IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от miro
    Абе то стопа че ми беше там беше ама не е там въпроса. Въпроса е защо има разминаване между двете неща.
    Защото са те изгърбили приятел.Как така ще има разминаване.То графиката въз основа на какво се създава.Това си е чисто прецакване.Измама.Търси си правата.Не се оставяй да се гаврят с теб.
    Искай непременно да ти въстановят позицията и то веднага.
    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• miro

Може не ги слушай като се съмняват че всичко било на хартия , посредниците масово ползват програми разни с които отварят поръчки на друго място и като я затворят оттатък задължително и на теб ти се затваря , софтуера им излъчва пък техните котировки с по нисък приоритет от този на тази си част която следи оттатък , може наистина да не става въпрос за стоп хънтинг , пък може и такова да е да хънтят стопове въобще не може да се разбере. Ако са ти хънтили стопа ти си прав да протестираш , но пък може напусто да ги обвиняваш хората въобще...кой знае?
      D.Y.F-091066

Коментар

• Фактс и аз мисля че трябва да съвпадат на 100% иначе защо ще го има този прозорец ако дава грешна информация. Абе пълен абсурд от там ми викат невярай на прозорец котировки вярвай на графиката е добре де ако вие знаете че този прозорец дава грешна информация защо го оставяте така това е нелепо излиза че преднамерено те вкарват в заблуждение. Ебаси параграфа(22)

Коментар

Момчета нормално ли е в платформата на един инвестиционен посредник в прозорец котировки най високата стойност да е 0.8281(+3 пипа спред=0.8284 аск) а на графиката да е 0.8285 аск.
          Не е нормално! Данните на графиката трябва да съвпадат на 100% с данните в таблицата за котировки... Ако има разлики означава, че е имало котировки без да има сделки! Това пък означава че котировката е била само за да ти обере стопа. Искай референтен курс за най-високо ниво на което е имало сделка с днешна дата от някоя много голяма банка? Ако разликата е 2 или повече пипса за тази валутна двойка си търси друг посредник...

Коментар

• Абе то стопа че ми беше там беше ама не е там въпроса. Въпроса е защо има разминаване между двете неща.

Коментар

Момчета нормално ли е в платформата на един инвестиционен посредник в прозорец котировки най високата стойност да е 0.8281(+3 пипа спред=0.8284 аск) а на графиката да е 0.8285 аск.
              Имах лек спор и ми беше заявено че е нормално и понякога прозореца им котировки подвеждал. като използваха точно думата подвеждам.
              хахаха,значи ако стопа ти беше там щеше да ти го вземе макар и цената да не е достигнала до там но щом на графиката го има нормално е за тях приятелю,защитават си техните интереси.

Коментар

• Купих USDJPY 119.85 с цел 120.10 стоп 119.60

Коментар

• buy EUR/USD 1.3580 stop 1.3550 limit 1.3615

Коментар

• Момчета нормално ли е в платформата на един инвестиционен посредник в прозорец котировки най високата стойност да е 0.8281(+3 пипа спред=0.8284 аск) а на графиката да е 0.8285 аск.
                    Имах лек спор и ми беше заявено че е нормално и понякога прозореца им котировки подвеждал. като използваха точно думата подвеждам.

Коментар

• Благодаря много.

Коментар

• miro

8286 в 2.30 наше време
                        D.Y.F-091066

Коментар

Може ли да ми кажете колко е най високата цена по аск в AUD/USD за днес предварително благодаря.
                          0,8284

Коментар

• Може ли да ми кажете колко е най високата цена по аск в AUD/USD за днес предварително благодаря.

Коментар

• Kiyosi Ito

Doll/CHF ... 1.2174-81 fibo 61.8 - 1.2284-1.1995, MA 55, trend 1.2552- 1.2284......

Коментар

• Колега съгласен съм,че на дневна индикаторите показват,че имаме нужда от корекция.Тя ни е нужна да им освободим пространство после.Лошото е,че от 1.3590 непрекъснато се купува евро и като цяло гледам,че повечето добри търговци чакат всеки спад за да си накупят отното по-евтино евро,а за да се почне с корекцията трябва да се измени сентиментът като цяло.Ако някак си успеем да направим един тик под 1.3580 и си мисля,че ще се започне,но до тогава пазарът си остава бичи за мен.
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X