IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ок. Вчера споменах за потенциална комуникация между BOJ и Federal reserve. Както и да е.....
    gmes, вперил си се в еврозоната, а аз ти говоря за САЩ. Помисли през уикенда - как се отразява върху БВП-то на най-големия вносител намалената вътрешна консумация и как се отразява тя на най-големия износител.
    Приятна почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Искам да кажа, че техническите индикатори в момента могат и да ви подведат.
      anon и аз очаквам бая "техничари" да изреват на умряло в близките месеци с тея виждания за 1.60 и 1.80 и незнам си още колко.........,беше квото беше !!!
      Щом Фед спряха лихвите тва е няма значение тук някаква си техника
      а пък ако почнат и слухове за сваляне от ЕЦБ по нататък лятото някъде тогава ще стане опасно

Коментар

• Първоначално изпратено от gmes
        Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от gmes
        PLP, ако някой е решил да прави нови върхове при евро/долар, няма да допусне продължително задържане под 1,5300-1,5350. Ако евро/долар се застои под тези нива, ще започнат атаки на 1.50 и след това ще е много трудно да се вдигаме над 1.60. Искам да кажа, че техническите индикатори в момента могат и да ви подведат. Колкото и странно да звучи, днешните данни за безработицата ще подкрепят еврото. Повече работещи = повече консуматори, следователно, повече внос. За повече сила на долара е необходимо ISM да се подобри.
        Tezi redove ne pokazvat po goliama konsumacia kakto se izraziava6:German retail sales unexpectedly declined for a second month in March, as rising energy and food costs curbed consumer spending. Seasonally adjusted sales fell 0.1% after a 0.7% decline in February. The German labor market remains strong and consumer confidence is up, but if inflation doesn’t abate, shoppers may continue to tighten their wallets.
        gmes, ако съм говорел някога за комуникация, то това е било за такава между централните банки. Ако имаш предвид "зависимост", то тя е много по-сложна и не може да се обясни с един или дори 10 поста. Но накратко: Едно е да пада потреблението заради високи цени (т.е. инфлация, но без рязко намаляване на производството и увереността на компаниите да инвестират) съвсем друго, заради обезверен консуматор от безработица или обезценените му акции (последният коз в САЩ) или жилище. От друга страна - САЩ са най-големият вносител и всички износители са облагоприятствани от ниска безработица там. Както скоро стана дума - Германия е най-големият износител.
        П.П. Съжалявам, консумация съм го прочел като комуникация. Но думите ми остават в сила. Моля ви, кирилизирайте си компютрите. Дори и в чужбина това е възможно....
        Izob6to v prednite ti redove ne si govorel za nikakava komunikazia mejdu banki a to4no za bezraboticata i podkrepata kam konsumacia i t.n.Nedei da izvarta6 temata kakto na tebe ti e udobno.

Priaten den
        Tova sa tvoi redove:
        Повече работещи = повече консуматори, следователно, повече внос.

Коментар

Първоначално изпратено от gmes
          PLP, ако някой е решил да прави нови върхове при евро/долар, няма да допусне продължително задържане под 1,5300-1,5350. Ако евро/долар се застои под тези нива, ще започнат атаки на 1.50 и след това ще е много трудно да се вдигаме над 1.60. Искам да кажа, че техническите индикатори в момента могат и да ви подведат. Колкото и странно да звучи, днешните данни за безработицата ще подкрепят еврото. Повече работещи = повече консуматори, следователно, повече внос. За повече сила на долара е необходимо ISM да се подобри.
          Tezi redove ne pokazvat po goliama konsumacia kakto se izraziava6:German retail sales unexpectedly declined for a second month in March, as rising energy and food costs curbed consumer spending. Seasonally adjusted sales fell 0.1% after a 0.7% decline in February. The German labor market remains strong and consumer confidence is up, but if inflation doesn’t abate, shoppers may continue to tighten their wallets.
          gmes, ако съм говорел някога за комуникация, то това е било за такава между централните банки. Ако имаш предвид "зависимост", то тя е много по-сложна и не може да се обясни с един или дори 10 поста. Но накратко: Едно е да пада потреблението заради високи цени (т.е. инфлация, но без рязко намаляване на производството и увереността на компаниите да инвестират) съвсем друго, заради обезверен консуматор от безработица или обезценените му акции (последният коз в САЩ) или жилище. От друга страна - САЩ са най-големият вносител и всички износители са облагоприятствани от ниска безработица там. Както скоро стана дума - Германия е най-големият износител.
          П.П. Съжалявам, консумация съм го прочел като комуникация. Но думите ми остават в сила. Моля ви, кирилизирайте си компютрите. Дори и в чужбина това е възможно....
          Izob6to v prednite ti redove ne si govorel za nikakava komunikazia mejdu banki a to4no za bezraboticata i podkrepata kam konsumacia i t.n.Nedei da izvarta6 temata kakto na tebe ti e udobno.

