Първоначално изпратено от anon6706
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Поздравления за прекрасния поздрав: "Добър МЕЧЕР". Ние, Мечките, те поздравяваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vasil KamenovПървоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Uspeh
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvgПървоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vasil KamenovДобар мечер на всички. Някой ще ми обясни ли защо лихвите паднаха и сега като гледам накаде варви евро долар направо ме боли глава защо еврото поскапва на какво се далжи това и докога ще е така? Благодаря ви
Мярката трябва да стимулира американската икономика, която през 2007 г. отчете най-ниския си растеж за последните 5 г. от 2.2%.
За последен път през март ФЕД свали лихвата с 75 базисни пункта (0.75%) до 2.25%.
Ройтерс отбелязва, че не бяха малко брокерите, които очакват лихвените нива да паднат до 2%.
Техните очаквания се основават на повишаването на инфлацията в света и надеждата на резерва, че стимулите, създадени от монетарната и фискалната политика, ще подкрепят американската икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Han KrumТук някой беше купил "евтини Евра" от 1.5905в интерес на истината ми се привижда едно ходене докъм 1.5660-70 ама да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar23:20 Платформата ми вече 5 минути показва спред 80-90 пипса?
Нали уж спреда е фиксиран? Как така 90 пипса спред + 10 минути вече курса хвърчи нагоре-надолу с по 40-50 пипса в минута. Някой друг да е забелязал подобни аномалии?
Коментар
-
23:20 Платформата ми вече 5 минути показва спред 80-90 пипса?
Нали уж спреда е фиксиран? Как така 90 пипса спред + 10 минути вече курса хвърчи нагоре-надолу с по 40-50 пипса в минута. Някой друг да е забелязал подобни аномалии?Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivantkПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от ivantkПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от bvgИсках йекшън, драма и червиено вино ама умрела работа :-)
Коментар
Коментар