Аз съм съгласен с това е то и в библията пише - не си създавай комири. В общи линии обаче познавам доста хора и у нас и в чужбина които се занимават с форекс а даже с някой които повече време сме комуникирали лично и споделяли търговии с голяма вероятност знам кога в каква позиция са или поне какво си мислят. Но в общи линии тъй като рядко всички мислим еднакво и нещо повече когато всички мислим еднакво в 99% ядем дървото щот това е в основата на форекс идеологията, тоест да няма такава защото ако имаше примерно логика щеше да е като при облигациите -та аз си имам една идеология като си наумя нещо - гледам кой мисли като мен и си викам браво е те това е умен чоляк а ако някой е напротив викам уууууууууу. Ще дам един пример с двама комшии - отварям късо евро горе на баира и имам първа цел къде 55 и после 50 и гледам Деанчо македончето че има подобно виждане - с разлики за нива и прочие но викам си евала, другият комшо сърфъра www.fxsurfer.com дето много го уважавам като човек как да се изразя - който се е доказал че нюха пазара и даже и себеси заблуждава че ползва некакъв Елиът хехе, защото си е негова версия, но както и да е вчера отварям дълга паундхиена, абе просто флуидите ли що ли ми говорят лонг та лонг и аз а лонг - перна ми стоп там 100 и кусур пипа но като отварям позицията сърбина къс и аз кат бай ганьо си викам наум твойтатакова сръбска ти знаиш ли едно време там как сме ви трепали. ХеХе - та така всеки луд с номера си но наистина небива да се създават идоли и то не заради друго а защото простко няма как да не се греши в тоя бизнес
Успех
Успех
Коментар