Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от JazabelДа 2 седмици паунда ще е много интересен , а и май решението за лихвите наближава.Ако тръгне надолу нищо чудно да обърне целия доларов тренд.
А преди време някой каза че в с тази зима Европа я очаква глад-като гледам май натам върват работите.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от JazabelДа 2 седмици паунда ще е много интересен , а и май решението за лихвите наближава.Ако тръгне надолу нищо чудно да обърне целия доларов тренд.
А преди време някой каза че в с тази зима Европа я очаква глад-като гледам май натам върват работите.
Коментар
-
[quote="Петър Караиванов"]Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от Петър КараивановОсвен Е/$ има и други валутни двойки.
Днес интригата и играта е при паунда и кросовете му!
Успех на всички Спекуланти.[/quote
Паунда вибрира около еврото и затова нещата там не са много ясни.Ако еврото тръгне нагоре , паунда ще го последва .Освен това и златото се качва и петрола и ??????
Освен това Кралицата е на посещение в Белия дом и това е един допълнителен фактор който оказва влияние на пазара.
И всичко това без да е включен Вибратора.А представяте ли си какво ще стане ако го включат????? Направо не ми се мисли.
Коментар
-
[quote="st10"]Първоначално изпратено от Петър КараивановОсвен Е/$ има и други валутни двойки.
Паунда вибрира около еврото и затова нещата там не са много ясни.Ако еврото тръгне нагоре , паунда ще го последва .Освен това и златото се качва и петрола и ??????
Освен това Кралицата е на посещение в Белия дом и това е един допълнителен фактор който оказва влияние на пазара.
И всичко това без да е включен Вибратора.А представяте ли си какво ще стане ако го включат????? Направо не ми се мисли.
Коментар
-
[quote="Петър Караиванов"]Освен Е/$ има и други валутни двойки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoНе се сърдя, избора си е твой. НО! Първо не виждам смисъл да публикуваш нещо, което никой не разбира какво е, осен ако не искаш да си правиш реклама. И Второ не мога да разбера защо се крие информация след като не сме конкуренти. Единственото обяснение е че искаш да си правиш безплатна реклама, което не е много коректно относно нас потребителите, е освен ако не си плащаш на инвестора декоето ме съмнява. Защо не искаш да сме си взаимно полезни? и ти не се сърди но аз съм за freeware-а и обмяната на ноу-хау, а не за селски тарикатлъци тип ПК
Успешна търговия на всички, аз ще продам от 1.3550, ако вече не съм продал...
Впрочем написал съм го още преди няколко години тук в инвестора и някой стари пушки знаят за какво говоря.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от FactsАйде една сравнително дългосрочна прогнозка и от мен ако пазарът е сравнително спокоен.
От сегашното ниво 1,3530 отиваме сравнително праволинейно до 1,34 +-20 пипса. Това е за периода до Четвъртък. Седмицата приключваме на сегашното ниво. Другата седмица отиваме до 1,36 +-20 пипса и по-другата следва сдрусване до 1,32. Този месец едва ли ще видим нива под 1,3150.
Лятото ще сме в рейндж 1,28-1,36 и есента сме посока 1,25 защото есента ще стане ясно, че растежът в ЕС се забавя вместо да се ускорява!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsАйде една сравнително дългосрочна прогнозка и от мен ако пазарът е сравнително спокоен.
От сегашното ниво 1,3530 отиваме сравнително праволинейно до 1,34 +-20 пипса. Това е за периода до Четвъртък. Седмицата приключваме на сегашното ниво. Другата седмица отиваме до 1,36 +-20 пипса и по-другата следва сдрусване до 1,32. Този месец едва ли ще видим нива под 1,3150.
Лятото ще сме в рейндж 1,28-1,36 и есента сме посока 1,25 защото есента ще стане ясно, че растежът в ЕС се забавя вместо да се ускорява!
Коментар
Коментар