Първоначално изпратено от anon6706
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от stefanov60А утре не е ли нормален работен ден за Европа. 01.05 се празнува на първия понеделник на месеца.
Утре ще ходите ли на манифестация в Германия.
Лека Мечер на всички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvganon6706 мисля че известно време още ще се наложи да се поздравяме добър бечер или бичер :-). Лично аз не искам да вземам страна нито на мечките нито на биковете. Винаги ще подкрепям по силните ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
в момента има сигнал за връшане към нива 1,5550, така че не бързай може да се отървеш и с малки загуби и дори с лека печалбичка. Пак казвам че моето мнение е че видяхме дъното при Е/$ и сега ще обърне посоката, ако искаш изчакаи японската сесия и утре в 9,00 европейската когато ще има много играчи и вече посоката съвсем ще се изясни. Между другото, ако масата очакваше ход надолу при този възход щяхме да ударим доста сопове и цената яко да отлети, което не се получи значи много хора са го очаквали и все още има много хора позитивно настроени спрямо еврото
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
в момента има сигнал за връшане към нива 1,5550, така че не бързай може да се отървеш и с малки загуби и дори с лека печалбичка. Пак казвам че моето мнение е че видяхме дъното при Е/$ и сега ще обърне посоката, ако искаш изчакаи японската сесия и утре в 9,00 европейската когато ще има много играчи и вече посоката съвсем ще се изясни. Между другото, ако масата очакваше ход надолу при този възход щяхме да ударим доста сопове и цената яко да отлети, което не се получи значи много хора са го очаквали и все още има много хора позитивно настроени спрямо еврото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Поздравления за прекрасния поздрав: "Добър МЕЧЕР". Ние, Мечките, те поздравяваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Коментар
Коментар