IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от stefanov60
    А утре не е ли нормален работен ден за Европа. 01.05 се празнува на първия понеделник на месеца.
    Почива се утре
    А, може ли утре мишоците да се налудуват? Крителин, случайно знаеш ли дали и на Острова ще почиват? Там нали са най-големите мишоци.
    Утре ще ходите ли на манифестация в Германия.
    Лека Мечер на всички...
    за Англия е работен ден. Предполагам де защото има изнасяне на данни. Докато за ЕС няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от stefanov60
      А утре не е ли нормален работен ден за Европа. 01.05 се празнува на първия понеделник на месеца.
      Почива се утре
      А, може ли утре мишоците да се налудуват? Крителин, случайно знаеш ли дали и на Острова ще почиват? Там нали са най-големите мишоци.
      Утре ще ходите ли на манифестация в Германия.
      Лека Мечер на всички...

Коментар

• Първоначално изпратено от stefanov60
        Почива се утре

Коментар

• А утре не е ли нормален работен ден за Европа. 01.05 се празнува на първия понеделник на месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
            anon6706 мисля че известно време още ще се наложи да се поздравяме добър бечер или бичер :-). Лично аз не искам да вземам страна нито на мечките нито на биковете. Винаги ще подкрепям по силните ;-)
            Аз също, но е добре да имаш дългосрочно виждане. В зависимост какво си, в единия случай слагаш близки стопове и далечни лимити и обратно.

Коментар

Първоначално изпратено от Vasil Kamenov
              Първоначално изпратено от bvg
              Добар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
              това намаляне на лихвите се очакваше от доста време и както има едно правило купувай слухове продавай новини. В момента ситуацията е на 100% такава. Доста долари бяха разпродадени. По мое мнение до 10 дни ще се борим пак за рекордни нива при еврото така че по добре внимавай ако си инвестирал в долари. Мисля че че следващата корекция ще от нива 1,75 надолу и този път може да е интервенция
              Значи сега да копувам евра
              аз купих, но нямам претенции да съм прав, винаги има риск. Моята теза е че събитията изпревариха новината, както не рядко се случва
              в момента има сигнал за връшане към нива 1,5550, така че не бързай може да се отървеш и с малки загуби и дори с лека печалбичка. Пак казвам че моето мнение е че видяхме дъното при Е/$ и сега ще обърне посоката, ако искаш изчакаи японската сесия и утре в 9,00 европейската когато ще има много играчи и вече посоката съвсем ще се изясни. Между другото, ако масата очакваше ход надолу при този възход щяхме да ударим доста сопове и цената яко да отлети, което не се получи значи много хора са го очаквали и все още има много хора позитивно настроени спрямо еврото
              утре няма да има европейска сесия

Коментар

• Аааа момчета утре не забравяйте че за европа е почивен ден 1.05 е офицялен празник, така че ще имаме слаба търговия пак!!

ПП на часовата започва да се оформя обърната глава

Коментар

• anon6706 мисля че известно време още ще се наложи да се поздравяме добър бечер или бичер :-). Лично аз не искам да вземам страна нито на мечките нито на биковете. Винаги ще подкрепям по силните ;-)

Коментар

• Според мен утре ще стигнем нивата от преди послената новина при е/$. Скъсих на 1,561, стоп на 1,5653...надолу ще видим цел 1,51-52...може и да затворя по рано.

Коментар

• dow jones

Dow Jones varna sled kato pokori za kratko 13000,i sega e na sashtoto nivo ot kadeto zapochna dnes!

Коментар

Добар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
                        това намаляне на лихвите се очакваше от доста време и както има едно правило купувай слухове продавай новини. В момента ситуацията е на 100% такава. Доста долари бяха разпродадени. По мое мнение до 10 дни ще се борим пак за рекордни нива при еврото така че по добре внимавай ако си инвестирал в долари. Мисля че че следващата корекция ще от нива 1,75 надолу и този път може да е интервенция
                        аз купих, но нямам претенции да съм прав, винаги има риск. Моята теза е че събитията изпревариха новината, както не рядко се случва
                        в момента има сигнал за връшане към нива 1,5550, така че не бързай може да се отървеш и с малки загуби и дори с лека печалбичка. Пак казвам че моето мнение е че видяхме дъното при Е/$ и сега ще обърне посоката, ако искаш изчакаи японската сесия и утре в 9,00 европейската когато ще има много играчи и вече посоката съвсем ще се изясни. Между другото, ако масата очакваше ход надолу при този възход щяхме да ударим доста сопове и цената яко да отлети, което не се получи значи много хора са го очаквали и все още има много хора позитивно настроени спрямо еврото
                        Za nastroenieto na igra4ite o6te ne moje mnogo dobre da se kaje za kogo sa po pozitivno nastroeni,no mislia opredeleno 4e utre 6te e po interesen den

Коментар

• Първоначално изпратено от Vasil Kamenov
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          а защо тогава еврото така поскапна това не мога да си обясна
                          Колега, за да получиш някакви постове-отговори тук е по-добре да изложиш аргументирано твоите очаквания при съответната промяна на лихвите. Така, общо зададен въпроса е горе-долу - Кажете ми как се прави 1 милион. Казвам ти го без лоши чувства.
                          Поздравления за прекрасния поздрав: "Добър МЕЧЕР". Ние, Мечките, те поздравяваме.
                          Виж сега какво ще ти кажа? Аз само попитах а ти ме се караш не е хубаво така да знаеш. Е добре обаркал сам една буква не това е важното. Хубаво тогава няма да питам нищо повече. Моят техн анализ показва че евро долар е за бай и за това попитах и другите а от тази новина всичко показва за селл и това ме интересува и незнам какво да правя? Сега свана ли или пак ще ми даваш наклон на ....?
                          Знам, че си натиснал съседния клавиш, но много ми хареса Мечер. Не се сърди! Относно движението на евро/долар и ако си следил форума, знаеш, че тук има понякога противоречия между ТА и ФА. Ако твоят анализ показва една посока, не слушай чужд анализ. Аз поне така правя. Поздрави и успех.

Коментар

• Намалението на лихвите намалява курса на съответната валута и обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от Vasil Kamenov

Коментар

• Обратно надолу Е/$...за това смъкване на лихвите всички знаехме...

Коментар

Working...
                                X