IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въпрос

Искам да си открия релна сметка за търговия на форекс пазара.Може ли някой от вас да ми даде савет към коя фирма предлагаща такива услуги да се обърна,защото нямам представа на кои може да се има доверие!

Коментар

• miro

Точно Делтата въведоха насрещни поръчки и не посмяха да вземат суапи по тях и марджина го освобождават , при тях нали са наречени логически подобни поръчки понеже те наистина не са реални позиции. Има много брокери при това с тежки суапи които ги суапират , разбира се има и много които си държат на имиджа и не си позволяват да отскубнат още перца от клиентите си съвсем необосновано.Не си имал проблем със стопове защото не си позвал много със сигурност , софта им си е тежичък като размер , а в тези софтуери има много приоритети - всички са така направени че създават илюзията за бързодействие а всъщност такова бързодействие на практика е невъзможно. Много отдавна ИП на вън са решили да разделят софтуера и да предлагат такъв който е за търговията и отделно този за анализ и това също е правилно макар че не касае времето на сървървъра и той от това няма да се разтовари.А проблема с единия пипс си е на софтуера - казва едно върши друго:-) API ще пускат сега на техния , любопитно ми е дали накрая ще се сетят и да разделят тези програми на такава за търговия и друга за анализ има хора не искат да гледат графики не всички са балъци като нас да си мислят че по графиката ще определят какво ще стане.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Мисля ,че USDJPY ще пробие 120.12 с цел 120.50 където ще има супер разпродаване

Коментар

• Наистина не очаквах толкова бързо да пробие 120 нивото на долар -йена.Сега може да направи още една шейна надоли, като преди часове ( "японски износители продадоха.....") и после пак да се рейнджи с +/- 60 пипса.Поради това се надявам, че като пада паунда, паунд-йена ще тръгне шорт.Отделно, най-вече индикаторите го предполагат .....Успешен купон днес, колеги!

Коментар

• Вижте сега аз с моя посредник проблеми не съм имал досега. Но тази разлика в информацията ме втрещи да си кажа честно. Ще ви кажа и кой е защото си мисля че това не трябва да го има става въпрос за Делта сток. Аз съм с тях от 3 години и не съм имал проблеми до сега(може би щото не ползвам много стопове).

Коментар

• Mitac

Не си прав в България в много отношения биват , факт е че гледах един от нашите посредници като въведат хеджиращи поръчки дали ще се изкушат да прибират още и повече разлики примерно както правят руснаците то и затова така е измислено в МТ , обаче те не посмяха беше ми любопитно дали няма да се полакумят за още пари , то е изкусително я си представи на теб да ти дават така сладка работа.Мога да ти изредя стотици посредници навън които обаче така си ги прибират културно тези суапи че хич не им пука , дива и абсолютно безпочвена работа. Не мога да си изкривя душата да кажа че някой от големите навън го прави обаче и то при институционални клиенти номера въоще просто не минава , ама ей така ако си будала като нас попаднал на сайта им и си отвориш сметка да търгуваш при тях уха.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Умните в бизнеса се развиват бързо в геометрична прогресия.
                Ама в България повечето са мн. тъпи,мн. нагли,мн. арогантни и дерат кожи .Дивият капитализъм е към края си ама не е свършил още.
                Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Facts

