IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• short eurusd @ 1.3550

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
      До колко мислите че ще се обезцени $ спрямо еврото и лирата 1,50 на 2,5 ?
      EURUSD +/- 163.07

Коментар

• До колко мислите че ще се обезцени $ спрямо еврото и лирата 1,50 на 2,5 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
          st10, ако си бичи настроен към FRN (Federal Reserve Note) нямам нищо
          против ама аргументите ти са много слаби, даже загубвам логиката
          понякога.

3554 - пазара не е съгласен с теб
          Каква е връзката с 1,3554.

Коментар

• st10, ако си бичи настроен към FRN (Federal Reserve Note) нямам нищо
            против ама аргументите ти са много слаби, даже загубвам логиката
            понякога.

3554 - пазара не е съгласен с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
              Първоначално изпратено от st10
              Вярно е че никога не съм вземал кредити , но ако в момента взема на заем 100 лири от Петър и си купя 200$ и долара поскъпне в следствие на което лирата ще поевтинее , с тези 200 $ ще купя 120 лири .100 лири ще върна на Петър и 20 лири ще си пребера - примерно.
              Браво на момчето което откри топлата вода, а забеляза ли, че има едно АКО/долара поскъпне/. В една централна банка едно АКО може да се разсмърди из икономика на цялата страна и да я срине. Така че незнам дали Банк ъф ингланд са глупаци, но ти си ... със сигурност!
              Лек ден!
              Колега , мислиш ли че в скоро време ще се разменят 3$ за една лира или е по вероятно 1,5$ да се разменят за 1 лира

Коментар

Вярно е че никога не съм вземал кредити , но ако в момента взема на заем 100 лири от Петър и си купя 200$ и долара поскъпне в следствие на което лирата ще поевтинее , с тези 200 $ ще купя 120 лири .100 лири ще върна на Петър и 20 лири ще си пребера - примерно.
                Браво на момчето което откри топлата вода, а забеляза ли, че има едно АКО/долара поскъпне/. В една централна банка едно АКО може да се разсмърди из икономика на цялата страна и да я срине. Така че незнам дали Банк ъф ингланд са глупаци, но ти си ... със сигурност!
                Лек ден!
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

Пич моля те звънни на (02) 846 5300 за да издискутираме въпроса в ефир :-)

Коментар

• Вярно е че никога не съм вземал кредити , но ако в момента взема на заем 100 лири от Петър и си купя 200$ и долара поскъпне в следствие на което лирата ще поевтинее , с тези 200 $ ще купя 120 лири .100 лири ще върна на Петър и 20 лири ще си пребера - примерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от st10
                      Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.
                      Алооооооо........ мкроикономикатаааааааааа...................
                      Абе човек , имаш ли връзка с главния си мозък?
                      Ти някога взимал ли си кредит?
                      Имаш ли и най-беглата представа за какво говориш?

Вярно е че на вън е близо 30 градуса,но си пусни климатика!
                      Една бира от мен имаш
                      Може да ти я пртя по куриер, ама вероятно куриера ще я изпие
                      България Над Всичко

Коментар

Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва .
                        Щото толкова ти е акъла.
                        ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.
                          А пък аз ако исках да си вложа парите в банка, щях да ги вложа в лири, не в долари. Само че тук въпроса е мноооого по-комплексен от това от къде ще теглиш кредит и къде аз ще си внеса парите. Имаш ли представа как се управлява монетарната политика на една държава, особенно членка на Г7?!?!? Не ми отговаряй ... сещам се.
                          Да определяш действията на някоя централна банка като грешка, трябва да си най-малкото на нивото, на шефовете и. А щом си в този проскубан форум с демо играчи, очевидно не си такъв!
                          България Над Всичко

Коментар

Алооооооо........ мкроикономикатаааааааааа...................
                            Абе човек , имаш ли връзка с главния си мозък?
                            Ти някога взимал ли си кредит?
                            Имаш ли и най-беглата представа за какво говориш?

Вярно е че на вън е близо 30 градуса,но си пусни климатика!

Коментар

• Петре
                              Разбра ли сега , какво имам в предвид под "вибриране на лирата".Еврото тръгна нагоре и лирата тръгна след еврото.

Коментар

• Разбира се , че Аиксчо е прав и неможем да оспорваме рещенията на Банк оф Ингланд , защото зад всяко рещшение стоят и доста други интереси .

Коментар

Working...
                                X