IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от PLP
    Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от kurta007
    anon6706,всичко което е euro/**** му предстои падане в близките месеци
    Само за франка не съм много убеден, че той ще го отнася много при долара.
    Добре би било преди да го беше написал това за франка да беше хвърлил едно око на графиката.
    На коя графика т.е. коя двойка?
    Ами нали говориш за долар франк или греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Добре би било преди да го беше написал това за франка да беше хвърлил едно око на графиката.
      На коя графика т.е. коя двойка?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от akylata
          nqkakva informaciq za GBP/JPY
          Макар и да е близо до резистънта на 208,60, аз мисля, че той ще бъде отнесен при подходящи данни за безработицата. Паунда е в изгодно положение - ако излязат очаквани данни, йената ще започне да пада. Ако пък излязат лоши, но не чак отчайващи - ще се възроди идеята за ново сваляне на лихвите и индексите ще поемат нагоре, което ще повлече и паунд/йена. Само при отчайващо слаби данни, можем да имаме увеличение на риск авършън и кросовете на йената да поемат надолу. След 40мин ще е по-ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007

Коментар

• anon6706,всичко което е euro/**** му предстои падане в близките месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от deo
                Първоначално изпратено от koko
                Незнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе
                На Сорос няма да му струва нищо рязането на главата на еврото при евро/йена. Сигурен съм, че за да направи такова изявление, преди това го е съгласувал с няколко големи европейски износителя и си е осигурил стабилен финансов гръб. Играта ще е с техните пари и така всички ще са доволни - Сорос ще направи пари от промяна в спота, а износителите от намалена японска конкуренция.

П.П. Остава да се разбере дали и японците са съгласни с този план.
                При тези поголовно покачващи се индекси и покупки в carry trades, да не се окаже след време, че Сорос не е продавал а е купувал
                В момента няма покупки при керитата, само намаляха разпродажбите. В добрите стари времена, при такова покачване на индексите, керитата щяха да изхвърчат с по 10-15 фигури. А на евро/йена наистина е слаб фундамента и Сорос добре си е направил сметката кога да се разприказва. По-скоро ще падне евро/йена, отколкото да се вдигне много над сегашните нива.

Коментар

Първоначално изпратено от koko
                  Незнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе
                  На Сорос няма да му струва нищо рязането на главата на еврото при евро/йена. Сигурен съм, че за да направи такова изявление, преди това го е съгласувал с няколко големи европейски износителя и си е осигурил стабилен финансов гръб. Играта ще е с техните пари и така всички ще са доволни - Сорос ще направи пари от промяна в спота, а износителите от намалена японска конкуренция.

При тези поголовно покачващи се индекси и покупки в carry trades, да не се окаже след време, че Сорос не е продавал а е купувал

Коментар

• nqkakva informaciq za GBP/JPY

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• А сърбина е прав - неговата идея за хиената примерно е че това 208.60 е доста здраво а сме близо до него и е престъпление да не се опита с къс стоп - има логика

Коментар

• Незнам аз съм бая от горе къс в еврото вчера затворех третинка после пак я добавих днес пак я затворих и отворих дълъг кабел с цел малко под 1.9910, а относно Сорос неговата психология е такава че не лъже за разлика от Бъфет който лъже като дърт циганин, Сорос когато е разказал играта на паунда директно си е казал в прав текст че застава на едно ниво и а кабела си подаде главата той ще я реже колкото и да му струва. Така гледа да подкара лавина в неговата посока, Бъфет напротив той пуска лъжливи слухове че да примерно като тръгне масата дапродава той да може да си купи по-евтино хехе

Коментар

• koko , az sushto sum kus w ewroto srednosrochno, no edin hod dneska do 5560 mi se struwa nalejasht . Ako kabelat probie wrato shte pusna i tam dulgi s celi 2.0000.
                            za eur/jpy sum suglasen. Sledia ,che i fxsurfer se gotwi za masiwni kusi w gbp/jpy, taka che uspeh!
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Ако не успея да добавя горе със сигурност ще добавя под днешното дънце в еврото - целта на добавката ми ще бъде малко над 1.5360 защото от 1.5360 до 1.5320 някъде има доста здрави подкрепи

Успех Масагор и нека силата бъде с теб.

Слагам 0 стоп на дългият си кабел

Коментар

• Масагор аз скоро пак ще добавя в късо евро, само да ми излезе дългият кабел.

Относно Сорос.

Ето сега гледната точка на анализаторите от Томсън. Те препоръчват къде 14 ГМТ време да се търси къс вход в евройена от зоната 162-162.50, тия съвсем са преписвали от мен защото аз това от вчера събале го говоря, та те имат и подобно шорт терм цел около 160.50. Като отбелязват в анализите си че вероятно ако тия нива долу паднат то целта на спада ще е 147 ниво. http://golohoro.hit.bg/EURJPY.gif - това е от Томсън
                                УСпех

Коментар

Working...
                                X