Не е точно така , аз не отричам че може да е хънтен обаче знам че никак не е сигурно че е точно от неговия посредник.По принцип посредниците там където е поръчката пласирана не слагат стопа- насрещната а го пласират на друго място с по меки котировки - тежки и филтрирани за да не им го хънтят и на тях и въобще.Посредника с който работя знам точно от какво печели и няма интерес да ми хънти стопове обаче може да се случи , работата е там че знам че не са те и съм сигурен в това че хънтенето на стопове не им е перо. И друго знам сега клиентите много са кът и всеки гледа да ги котка понеже като им посредничи той си печели и не е необходимо да ги ограбва и да се излага. Само си помисли ти си купил 5 лота нещо си , аз съм ги продал на единия начисляват една лихва когато дават - суап , когато вземат е друга я си представи при тези лихвени нива по позициите на много клиенти какво се получава , за какво му е на някой посредник да се излага ако не е оплел конците , все едно пръста ти да е в кацата с меда пък да се мъчиш да я риташ да я събориш.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Миро виш сега .Ти като търгуваш с кои котировки го правиш.Много ясно че е с таблицата.Графиката е за визуализация и анализ.Абе то в България всичко е псевдо.
                    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от batmiro
                      Миро провери всичко от начало и разбери дали не бъркаш ти самия. Ако се окаже наистина че е от твоя брокер потърси им сметка за това. Ако не направят нищо просто се махни от тях и ги оплюй във всички форуми. ПО този начин те ще загубят много бъдещи клиенти. НО първо трябва да си 100% сигурен че те лъжат.
                      Успех!
                      Каво повече да проверявам пред мен е прозорец котировки там пише най високо 0.8281(+3пипа спред айде да стане 0.8184) на графиката се вижда 0.8285 аск. Говорих с тях и те ми заявиха да не вярвам на прозорец котировки той подвеждал по някога. Как така ще подвежда това е лудост, т.е. те знаят че такова разминаване има и нарочно подвеждат клиентите си. Аз това не мога да го приема, че е нормално и пак повтарям на стиопа майната му но това нещо не може да е така.

Коментар

• ....

Сега е момента Трише да излезе и да се удари в гърдите как пръщи от здраве европейската икономика , болна е от много здраве чак.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• ....

Във Франция американската мечка вече била дошла в строителния сектор , това дето го разправят че тези мечки ходят само в него не е вярно!Няма такъв вариант строителството да не върви пък другото в икономиката да тича , икономистите затова го плюят Бернанке че лъжел и със сигурност доста послъгва. Обаче фактите са си факти европейската мечка вероятно е много по-голяма от американската , особенно английската която Блеър много добре отгледа балона на европейските цени на имотите така е издут че като се пукне и икономиката стагнира потреблението на суровини така ще падне че Путин ще изхвърчи за Чукотка , щото толкова му разбира празната глава от тези работи и не му пука на човека че на Европа като и се затормози експорта тя няма да има с какво да му плаща и да внася. , Еврото е скъпо та дрънка , за паунда пък думи нямам.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: miro

Първоначално изпратено от supertrader
                            Ако са ти хънтили стопа ти си прав да протестираш , но пък може напусто да ги обвиняваш хората въобще...кой знае?
                            Хммм... Виж сега... Излишно е да се криеме зад компютрите... Не става! Нещата са много прости.

Ако аз имах поръчка продава на 0,8282 тя нямаше да бъде изпълнена от същата тази "програма"... защото най-високата стойност на бида е 0,8281! На човека обаче стопа му е изпълнен при 0,8285. Имало е много случаи, когато се позовават на таблицата с котировките а не на графиката. Изобщо... "подвеждаща" е или стойността на графиката или стойността в таблицата с котировките... в зависимост от случая!!! Ето за това говоря...

Коментар

• Миро провери всичко от начало и разбери дали не бъркаш ти самия. Ако се окаже наистина че е от твоя брокер потърси им сметка за това. Ако не направят нищо просто се махни от тях и ги оплюй във всички форуми. ПО този начин те ще загубят много бъдещи клиенти. НО първо трябва да си 100% сигурен че те лъжат.
                              Успех!

Коментар

• Ст аз ако забелязваш дори не им казвам името, зяащото просто искам да разбера първо това нармално ли е или не. Защото аз мисля че не е не става въпрос за стопа, ако двете неща показваха една и съща информация въобще нямаше да го спомена даже. Въпроса е че графиката показва едно котировките показват друго в мен това буди нотка на съмнение има рзаминаване в информацията и то това им е известно.

Коментар

Working...
                                X