IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Първоначално изпратено от Ajax4o
    Дълги евра от 3575, нарушавам правилото си да не играя друго освен АUD, но се изкушавам... стоп на 3560.
    Ше почакам малко за дългите, някъде към нюза ще намина да видя какво ще правим с този Ксерокс.
    Вече имам стоп на 0, така че меко казано не ми дреме какво ще прави
    Иначе не вярвам, че фабричните поръчки ще предизвикат каквото и да е движение.
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
      Дълги евра от 3575, нарушавам правилото си да не играя друго освен АUD, но се изкушавам... стоп на 3560.

Ше почакам малко за дългите, някъде към нюза ще намина да видя какво ще правим с този Ксерокс.

Ники Чепел, кабела се е заотправял към 1.97, 95 от половин месец и повече. Ама нали знаете - tozi post ne e predpost@vka za turgovia !?!@?@#?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
        Днес кабела утреба всичките ми стопове.
        Сега 1.9920 дълъг пък да видим...
        Dylgia kabel e dosta opasno zaigrawane w momenta wypreki ce niva
        1.9950, 1.9999 sa dosta werojatni w momenta.
        Srednosrocno celta na kabela e 1.97/1.95 zonata. Towa spored men.
        Tozi post ne e predpostawka za tyrgovia!

USPEH!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
          Днес кабела утреба всичките ми стопове.
          Dylgia kabel e dosta opasno zaigrawane w momenta wypreki ce niva
          1.9950, 1.9999 sa dosta werojatni w momenta.
          Srednosrocno celta na kabela e 1.97/1.95 zonata. Towa spored men.
          Tozi post ne e predpostawka za tyrgovia!

USPEH!!!

Коментар

• Днес кабела утреба всичките ми стопове.

Коментар

• За удължаване ще изчакам 3525 и след това като върне на 3570 наново ще скъсявам.

Коментар

• Дълги евра от 3575, нарушавам правилото си да не играя друго освен АUD, но се изкушавам... стоп на 3560.
                България Над Всичко

Коментар

• Re: Въпрос

Първоначално изпратено от CrazyHorse
                  Първоначално изпратено от mashinata
                  Искам да си открия релна сметка за търговия на форекс пазара.Може ли някой от вас да ми даде савет към коя фирма предлагаща такива услуги да се обърна,защото нямам представа на кои може да се има доверие!
                  Отоговарял ли си си на въпроса какво разбираш под доверие? и какво всъщност искаш от посредника си? Отговори си на тези въпроси, след това прочети из форума има теми в които темата за брокерите е доста добре разгледана...изводите си ги напраиви сам.
                  Ти към кой си бре дивак?
                  Някъде се затри, или си станал милионер /и няма да ти връщам каквото имам/, или си разорен ... във втория случай , кажи на коя улица си да ти купя нещо за ядене
                  гледам да не бия на очи и гледам че голям писател си станал и викам да не ти се пречкам, а междувременно чакам да събереш малко капитал че да си изплатиш дълга Жив и здрав!
                  Абе писател... тук се закачам с демо играчите и тия от ксерокса Иначе идейте ми за търговия бих ги споделил само с тебе
                  България Над Всичко

Коментар

Искам да си открия релна сметка за търговия на форекс пазара.Може ли някой от вас да ми даде савет към коя фирма предлагаща такива услуги да се обърна,защото нямам представа на кои може да се има доверие!
                    Отоговарял ли си си на въпроса какво разбираш под доверие? и какво всъщност искаш от посредника си? Отговори си на тези въпроси, след това прочети из форума има теми в които темата за брокерите е доста добре разгледана...изводите си ги напраиви сам.
                    Ти към кой си бре дивак?
                    Някъде се затри, или си станал милионер /и няма да ти връщам каквото имам/, или си разорен ... във втория случай , кажи на коя улица си да ти купя нещо за ядене
                    гледам да не бия на очи и гледам че голям писател си станал и викам да не ти се пречкам, а междувременно чакам да събереш малко капитал че да си изплатиш дълга Жив и здрав!

Коментар

• .....

ORCL :-)
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от miro
                        Първоначално изпратено от batmiro
                        Миро провери всичко от начало и разбери дали не бъркаш ти самия. Ако се окаже наистина че е от твоя брокер потърси им сметка за това. Ако не направят нищо просто се махни от тях и ги оплюй във всички форуми. ПО този начин те ще загубят много бъдещи клиенти. НО първо трябва да си 100% сигурен че те лъжат.
                        Успех!
                        Каво повече да проверявам пред мен е прозорец котировки там пише най високо 0.8281(+3пипа спред айде да стане 0.8184) на графиката се вижда 0.8285 аск. Говорих с тях и те ми заявиха да не вярвам на прозорец котировки той подвеждал по някога. Как така ще подвежда това е лудост, т.е. те знаят че такова разминаване има и нарочно подвеждат клиентите си. Аз това не мога да го приема, че е нормално и пак повтарям на стиопа майната му но това нещо не може да е така.
                        Преди време и не мен не ми се задейства ордер така,на моето обаждане ми бе казано ,че котировките са грешни да гледам графиката !Исега и сега виждам че има разминаване но какво да се прави гледам графиката .
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Re: Ajax4o

Първоначално изпратено от supertrader
                          А ти добре че Делтата не се напънаха да пуснат по скоро златото на реална търговия та да ги нажънеш и ти яко , трай там не се радвай на чуждото нещастие и лош късмет. Виж еврото как пада , сега руснаците всичките им надежди са в паунда , англичаните много били зле ама ще дадат лихви викат.
                          Аз не съм имал сигнал за търговия на златото ... така че не се притеснявам. А с crazyhorse имаме дълга история... двамата започнах ме да се заниамваме с търговия.. любимата ни акция е ORCL :lol:
                          България Над Всичко

Коментар

• Ajax4o

А ти добре че Делтата не се напънаха да пуснат по скоро златото на реална търговия та да ги нажънеш и ти яко , трай там не се радвай на чуждото нещастие и лош късмет. Виж еврото как пада , сега руснаците всичките им надежди са в паунда , англичаните много били зле ама ще да дават лихви викат.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Ти към кой си бре дивак?
                              България Над Всичко

Коментар

Коментар

Working...
                                X