IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако на мен ми трябваше кредит , щях да си взема обезцинени $ с лихва 5,25 вместо скъпи лири при 5,5% лихва . Загря ли за какво става въпрос.При скок на $ - лихвите по кредита ще се стопят , че даже и ще съм на печелба.Това е много дълга тема , така че направи справка с някой учебник по икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
      Първоначално изпратено от Jazabel
      Да 2 седмици паунда ще е много интересен , а и май решението за лихвите наближава.Ако тръгне надолу нищо чудно да обърне целия доларов тренд.
      А преди време някой каза че в с тази зима Европа я очаква глад-като гледам май натам върват работите.
      За лошата реколта и наводненията беше моя идея , тъй като спорихме с Коко ,че до Нова Година той очаква евро 1,46 а аз съм склонен за другия полюс.Що се отнася за лихвите -те вече минаха и нямаше никаква реакция.Лично аз мисля че с вдигането на лихвата направиха голяма грешка
      Както каза на Петър - ти направо ме уби!!! Да даваш акъл на Банк ъф Ингланд. Абе вие наистина ли си вярвате, че сте толкова добри икономисти?!?!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel
        Да 2 седмици паунда ще е много интересен , а и май решението за лихвите наближава.Ако тръгне надолу нищо чудно да обърне целия доларов тренд.
        А преди време някой каза че в с тази зима Европа я очаква глад-като гледам май натам върват работите.
        За лошата реколта и наводненията беше моя идея , тъй като спорихме с Коко ,че до Нова Година той очаква евро 1,46 а аз съм склонен за другия полюс.Що се отнася за лихвите -те вече минаха и нямаше никаква реакция.Лично аз мисля че с вдигането на лихвата направиха голяма грешка

Коментар

• Да 2 седмици паунда ще е много интересен , а и май решението за лихвите наближава.Ако тръгне надолу нищо чудно да обърне целия доларов тренд.
          Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            st10 - на мен обаче не ми стана ясно кой обича ВИБРАЦИИТЕ и те от вибратор ли са или от нещо друго, а също така къде точно най-добре се усещат тези вибрации за които ти писа?
            Ти направо ме разби.Форекса да не е кофраж че да му пускаш вибратор

Коментар

• st10 - на мен обаче не ми стана ясно кой обича ВИБРАЦИИТЕ и те от вибратор ли са или от нещо друго, а също така къде точно най-добре се усещат тези вибрации за които ти писа?

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]
                Първоначално изпратено от st10
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Освен Е/$ има и други валутни двойки.
                Днес интригата и играта е при паунда и кросовете му!
                Успех на всички Спекуланти.[/quote
                Паунда вибрира около еврото и затова нещата там не са много ясни.Ако еврото тръгне нагоре , паунда ще го последва .Освен това и златото се качва и петрола и ??????
                Явно вибрациите ще са доста засилени до 27 юни когато окончателно и официално бъде обявен новия премиер на Обединеното Кралство.
                Освен това Кралицата е на посещение в Белия дом и това е един допълнителен фактор който оказва влияние на пазара.

И всичко това без да е включен Вибратора.А представяте ли си какво ще стане ако го включат????? Направо не ми се мисли.
                Кралицата обича разходките , по щях да се впечатля ако финансовият министър е там и каже че 2 $ за един паунд не го устройва

Коментар

• [quote="st10"]
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Освен Е/$ има и други валутни двойки.
                  Паунда вибрира около еврото и затова нещата там не са много ясни.Ако еврото тръгне нагоре , паунда ще го последва .Освен това и златото се качва и петрола и ??????
                  Явно вибрациите ще са доста засилени до 27 юни когато окончателно и официално бъде обявен новия премиер на Обединеното Кралство.
                  Освен това Кралицата е на посещение в Белия дом и това е един допълнителен фактор който оказва влияние на пазара.

И всичко това без да е включен Вибратора.А представяте ли си какво ще стане ако го включат????? Направо не ми се мисли.

Коментар

• днес ми се очертава почивен ден при панда съм къс но го чакам под 98
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]Освен Е/$ има и други валутни двойки.

Коментар

• Освен Е/$ има и други валутни двойки.
                        Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Не се сърдя, избора си е твой. НО! Първо не виждам смисъл да публикуваш нещо, което никой не разбира какво е, осен ако не искаш да си правиш реклама. И Второ не мога да разбера защо се крие информация след като не сме конкуренти. Единственото обяснение е че искаш да си правиш безплатна реклама, което не е много коректно относно нас потребителите, е освен ако не си плащаш на инвестора де което ме съмнява. Защо не искаш да сме си взаимно полезни? и ти не се сърди но аз съм за freeware-а и обмяната на ноу-хау, а не за селски тарикатлъци тип ПК
                          Успешна търговия на всички, аз ще продам от 1.3550, ако вече не съм продал...
                          За някой написаното от мен има полза. Това, че за други е неясно си е техен проблем. Защо действам изборно с хората, сам си помисли пак.
                          Впрочем написал съм го още преди няколко години тук в инвестора и някой стари пушки знаят за какво говоря.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Първоначално изпратено от Facts
                            Айде една сравнително дългосрочна прогнозка и от мен ако пазарът е сравнително спокоен.

От сегашното ниво 1,3530 отиваме сравнително праволинейно до 1,34 +-20 пипса. Това е за периода до Четвъртък. Седмицата приключваме на сегашното ниво. Другата седмица отиваме до 1,36 +-20 пипса и по-другата следва сдрусване до 1,32. Този месец едва ли ще видим нива под 1,3150.

Лятото ще сме в рейндж 1,28-1,36 и есента сме посока 1,25 защото есента ще стане ясно, че растежът в ЕС се забавя вместо да се ускорява!
                            Според мен е много вероятно цялата седмица да се движим между 1,3560-1,3470 с опит за пробив на 1,3450 ,защото тестваме много силно ниво на подкрепа

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                              На т'ва му викам аз рефрешване
                              хехехехехехехе
                              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132596
                              е на това му се вика културно мероприятие .Викам им аз на мойте хора да вземем сок и лимонадка ама те не БИРА та БИРА
                              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Айде една сравнително дългосрочна прогнозка и от мен ако пазарът е сравнително спокоен.

От сегашното ниво 1,3530 отиваме сравнително праволинейно до 1,34 +-20 пипса. Това е за периода до Четвъртък. Седмицата приключваме на сегашното ниво. Другата седмица отиваме до 1,36 +-20 пипса и по-другата следва сдрусване до 1,32. Този месец едва ли ще видим нива под 1,3150.

Лятото ще сме в рейндж 1,28-1,36 и есента сме посока 1,25 защото есента ще стане ясно, че растежът в ЕС се забавя вместо да се ускорява!
                                Според мен е много вероятно цялата седмица да се движим между 1,3560-1,3470 с опит за пробив на 1,3450 ,защото тестваме много силно ниво на подкрепа

Коментар

Working...
                                X