IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм съгласен с това е то и в библията пише - не си създавай комири. В общи линии обаче познавам доста хора и у нас и в чужбина които се занимават с форекс а даже с някой които повече време сме комуникирали лично и споделяли търговии с голяма вероятност знам кога в каква позиция са или поне какво си мислят. Но в общи линии тъй като рядко всички мислим еднакво и нещо повече когато всички мислим еднакво в 99% ядем дървото щот това е в основата на форекс идеологията, тоест да няма такава защото ако имаше примерно логика щеше да е като при облигациите -та аз си имам една идеология като си наумя нещо - гледам кой мисли като мен и си викам браво е те това е умен чоляк а ако някой е напротив викам уууууууууу. Ще дам един пример с двама комшии - отварям късо евро горе на баира и имам първа цел къде 55 и после 50 и гледам Деанчо македончето че има подобно виждане - с разлики за нива и прочие но викам си евала, другият комшо сърфъра www.fxsurfer.com дето много го уважавам като човек как да се изразя - който се е доказал че нюха пазара и даже и себеси заблуждава че ползва некакъв Елиът хехе, защото си е негова версия, но както и да е вчера отварям дълга паундхиена, абе просто флуидите ли що ли ми говорят лонг та лонг и аз а лонг - перна ми стоп там 100 и кусур пипа но като отварям позицията сърбина къс и аз кат бай ганьо си викам наум твойтатакова сръбска ти знаиш ли едно време там как сме ви трепали. ХеХе - та така всеки луд с номера си но наистина небива да се създават идоли и то не заради друго а защото простко няма как да не се греши в тоя бизнес
    Успех

Коментар

• Re: Форекс Форексов

Първоначално изпратено от supertrader
      А какво ще кажеш за тези които копат петрол и го продават на другите за пари , те сигурно не са крадци а късметлии.
      А някой купува ли петрол насила?

Коментар

• Форекс Форексов

Парите като се обезценяват също е кражба не мислиш ли ? А какво да кажем за тези които вземат заеми с надеждата да ги изплатят когато парите са се обезценили те пък са си 100%-тови крадци.Тези кражби са много по кражби от флорекса и са по-масови и легални от него. А какво ще кажеш за тези които копат петрол и го продават на другите за пари , те сигурно не са крадци а късметлии.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Аз пека баници по цял ден и раздавам наляво-надясно.
          О-o-o-o, Бернанке ... :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Първоначално изпратено от Happy68
            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            важното е да си вземеш парченце от баницата
            Трябва да вземеш чуждо парче баница Форекс търговията е чудесна легална кражба
            Е как бе джанъм, като всички сме печеливши математически не се получава
            без пари ???? добра душа си ти - като нашите политици
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Коментар

• Първоначално изпратено от akylata
                usd /cad ne moga da razbera na kade shte prodalji dvijenieto ???
                Колега, вместо да се измъчваш и тровиш нерви, определи си едно на ниво, където загубата е приемлива, постави стоп и го зарежи. Не го мисли. Накъдето и да избие, все ще има време за вкючване, ако държиш.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

Коментар

• usd /cad ne moga da razbera na kade shte prodalji dvijenieto ???

