If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес кабела утреба всичките ми стопове.
Сега 1.9920 дълъг пък да видим...
Dylgia kabel e dosta opasno zaigrawane w momenta wypreki ce niva
1.9950, 1.9999 sa dosta werojatni w momenta.
Srednosrocno celta na kabela e 1.97/1.95 zonata. Towa spored men.
Tozi post ne e predpostawka za tyrgovia!
Днес кабела утреба всичките ми стопове.
Сега 1.9920 дълъг пък да видим...
Dylgia kabel e dosta opasno zaigrawane w momenta wypreki ce niva
1.9950, 1.9999 sa dosta werojatni w momenta.
Srednosrocno celta na kabela e 1.97/1.95 zonata. Towa spored men.
Tozi post ne e predpostawka za tyrgovia!
Искам да си открия релна сметка за търговия на форекс пазара.Може ли някой от вас да ми даде савет към коя фирма предлагаща такива услуги да се обърна,защото нямам представа на кои може да се има доверие!
Отоговарял ли си си на въпроса какво разбираш под доверие? и какво всъщност искаш от посредника си? Отговори си на тези въпроси, след това прочети из форума има теми в които темата за брокерите е доста добре разгледана...изводите си ги напраиви сам.
Ти към кой си бре дивак?
Някъде се затри, или си станал милионер /и няма да ти връщам каквото имам/, или си разорен ... във втория случай , кажи на коя улица си да ти купя нещо за ядене
гледам да не бия на очи и гледам че голям писател си станал и викам да не ти се пречкам, а междувременно чакам да събереш малко капитал че да си изплатиш дълга Жив и здрав!
Абе писател... тук се закачам с демо играчите и тия от ксерокса Иначе идейте ми за търговия бих ги споделил само с тебе
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Искам да си открия релна сметка за търговия на форекс пазара.Може ли някой от вас да ми даде савет към коя фирма предлагаща такива услуги да се обърна,защото нямам представа на кои може да се има доверие!
Отоговарял ли си си на въпроса какво разбираш под доверие? и какво всъщност искаш от посредника си? Отговори си на тези въпроси, след това прочети из форума има теми в които темата за брокерите е доста добре разгледана...изводите си ги напраиви сам.
Ти към кой си бре дивак?
Някъде се затри, или си станал милионер /и няма да ти връщам каквото имам/, или си разорен ... във втория случай , кажи на коя улица си да ти купя нещо за ядене
гледам да не бия на очи и гледам че голям писател си станал и викам да не ти се пречкам, а междувременно чакам да събереш малко капитал че да си изплатиш дълга Жив и здрав!
Миро провери всичко от начало и разбери дали не бъркаш ти самия. Ако се окаже наистина че е от твоя брокер потърси им сметка за това. Ако не направят нищо просто се махни от тях и ги оплюй във всички форуми. ПО този начин те ще загубят много бъдещи клиенти. НО първо трябва да си 100% сигурен че те лъжат.
Успех!
Каво повече да проверявам пред мен е прозорец котировки там пише най високо 0.8281(+3пипа спред айде да стане 0.8184) на графиката се вижда 0.8285 аск. Говорих с тях и те ми заявиха да не вярвам на прозорец котировки той подвеждал по някога. Как така ще подвежда това е лудост, т.е. те знаят че такова разминаване има и нарочно подвеждат клиентите си. Аз това не мога да го приема, че е нормално и пак повтарям на стиопа майната му но това нещо не може да е така.
Преди време и не мен не ми се задейства ордер така,на моето обаждане ми бе казано ,че котировките са грешни да гледам графиката !Исега и сега виждам че има разминаване но какво да се прави гледам графиката .
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
А ти добре че Делтата не се напънаха да пуснат по скоро златото на реална търговия та да ги нажънеш и ти яко , трай там не се радвай на чуждото нещастие и лош късмет. Виж еврото как пада , сега руснаците всичките им надежди са в паунда , англичаните много били зле ама ще дадат лихви викат.
Аз не съм имал сигнал за търговия на златото ... така че не се притеснявам. А с crazyhorse имаме дълга история... двамата започнах ме да се заниамваме с търговия.. любимата ни акция е ORCL :lol:
България Над Всичко
А ти добре че Делтата не се напънаха да пуснат по скоро златото на реална търговия та да ги нажънеш и ти яко , трай там не се радвай на чуждото нещастие и лош късмет. Виж еврото как пада , сега руснаците всичките им надежди са в паунда , англичаните много били зле ама ще да дават лихви викат.
Ти към кой си бре дивак?
България Над Всичко
Коментар