IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бай канадка 1.1080
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• trade

Така е и суапа е болезнен на всичко отгоре , там ще се скъси от когото трябва и който може затова единственно да те подберат в посоката ти е шанса така го виждам.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Plamen Tanev

И аз съм изненадан че пробиха съпротивата на индексите , но това е Полсън този за два часа и половина реч събори петрола а както го бяха накупили акулите прави сметка как ги заболя като падаше , обаче си беше политическа поръчка на момента. Сега той е в обратната посока , да не мислиш че може да направи кой знае какви чудеса , ще пълзи паунда срещу йената и ще изтрещи и 2-те фигури зона които му давам нищо не са голяма работа че няма да си го продал от върха а когато развива посока , аз с него въобще не се хващам е ако пада бързо ще се замисля. Иначе ситуацията граничи с някакво безумие с тези темпове с каквито Европа им отваря пазари на жълтите после ще има изведнъж много силна йена и ще се окаже че мотането в което е последните години е консолидация и тренда е пак на юг , онези правят експорт а другите икономика при която се разчита да се печели от борсата и търговията на нея , той развоя при това положение е предрешен. А и дали не са го измислили така предварително понеже другия вариант си означава да спрат растежа на Азия и те както са си множко ще стане и политически проблем.
        D.Y.F-091066

Коментар

• от доста време повтарям че тая двоика пъпли нагоре не знам за какви шортове приказваме тва да се хване шорт при тая двоика е жив късмет
          Pip master

Коментар

• Интересна дискусия за паунд-йена!!!
            При положение, че понесох тежки загуби, търсейки шорт при 232, нищо друго не следва, освен внимателно да дебна посочваните 20 фигури.За сега стопирам на 240,06, с първа цел -236,10, но след 7 седмици ъп и първи индикации за ливърс, няма по-логично ( вероятност 70/30) от шорт от текущи нива.Днес не затворих част от позицията на 238,70, щото не искам да изпусна поне първите 300п.После ще прегледам отново графиките.
            Все пак - на слука на всички колеги!!!

Коментар

• шшш ква е тая смотана работа корекция от няколко десетки пипа но от тук на четири часова може да влезем в низходящ канал или така си мисля сам не си вярвам))
              Pip master

Коментар

• Niki_Chepel

По принцип нямам нищо против обаче това хиената така да се продава не е най-доброто , тя сега да отлепи да лети на юг 20 фигури ще ги лепне , откъде точно едва ли някой ще я познае освен случайно да я нацели е има си съпротиви някакви може от някоя от тях. Въпроса е за какво ти е да си пилиш нервите ако можеш да и сложиш един пълзящ сел отдолу да кажем на 2 фигури е екстра , тя падне ли с две от там нататък ще е неспасяема а иначе когато се задейства схемата тогава и най важното може да се бутне стоп да пълзи отгоре трябва така да пада че ввъобще да не връща и 20п. наобратно. Идеята не е моя просто си я харесах и май този който я подхвърли имаше повече опит. Да си кажа право и нагоре сега да имаш във великия тренд позиция точно в момента не е страшно онези се тръшкат но еврото ще го качват още , въпроса е да не я пускаш да ти губи , кабела даде сега добро ниво за вход на дълго ако ще ходи нагоре става а насрещната позиция я слагаш да ти се отвори под днешния лоу , другия вариант - късите ами там работата е опечена господата правят безкорективен тренд - това по 100 п. не се брои а такъв тренд коригира само по един начин на 100%. Това Дау дето лети е голяма глупост и те го бутат , те просто психически в момента не могат да издържат инвеститорите в акции , не е нормално да им се подават драстично и противоречиви сигнали и да се очаква че психически са стабилни - сигурен съм умират от страх карат ги в условия на приказки за рецесия акции да купуват - сбъркана работа.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Защо правиш анализ на крос ? По-добре направи на долар/швейк и евро/долар.
                  Защото го играя често и досега повечето технически конфигурации ми ги е изпълнило. А винаги си имам едно наум , за другите две двойки. Има ли значение според теб дали е крос или не за да действа техническия анализ? Още повече че сме в доста високи стойности при тази двойка. Виж колко годишен макс е това (не пиша за да не се изложа, щото на графиката ми това е макс от 1998 , ама ние тогава имахме ли евро нямахме ли. губи ми се някъде )

Коментар

• Re: trade

Първоначално изпратено от supertrader
                    Тя има вече 40 фигури занадолу може и още 10 да добави какво им пречи.
                    ST Che ste stane ste stane ama parvo 228 posle 242++ pir kabel ot 2.04/12 pyk posle kabel 1.5/6 syotvetno GBP/J okolo 200. Tova w blizkite dalecni 200 dni++. Kakvo ste kazes?

Towa e dwojka w kojato 30 za sedmica ne sa neesto nevizdano (2-8.X.1998).

Коментар

• Защо правиш анализ на крос ? По-добре направи на долар/швейк и евро/долар.

Коментар

• При eur/chf това е най-вероятния сценарий според мен
                        http://img393.imageshack.us/img393/396/eurchfglavasramenefi3.gif[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                          мисля си как ли паунд иена ще пробие всеки момент 241 такива са ми очакванията поне
                          То ще стане, но първо трябва да се разходим с асансьора до повръщане и тогава.
                          Паунда днес навсякъде се разхожда като луд

Коментар

• trade

Тя има вече 40 фигури занадолу може и още 10 да добави какво им пречи.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader, Дау Джоунс направи нов връх. Не се оправда очакването ти за спад ;-)
                              Но нека видим и смарт мъни какво ще направят!
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• мисля си как ли паунд иена ще пробие всеки момент 241 такива са ми очакванията поне
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X