If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе то стопа че ми беше там беше ама не е там въпроса. Въпроса е защо има разминаване между двете неща.
Защото са те изгърбили приятел.Как така ще има разминаване.То графиката въз основа на какво се създава.Това си е чисто прецакване.Измама.Търси си правата.Не се оставяй да се гаврят с теб.
Искай непременно да ти въстановят позицията и то веднага.
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Може не ги слушай като се съмняват че всичко било на хартия , посредниците масово ползват програми разни с които отварят поръчки на друго място и като я затворят оттатък задължително и на теб ти се затваря , софтуера им излъчва пък техните котировки с по нисък приоритет от този на тази си част която следи оттатък , може наистина да не става въпрос за стоп хънтинг , пък може и такова да е да хънтят стопове въобще не може да се разбере. Ако са ти хънтили стопа ти си прав да протестираш , но пък може напусто да ги обвиняваш хората въобще...кой знае?
Фактс и аз мисля че трябва да съвпадат на 100% иначе защо ще го има този прозорец ако дава грешна информация. Абе пълен абсурд от там ми викат невярай на прозорец котировки вярвай на графиката е добре де ако вие знаете че този прозорец дава грешна информация защо го оставяте така това е нелепо излиза че преднамерено те вкарват в заблуждение. Ебаси параграфа(22)
Момчета нормално ли е в платформата на един инвестиционен посредник в прозорец котировки най високата стойност да е 0.8281(+3 пипа спред=0.8284 аск) а на графиката да е 0.8285 аск.
Не е нормално! Данните на графиката трябва да съвпадат на 100% с данните в таблицата за котировки... Ако има разлики означава, че е имало котировки без да има сделки! Това пък означава че котировката е била само за да ти обере стопа. Искай референтен курс за най-високо ниво на което е имало сделка с днешна дата от някоя много голяма банка? Ако разликата е 2 или повече пипса за тази валутна двойка си търси друг посредник...
Момчета нормално ли е в платформата на един инвестиционен посредник в прозорец котировки най високата стойност да е 0.8281(+3 пипа спред=0.8284 аск) а на графиката да е 0.8285 аск.
Имах лек спор и ми беше заявено че е нормално и понякога прозореца им котировки подвеждал. като използваха точно думата подвеждам.
хахаха,значи ако стопа ти беше там щеше да ти го вземе макар и цената да не е достигнала до там но щом на графиката го има нормално е за тях приятелю,защитават си техните интереси.
Имах лек спор и ми беше заявено че е нормално и понякога прозореца им котировки подвеждал. като използваха точно думата подвеждам.
Колега съгласен съм,че на дневна индикаторите показват,че имаме нужда от корекция.Тя ни е нужна да им освободим пространство после.Лошото е,че от 1.3590 непрекъснато се купува евро и като цяло гледам,че повечето добри търговци чакат всеки спад за да си накупят отното по-евтино евро,а за да се почне с корекцията трябва да се измени сентиментът като цяло.Ако някак си успеем да направим един тик под 1.3580 и си мисля,че ще се започне,но до тогава пазарът си остава бичи за мен.
Успехи
Коментар