short eurusd @ 1.3550
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от st10Вярно е че никога не съм вземал кредити , но ако в момента взема на заем 100 лири от Петър и си купя 200$ и долара поскъпне в следствие на което лирата ще поевтинее , с тези 200 $ ще купя 120 лири .100 лири ще върна на Петър и 20 лири ще си пребера - примерно.
Лек ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Вярно е че никога не съм вземал кредити , но ако в момента взема на заем 100 лири от Петър и си купя 200$ и долара поскъпне в следствие на което лирата ще поевтинее , с тези 200 $ ще купя 120 лири .100 лири ще върна на Петър и 20 лири ще си пребера - примерно.
Лек ден!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Вярно е че никога не съм вземал кредити , но ако в момента взема на заем 100 лири от Петър и си купя 200$ и долара поскъпне в следствие на което лирата ще поевтинее , с тези 200 $ ще купя 120 лири .100 лири ще върна на Петър и 20 лири ще си пребера - примерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.
Абе човек , имаш ли връзка с главния си мозък?
Ти някога взимал ли си кредит?
Имаш ли и най-беглата представа за какво говориш?
Вярно е че на вън е близо 30 градуса,но си пусни климатика!
Може да ти я пртя по куриер, ама вероятно куриера ще я изпиеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.
Да определяш действията на някоя централна банка като грешка, трябва да си най-малкото на нивото, на шефовете и. А щом си в този проскубан форум с демо играчи, очевидно не си такъв!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.
Абе човек , имаш ли връзка с главния си мозък?
Ти някога взимал ли си кредит?
Имаш ли и най-беглата представа за какво говориш?
Вярно е че на вън е близо 30 градуса,но си пусни климатика!
Коментар
Коментар