IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• denislav_iliev

На него му чакаме отставката само долара като го види и пада , обаче първо ще се задоволим с тази на приятелчето Блеър.
    D.Y.F-091066

Коментар

• 15:28:00 02/05/2007 DJMN: Paulson: China Needs More Forex Flexibility In Short Term

Коментар

• Малко ме е яд за ударения стоп на еврото и то най-вече защото беше до пипс ударен стопа.
        От къс петрол прибрах 26 цента на барел при волатилноста около петролните запаси
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
          BUY GOLD 667, SL 660 TP - OPEN
          На 670 - затваряме. Още едно движение надолу очаквэм по-късно.

Коментар

• Ксерокс, аз затворих полувината от позицията на +18. Падна ми средния курс, и ми остана стопа. В крайна сметка ударен стоп на +9.
            България Над Всичко

Коментар

• САЩ Фабрични поръчки Март 3.1% но е еврото пак е мъртвило - технически се тегли нагоре и ще е мъка, и да ми гръмне стопа на 73 - яжте пийте и се веселете с него, за днес тоталът пак е +.

Айде успехи от Ксерокс Ксероксов

Коментар

• Ajax4o

Внимавайте с еврото че днес поразголиха лунния пейзаш , безработицата пада в Германия си остава на ниво , къщите във Франция падат , разни пи ем ай са ментета отвсякъде пък и ще цъфнат.ЕЦБ им е време да се усетят че лихви нагоре не им трябват , освен ако ги лъжат от България че икономиката цъфти , че с този отток на туристи пък ние съвсем ще цъфнем с новите разработки по Черноморието съвсем ще се изкривят картоните на новото ни бързо строителство , че и луксозно на това отгоре и ще трябват пари поне да се поддържа.Путин е като децата те му го направиха американците този възход , а той реве и иска още въобще не се съобразява човека че икономиката на Европа го храни , какво му пука че Европа сви пазарите те смятат че трябва само да се иска все повече и повече и то няма накъде за да има мир ще им се даде , ако има какво да получат може и да стане. От Европа днес косвено поизпържиха далавера на Полсън , лекичко дано се усетят да се поизчистят. Англичаните при такава ситуация са направо на никъде ще се чудят откъде да я подхванат сега надеждите са в паричния агрегат М1 че растял сиреч високата лихва щяла да го намали а с него и инфлацията , до сега такъв прецедент не е имало - съчиняват си нещо.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Ликвидация на 80% от позицията на 5п печалба, това 3696 не ми харесва как държи но трябва да ходи нагоре пустото му евро

Коментар

• Ajax4o, или ще затворя всичко на 3599 или ще ми гръмне стопа на 73 - аз от инат не затворих на 98, но ще видим фабричните какво ще направят след половин час

Ники, за митични сривове в кабела и еврото се носят слухове от година има няма - те все си вървят нагоре, сега технически не виждам как ще идем на 1.97-95, никак няма да е лесно, ако стане нещо такова мисля да удари спирачка на 9820 - нямам време да посочвам защо точно там го мисля, сега налях още в евро скалпа и 15 минути след новините ставам да не досаждам повече

Аяксчо, много ми е готин новия ник

Коментар

• Ih Az w momenta niamam drug izbor oswen da chakam.
                      Na bach nemoga da si oprawliawam efektivno poziciite. Imam kys kabel ot petak na sredna 1.9992 bez stopowe w momenta.

FF az na krasavichar, za krastawici nemoga da davam akyl. Spored men wsicko e wupros na precise timing.
                      Radwam se za teb cehe w polednite nikolko dni si nalapal niakolko stotici pipondera!

USPEH!!!

Коментар

• Ксерокс Ксероксов

Колега Ксероксов, в 17:00 има фабрични блабла .. за тия новини мислех, че говориш.
                        Иначе, ако искаш намали лотовете и дръж малко по-преспективно еврото ... от тук ще има разходка доста нагоре.
                        България Над Всичко

Коментар

• Купих на 3590, на 99 да удря лимита че нямам време да се разправям с Ксерокс днес, но трябва да се разпишем и в днешното раздаване на картите, няма начин.

ПС. Бива ли такова нещо - за 1 пипс да не ми изпълни лимита но сега ще си стискам с 15п стоп, и да загубя има да губя 2 седмици докато избия печалбата от вчера :lol:

Коментар

• Ajax4o, какви фабрични поръчки бе брато, седя тук в един скалп на 2п+ но го чакам за още 7 и изчезвам предоволен

Коментар

• BUY GOLD 667, SL 660 TP - OPEN

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                                Първоначално изпратено от Ironhorse
                                Днес кабела утреба всичките ми стопове.
                                Сега 1.9920 дълъг пък да видим...
                                Dylgia kabel e dosta opasno zaigrawane w momenta wypreki ce niva
                                1.9950, 1.9999 sa dosta werojatni w momenta.
                                Srednosrocno celta na kabela e 1.97/1.95 zonata. Towa spored men.
                                Tozi post ne e predpostawka za tyrgovia!

USPEH!!!
                                Ами аз съм ги купил, пък незнам дали е предпоставка за търговия.
                                Всеки има право на избор, включително и ти.
                                То ако не рискуваш в определени граници как ще спечелиш?
                                Ти си избрал да чакаш ОК.

Коментар

Working...
                                X