Priaten den

Коментар

• Първоначално изпратено от gmes

Коментар

Коментар

• PLP, ако някой е решил да прави нови върхове при евро/долар, няма да допусне продължително задържане под 1,5300-1,5350. Ако евро/долар се застои под тези нива, ще започнат атаки на 1.50 и след това ще е много трудно да се вдигаме над 1.60. Искам да кажа, че техническите индикатори в момента могат и да ви подведат. Колкото и странно да звучи, днешните данни за безработицата ще подкрепят еврото. Повече работещи = повече консуматори, следователно, повече внос. За повече сила на долара е необходимо ISM да се подобри.

Коментар

• anon6706

Кризата наистина ще напусне САЩ но очаквам още един финален тласък и след това почваме ние ..криза ... криза...8 години на там вървят нещата.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    usd/chf цел 1.06 или малко под това, където е ЕМА 100...в момента имаме много добър крос на ЕМА 5 и ЕМА 20 на дневна...влизането в позиция може да стане или при пробив на върха от днес, ако няма връщане...ако видим връщаме вход от 1.03 мисля е добре...стоп 1.0115...
                    то пък се оказа перфектната сделка
                    след като и еврото стигна тва 1.5380 за което говорехме...остава сега да тръгне нагоре към 1.5650 и ако го мине към 1.5790/58 откъдето отново надолу към 1.50.... входове сега няма да давам, защото няма да правя, все пак са почивни дни
                    един въпрос към Happy68, ще правим ли дивергенция с МАЦД на седмична при еврото?
                    Колега защо 5360 -80 мислиш че ще бъде локално дъно ?Нито Ма 50 или 100 , нито 38 ф, нито тест на следващото дъно 5341 .Аз лично мисля чеще има ход още надолу особено след като се потвърди на седмична мечото поглъщане с пробив на 5554 и както изглежда затваряне под него тази седмица .

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      ще правим ли дивергенция с МАЦД на седмична при еврото?
                      Анон6706, виждаш ли ?
                      С риск да ми скочи половината форум:
                      Че то еврото станало като БФБ-то и като БСП-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                        Сега е момента за покупки ! Мощно купувам евро/долар от 1.5510 без
                        стоп , цел 1.63 !
                        IVO_ ste vleze v "Biseri i vicove",ako dnes muzata mu go e osenila;-)))Ne e nevazmozhno...))Osobeno ako podskochim trupeshkata;-)) Malko smiax ima v biseri i vicove

Коментар

ще правим ли дивергенция с МАЦД на седмична при еврото?
                          Анон6706, виждаш ли ?

Коментар

usd/chf цел 1.06 или малко под това, където е ЕМА 100...в момента имаме много добър крос на ЕМА 5 и ЕМА 20 на дневна...влизането в позиция може да стане или при пробив на върха от днес, ако няма връщане...ако видим връщаме вход от 1.03 мисля е добре...стоп 1.0115...
                            то пък се оказа перфектната сделка
                            след като и еврото стигна тва 1.5380 за което говорехме...остава сега да тръгне нагоре към 1.5650 и ако го мине към 1.5790/58 откъдето отново надолу към 1.50.... входове сега няма да давам, защото няма да правя, все пак са почивни дни
                            един въпрос към Happy68, ще правим ли дивергенция с МАЦД на седмична при еврото?
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Хайде приятно празници аз отивам по балкани, баири и прочие да лоча бири и да ям някакво животно къде 6-ти.

Къса еврохиена с цел 160.20 стопа и е близо 162.80
                              Късо Еур - него не го мисля че е от коле.

Та така успехи и весело изкарване на празниците
                              Коко, не че ти се бъркам - ама що не го сложиш стопа малко над 163. За гаранция срещу фалшив пробив. Много са положителни настроенията на борсата и могат да пробват стоповете около 162.80.
                              Весели празници на всички!

П.П. Аз все пак си държа селовете в зоната 164.00 - 164.50

Коментар

• Хайде приятно празници аз отивам по балкани, баири и прочие да лоча бири и да ям някакво животно къде 6-ти.

Къса еврохиена с цел 160.20 стопа и е близо 162.80
                                Късо Еур - него не го мисля че е от коле.

Та така успехи и весело изкарване на празниците

Коментар

Working...
                                X