IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dimy

Ot tezi niva she ima uravnoveseni sili i na me4ki i na bikove ,tuk she e razkovni4eto mai ,mai kat gledam! Ili nagore mnogo nagore ili nadolu mojebi neshto kato ,korekcia koiato she triabva da se otrazi i na po-golemite grafiki(D1,W1,MN).

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
      Абе, моите уважения към г-н Караиванов, но по това радио кога и да съм чул(2-3 пъти в деня), те говорят за вече случили се неща, или от рода..ако пробие тва ще иде до онова..това и сестра ми го знае!Нали целта е да предвидиш на къде ще тръгне и дали ще премине и съответно от това каква да бъде твоята стратегия
      Пак повтарям, моите уважения към г-н Караиванов, но нещо не ми харесва сегашният вид на нещата и си казвам мнението

Дано разбереш какво съм имал предвид като съм казал да оставиш сестра си на МТ - да работиш с MetaTrader не е чак толкова лоша работа. Не съм искал да се заяждам и не съм се и заяждал.

Караконджул - гледай си в паницата друже и успехи

Коментар

• Kritelin..
        да бе не може..кой е от Холивуд да си каже че тука колегата го вълнува, а аз съм от София.Така че нещо си в грешка..ама нормално, човешко е...
        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
          Първоначално изпратено от doomsday
          Kritelin..
          Стара Загора
          Квото искаш приказвай , ама по хубав град от Стара Загора няма. Аз като се връщам там всеки път не мога да повярвам , че това е български град само малко ни обгазиха
          Напълно съм съгласен който не вярва може да дойде да пием по бира лятото.Всички са поканени

Коментар

Kritelin..
            Стара Загора
            Квото искаш приказвай , ама по хубав град от Стара Загора няма. Аз като се връщам там всеки път не мога да повярвам , че това е български град само малко ни обгазиха

Коментар

• Ок.Не може всички да живеем в Холивуд..няма да е интересно иначе
              :lol:

Коментар

• Здравейте колеги .Май ви е ударила нервата.
                Успокойте топката защото иначе може да вземете неправилни решения.
                Няма място за паника.Хайде да се успокоим сега и да помислим малко.
                Към сегашно време вълните не ни са от полза защото тук много се изродиха форми ,движения и фигури.Има голяма димка пусната.
                Много пуши.По неопитните да не търгуват освен ако не са на демо.
                За другите гледайте си компасите (индикаторите) само така ще откриете вярната посока.Не избързвайте с входа . Затваряйте 1/2 от позицията и местете стопа на нула при първа възможност.Голямо лашкане ще има,така го усешам аз.Иначе най перспективно е да се търси къса при */йена ама трябва търпение (да го имах само ).

Успех на всички.
                Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                  Много е рисковано, но шорт и от 119,45 на долар-йена.
                  Стоп- на 10п.ТП-100п.
                  И аз съм с теб колега
                  и аз на 5 и 15 мин виждам сигнал за къса и си променям малко сценария
                  Имам бай лимит или стоп (нз) на 119 . 60 . Влизам къса до 119 някъде и от там обаче ривърс . Подведохте ме малко ама да видим

Коментар

• Караиванов...
                    звучи..не не звучи, а направо гърми добра цифра..спор няма.Ама като те е страх от мечки, не ходиш в гората нали така.Парите се губят и се печелят, не е толкова страшно.Стига да имаш нервите и куража да продължиш, пък като видиш че не ставаш за дадено нещо, сменяш дейността!

Коментар

• Kritelin..
                      ей го и гражданина...
                      градски, що се буташ там където не ти е работата,кой те натисна че звъниш ми кажи?!а селото може да го видиш като сe върнеш от Манхайм в Стара Загора..ясно!

Коментар

Значи, г-н Караиванов, няма такъв който да има над 70% успеваемост в сделките/прогнозите си, аз поне така си го мисля.За губене на пари, губил съм доста(под доста нямам предвид 4-5к а доста повече), но слава богу си ги върнах всеки бърка, важното е какво ще направиш след това.
                        Аз съм напълно за един такъв проект който Вие сте започнали, представям си колко усилия, време и пари изисква..за това евала.А и ако искате може да обявите този тел в този форум, ей така да го имаме
                        Мерси и успех!
                        А как ти звучата 600 000 $ - за 1 ден ?

Само нека да не се плашиме и още по-малко да се стряскаме от някакви си цифри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          doomsday, aко сестра ти ги "знае тие работи" - остави момичето пред МТ да ти прави пари а може и книжка да напише. През това време се разхождай с Хоската и харчете осемцифрени суапове по Малдивите.

Ксерокса е лесна работа.

(blqblq, извини че ти ползвам "ксерокс"-а, ще си плащам copyright )
                          Форексов, те хората не са виновни, те четат тука и като видят културата
                          на някой хора с претенции че печелят си викат "Епа ако тоя може и аз мога"

Ама ти нещо опънат ми се струваш - де не би нещо ксерокса... а?

Коментар

Форексов, виж ся калъф, знаеш ли до къде ми е дошло от такива капацитети като тебе, драскай си по графиките..играй си форекса/ксерокса и се ш*б*й!Та на кой сестрата кво ще прави не е твоя работа разбираш ли?!А за пари не се и опитвай да ми говориш..ок..приятен ден!
                            Алоо село ?! Я по-спокойно.Стегни се,огледай се и се осъзнай.
                            Бъркаш форумите..тука не е news.bg :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                              Много е рисковано, но шорт и от 119,45 на долар-йена.
                              Стоп- на 10п.ТП-100п.
                              И аз съм с теб колега

Коментар

• Май си ме разбрал леко грешно, ама айде здраве да е ...

Коментар

Working...
                                X