Коментар

• Novakat като започвах и аз го имах същия проблем.Бях си изградил авторитети и като виждах,че са на различно мнение от мен ми беше кофти и не се чувствах уверен във вижданията си.Сега от позицията на времето мога да ти кажа да НЕ ЧЕТЕШ форуми,освен ако не си достатъчно уверен в себе си,че да няма влияние написаното в тях върху теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat
                          Поздрави(абе здравейте почна да се изтърква много та сега почвам с поздрави).
                          Благодаря Ви за отогворите, че си ги отигравам така е но на много места пишът хора за падане на евро/йена пот 140 а аз не виждам такива неща ама въобще и затова писах, че съм найвник да си играя дълги(на седмична има нещо като предпоставка за обръщане но то не е толкова миродавно и е самоп предпоставка...).
                          Преди известно време, когато кросът беше на 163 писах, че го чакам да падне до 160 и след това над 170.Сега виждаме че отиде на 164.90 и след това падна до 161.10(приблезително) и плановете ми за над 170 и дългата стратегия си ми остават абаче пак с едно НО.
                          А това, че авторитетни анализатори(доказали се разбира се) дават лоши за мен прогнози,означава ли че аз съм най-разбиращият и можещ или те и кое е по вероятно те да грешът или аз?
                          Пак благодаря на коко и хепи за отговорите и съветите(дано не съм станал досаден вече ).
                          А графиките са ми стандартни дадено от посредниците (нчма някакви нововавидения и други индикатори ).
                          Извиняшам се от правописни грешки на Виста съм а там фонетиката е ужасна но не ми се занимава да я сменям(когато нещо работи просто не го пипай).
                          Довивдане на всички,лек и спорен ден.
                          Както каза колегата преди мен, всеки има право на този пазар. Важното е да си убеден и да си предпазиш капитала (някакъв вид стоп). Отигравай това, което виждаш в момента и ако някой (както казваш ти) високоуважавен е на обратното мнение, просто си подготви резервен вариант, или пък отиграй две срещуположни позиции (ако толкова държиш на авторитетите). Важното е да ЗАПАЗИШ КАПИТАЛА СИ. Не е важно кой крив и кой прав. Трейдинга е професия за единаци. И никога не съжалявай, ако си имал погрешна (по-скоро губеща) сделка. Това е част от играта. Освен това, не можеш да хванеш всички движения, важното е да си вземеш парченце от баницата
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

Поздрави(абе здравейте почна да се изтърква много та сега почвам с поздрави).
                            Благодаря Ви за отогворите, че си ги отигравам така е но на много места пишът хора за падане на евро/йена пот 140 а аз не виждам такива неща ама въобще и затова писах, че съм найвник да си играя дълги(на седмична има нещо като предпоставка за обръщане но то не е толкова миродавно и е самоп предпоставка...).
                            Преди известно време, когато кросът беше на 163 писах, че го чакам да падне до 160 и след това над 170.Сега виждаме че отиде на 164.90 и след това падна до 161.10(приблезително) и плановете ми за над 170 и дългата стратегия си ми остават абаче пак с едно НО.
                            А това, че авторитетни анализатори(доказали се разбира се) дават лоши за мен прогнози,означава ли че аз съм най-разбиращият и можещ или те и кое е по вероятно те да грешът или аз?
                            Пак благодаря на коко и хепи за отговорите и съветите(дано не съм станал досаден вече ).
                            А графиките са ми стандартни дадено от посредниците (нчма някакви нововавидения и други индикатори ).
                            Извиняшам се от правописни грешки на Виста съм а там фонетиката е ужасна но не ми се занимава да ч сменям(когато нещо работи просто не го пипай).
                            Виж, не рядко се случва да са прави всички и тези които са казали че ще поевтинее дадена валута, и тези които са казали че ще поскъпне, това разбира се се случва в различно време. Така че, това че някой експерт е познал нещо обратно на твоите очаквания, не означава че трябва да затвориш позициите си на - изчакай малко нещата ще се обърнат в твоя полза. Разбира се трябва да имаш сероизно основание да заложиш на стратегията си преди това. Много често съм съжалявал че затварям губещи позиции, които само след час са шели да бъдат печеливши.

Коментар

• Поздрави(абе здравейте почна да се изтърква много та сега почвам с поздрави).
                              Извиняшам се от правописни грешки на Виста съм а там фонетиката е ужасна но не ми се занимава да я сменям(когато нещо работи просто не го пипай).

Коментар

Здравейте на всички.
                                Чета мнения на хора които много уважавам, за кроса евро/йена и след това гледам графиката й на всевъзмовни времеви интервали.
                                Извода до който стигнах е че съм много найвен, че залагам на дълги.(малко вероятно да гледаме различни графики при този крос, пък и двата ми посредника да са се объркали ?)
                                Пожелавам ви големи печалби в кроса(ако ги отиграете де).
                                До скоро виждане и лек ден на всички в форума.
                                Това с четенето на чужди мнения не е най-добрата идея. И е/й май ти го доказва. Като ги четеш, винаги трябва да знаеш, защо въпросния човек мисли така. Защото ти не знаеш какви са неговите планове. Трябва да имаш собствени планове, които да отиграваш.
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X