава да ми отговориш до колко може да се разчита на такъв анализ или и ти мислиш ката Кукувицата че с велик анализ ще се прославим пред света???????????????-смех голем.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от st10Петре
От календара от Понеделник знаем че днес новините ще са лоши за $ и очакване за 1,3390 ??????????? ме хвърля в много чуденки.
Ако искаш да направиш добър анализ на пазара , разгледай месечната графика и кажи какво виждаш.
Прегледай индикатора на Ишимоки на дневна и кажи какво виждаш .
Относно как се прави добър анализ ,мога да говоря доста на дълго и широко.Но е добре не само да четеш, но и да възприемаш това което пише, а най отгоре пише : Дневен тех.анализ - 10.05ч. - тоест анализа е само за днес 11.май.2007г и освен това е само технически !
Индикатора Ишимоки (Ишимоку) просто не го използвам, тъй като лично за мен той е напълно безполезен.
Надявам се че не пропуснах нещо в отговора си.
Приятен уикенд на всички Спекуланти.
Коментар
�
Коментар