IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Затвори ли 1 часовата свещ над 1.5590 мисля,че потегляме нагоре за 1.57+
    The substantial easing of monetary policy to date, combined with ongoing measures to foster market liquidity, should help to promote moderate growth over time and to mitigate risks to economic activity.

Това изречение ме навежда на мисълта, че Фед приключи със свалянето на лихвите. Оставили са си вратичка за екстремни ситуации, но май дотук беше...
    П.П. Както се казва - Царят е гол, обаче в случая и надупен...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от ivantk
      Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от bvg
      Исках йекшън, драма и червиено вино ама умрела работа :-)
      Споко, червеното тепърва започва.....
      Какво имаш предвид под червенто започва? Нали при намаление на лихвите имаме обезценяване на валутата ...
      Зависи дали сега започва или свършва....
      Сега те разбрах. Да но тука нямаше много шум преди намалението и нямаше много разпродаване на долари, така че може би разпродаването сега започва

Коментар

• Първоначално изпратено от ivantk
        Какво имаш предвид под червенто започва? Нали при намаление на лихвите имаме обезценяване на валутата ...
        Toi tova e imal v pred vid no kato gledam za sega ne6to sili mnogo niama

Коментар

миналя път имахме поскъпване пак при тази двойка
          по- скоро е логино да имаме поскъпване но тук бяха напазарували доста преди решението в очакване на поскъпването и сега тъй като никой не вярва в силата на долара всички разпродават $. За мен посоката вече е ясна отиваме на северния полюс. Вие как мислите?

Коментар

• Затвори ли 1 часовата свещ над 1.5590 мисля,че потегляме нагоре за 1.57+

Коментар

Зависи дали сега започва или свършва....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg

Коментар

• Исках йекшън, драма и червиено вино ама умрела работа :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
                      намалиха я!!!! сега накъде :-)
                      Аз скъсих евро и паунд срещу йената и лягам да спя. (образно казано)

Коментар

• намалиха я!!!! сега накъде :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Една идейка от мен - заслужава си да се следи изкъсо долар/кад и кросовете на канадеца.Там корекцията "изостана" и си мисля,че ще предстои силно покачване следващите седмици.Петролът също явно рисува нещо,като средносрочен връх и това ще спомогне.Кризата в САЩ се пренасе най-бързо в преки икономически сътрудници,като Канада..то си пролича по рязането на лихвите.Врътката,на която трябва да се обърне особено внимание е потребителското доверие в Канада и безработицата.Много от фирмите в САЩ имат изнесени производства в Канада и ако в САЩ потреблението продължи да се свива това ще предизвика съкращаване на работните места и в Канада и това ще има определено ефект.
                          И аз го дебна долар/кад за покупка, ама там май някой е решил да мине още един път през паритета. През последните дни изглеждаше доста невероятно за паритет и доста опции може да са се насъбрали. Отделно и спада евро/кад доста помага на канадеца.

Коментар

• Честито ви Възкресение Христово! Бъдете здрави и профитите ще ви намерят.

Сега аз какво си мисля за тази вечер:
                            Снощи японците понижиха очакванията си за растежа и дадоха да се разбере, че лихви няма да се вдигат скоро. От доста време се върти из пространството, че централните банки си комуникират. Та аз си мисля, че днес Феда ще потвърди слабия растеж, но ще наблегне повече на инфлацията. В случая с лихвите е важно само, ако не ги свали, но това е малко вероятно. Според мен, японците подляха вода на йената защото си мислят, че след днешния Фед борсата може да се засили надолу и така японската банка ще ограничи вдигането на йената. Доларът може и да се засили спрямо еврото, но към йената случаят е малко по-сложен. Там чакам на едни хора да започнат да им гърмят стоповете на дълго злато и може да се появи неочаквано търсене на йени за сметка на долара. Като гледам графиката на златото - това търсене ще се появи под 850. В общи линии - след Фед ще има падане на евро/долар и умерено повишение на йената. Възможно е да има и закъсняла реакция до утре, което ще е много добре, поне за мен. Обаче, ако Фед повтори в общи линии предишното изявление - може съвсем скоро да имаме нови върхове при евро/долар. Успех!

Коментар

• Sega si spomniam kak predi okolo 2 meseca mnogo medii trabiaha 4e zlatoto 6te stigne 1500$.Eto ot tova si vadia i izvoda kogato sega izkarvat Amerikanskata ikonomika do tolkova zle 4e daje 6te prehvarliat svetovnite razpla6tania v Evro.No kakto i da e, vsiako trabene ot mediite moje da se kaje daje i provokacia za dadenia pazar

Коментар

• wzeh edni 20 pipa pri evrata i 6te se uslu6m sega za 1.5520-30 i ot tam pak kupuvam .
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X