IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• priwet kolegi!

i az kato edin prohojdasht Soros pusnah dulgi w euroto ot 5480 s celi 5560. Kabelat nablijawa wratnata linia,nadiawam se da ia prekurshi
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Колега Курта само да отбележа че аз съм за късата идея още преди Сороси мороси и прочие да излезат слуховете. Сега начертай на часовата върховете -това е много здрав Ганн съпорт някъде къде около 162.50 се пада, ако падне тогава да аз и за това имам стоп малко над него. ПРЕхвърли на седмична - там ще видиш едно АВСДЕ което предвещава голям спад - тоест технически е обосновано, въпреки това аз очаквам да се качи малко повече преди да стане това спад, но не сега - сега очаквам 160.20 и там ще си направя почивка и ще позяпам сдедмична да ми даде сигнал - дори допускам че е възможно едно качване за обиране на мераците доста над техническите нива - но за заблуда, ако това стане аз ще я вардя горе и ще търся удачен вход за повече фигури
      УСпех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Mr Soros selling EUR/JPY
        Отворих една дълга в евро/йена по тоя случаи
        Дългосрочно и аз го виждам много -много надолу но щом има такъв слух сега купувам.
        100000% едва ли някои знае кво праи точно Сорос така че не им се вързваите тва е пълна измишльотина от 1001 нощ

Коментар

• Ето ти още един източник

Posted by Sean Lee from Sydney

Mr Soros selling EUR/JPY

Well that's what I am hearing. George Soros sold the cross in the London time-zone and that is why it fell from 162.00 to 160.62. I guess he must have been reading my posts of the last few days, or?

I know of somebody who met with Mr Soros recently on a non-financial market related occasion. He remarked to the financier that he, Mr Soros, has a reputation for doing all right for himself in the financial markets to which Mr Soros replied:

"I lose money every day, but when I win, I win big".

Mr Soros paid himself almost $3 billion last year.

Коментар

• 02:16 GMT, May 02 2008 | Posted by Thomson FX
            EUR/JPY

We have been invited to see if there is a shorter term clue to why Mr Soros is rumoured to be building a large short in EUR/JPY......

Коментар

• Между другото колега ПЛП от три независими източника, на които може да се има доверие. Първият е Томпсън и ройтерс, вторият един приятел а третият едни руснаци. Се говори че Джордж Сорос в момента изгражда голяма къса позиция в евройена - може би е преписал от мен

Коментар

• Аз чакам паундйена също горе за сел. Но виж по е вероятно 208.60 зоната да държи сега очаквам спад и чак тогава качване 210-211. Евройена подобно съм къс защото искам да видя 160.17 и от там е вероятно да качи малко повече преди си мисля кери да се сринат за повече фигури.

Имам късои евро но то е от баира там чакам 1.50 ниво, но краткосрочно отварям и затварям малки добавки. В момента обаче имам дълъг кабел което донякъде би трябвало да ме хеджира. Там целя мъничка малко над 1.99 http://golohoro.hit.bg/cab.png и тнт тнт

Коментар

Първоначално изпратено от koko
                  ЕЙ 161.56
                  лимитирам сел 161.90 цел 160.20 стоп 162.80
                  http://golohoro.hit.bg/ejpi.png

Колега ПЛП ордера ми е от вчера но едва днес се е задействал, аз лично нямам навика да правя промени на нещо вече сторено, не заради друго а защото съм се парил, не че не правя изключения де.

Та да имам стоп 162.80
                  Успех
                  Пазара е доста динамичен .Няма лошо и понакога да се отменят ордери .Аз чакам покачване на керитата особено след вчерашното представяне на Дау ми се струва рисковано късите .Успех все пак.

Коментар

ЕЙ 161.56
                    лимитирам сел 161.90 цел 160.20 стоп 162.80
                    http://golohoro.hit.bg/ejpi.png

Колега ПЛП ордера ми е от вчера но едва днес се е задействал, аз лично нямам навика да правя промени на нещо вече сторено, не заради друго а защото съм се парил, не че не правя изключения де.

Та да имам стоп 162.80
                    Успех

Коментар

Аз имам вече задействан шорт еуройена с цел 160.20 а да видим.

Затворих скалпиращата добавка в късо еуро и под дънцето ще отворя нова добавка с цел 2 фигури
                      Имаш ли стоп на евройената си щото.....

Коментар

• Кабела го скалпирам на дълго с цел 1.9908 а поръчката ми е от 1.9825

Коментар

• Аз имам вече задействан шорт еуройена с цел 160.20 а да видим.

Затворих скалпиращата добавка в късо еуро и под дънцето ще отворя нова добавка с цел 2 фигури

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                            И едно въпросче към модератора на форума. Този тъп въпрос с анкетата за ливърджа като че ли трябва да се преформулира, дори най-добре да сложим нова анкета? Не мога да повярвам че 46 на сто от анкетираните казват, че търгуват позиции с 400 пъти повече кинти отколкото имат и злагат като марджин депозит. Колеги как не сте се занулили досега? Кажете да намажа и аз филията, ще почерпя Ако оцелявате при такава експозиция на акаунта, то май тук половината сте милионери и трябва да ви търся в класацията на Форбс мегъзин. Или аз не разбирам въпроса?!?
                            Нищо лично
                            Честно казано дали ливъриджа ти е 100 или 400 няма особено значение.... Важното е с колко пари влизаш...

Ако влизаш на позиция със 100 лв. дали си 1:100 или 1:400 все тая
                            Само %-та с който влизаш е различен...

Успешна търговия

Коментар

• Re: NFP Foecast

Първоначално изпратено от BNBB
                              Здравейте спекуланти и стари приятели,
                              Известно време не се интересувах от Форекс. Обиколих малко Европа и сега съм отново на линия.
                              Въпросът днес е с колко ще се стовари еврото преди да излязат данните за Nonfarm Employment Change и безработицата в 15.30 наше време и какво ще се случи след това?
                              .....
                              Здравей, малко стана неясна търговията тези дни, но си мисля че почивния ден за европа също допринесе за объркването. Все повече си мисля че сред европейците наи-много има бикове, и те са по малко сред американците и японците. Когато беше католоческия великден и европейските пазари не работеха еврото пак отбеляза значителен спад. Затова си мисля че вчера нямаше кой да даде начален старт на възхода му след намалянето на лихвите. Ще видим сега като отвори ЕС в 9,00 какво ще стане, на общите приказки иначе ни бива много :-)

Коментар

• И едно въпросче към модератора на форума. Този тъп въпрос с анкетата за ливърджа като че ли трябва да се преформулира, дори най-добре да сложим нова анкета? Не мога да повярвам че 46 на сто от анкетираните казват, че търгуват позиции с 400 пъти повече кинти отколкото имат и злагат като марджин депозит. Колеги как не сте се занулили досега? Кажете да намажа и аз филията, ще почерпя Ако оцелявате при такава експозиция на акаунта, то май тук половината сте милионери и трябва да ви търся в класацията на Форбс мегъзин. Или аз не разбирам въпроса?!?
                                Нищо лично

Коментар

X