Първоначално изпратено от anon6706
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kurta007anon6706,всичко което е euro/**** му предстои падане в близките месеци
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kurta007anon6706,всичко което е euro/**** му предстои падане в близките месеци
Коментар
� -
Първоначално изпратено от akylatanqkakva informaciq za GBP/JPY
Коментар
� -
Първоначално изпратено от deoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kokoНезнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе
П.П. Остава да се разбере дали и японците са съгласни с този план.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kokoНезнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoНезнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе
Коментар
� -
Незнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе
Коментар
� -
koko , az sushto sum kus w ewroto srednosrochno, no edin hod dneska do 5560 mi se struwa nalejasht. Ako kabelat probie wrato shte pusna i tam dulgi s celi 2.0000.
za eur/jpy sum suglasen. Sledia ,che i fxsurfer se gotwi za masiwni kusi w gbp/jpy, taka che uspeh!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
� -
Масагор аз скоро пак ще добавя в късо евро, само да ми излезе дългият кабел.
Относно Сорос.
Ето сега гледната точка на анализаторите от Томсън. Те препоръчват къде 14 ГМТ време да се търси къс вход в евройена от зоната 162-162.50, тия съвсем са преписвали от мен защото аз това от вчера събале го говоря, та те имат и подобно шорт терм цел около 160.50. Като отбелязват в анализите си че вероятно ако тия нива долу паднат то целта на спада ще е 147 ниво. http://golohoro.hit.bg/EURJPY.gif - това е от Томсън
УСпех
Коментар
�
Коментар