IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петрола е страхотен инструмент наистина, но за него другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Първоначално изпратено от anon6706
      Форексов, шортна ли швейцарец/йена? Аз най-после се реших от нивата 102. Ще го чакам към 90 и съм сложил стоп над 105.
      Не разполагам с такова търпение Най-амбициозните ми цели са по 200-300 пипа.

Търгувах къси, да. И при евентуален откат към 100.40/80 ще следя за нов вход. Дългосрочни къси е изключено да имам на тоя етап, защото седмичната бича база е ВСЕ ОЩЕ незасегната. Меча развръзка е възможно да се случи другата седмица. Ако се случи, ще пиша за неангажираща информация.

В ози/канадец ефективен пробив на 9565 дава евентуален ход към 9650, който няма да търгувам. Единствения вариант за търговия, който имам на тоя етап, е следене за сел-сигнал в 9640/9700 зоната. Ново становище за двойката може да има при достигане на споменатитв нива.

Приятна почивка
      За ози/кад се шегувах, аз не го търгувам. Замествам го с нефт и злато. За швейцарец/йена съм дългосрочен, че там суапа е малък, а и имам навик да си държа позиции по няколко месеца.
      Приятна почивка и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Форексов, шортна ли швейцарец/йена? Аз най-после се реших от нивата 102. Ще го чакам към 90 и съм сложил стоп над 105.
        Не разполагам с такова търпение Най-амбициозните ми цели са по 200-300 пипа.

Търгувах къси, да. И при евентуален откат към 100.40/80 ще следя за нов вход. Дългосрочни къси е изключено да имам на тоя етап, защото седмичната бича база е ВСЕ ОЩЕ незасегната. Меча развръзка е възможно да се случи другата седмица. Ако се случи, ще пиша за неангажираща информация.

В ози/канадец ефективен пробив на 9565 дава евентуален ход към 9650, който няма да търгувам. Единствения вариант за търговия, който имам на тоя етап, е следене за сел-сигнал в 9640/9700 зоната. Ново становище за двойката може да има при достигане на споменатитв нива.

Приятна почивка

Коментар

• Чистият долар е някаква такава компилация за да бъдем точни но грубо е 50% евродолар и 50% злато наопаки

The U.S. Dollar Index® is computed using a trade-weighted geometric average of six currencies. The six currencies and their trade weights are:

Euro 57.6 %

Japan/yen 13.6 %

UK/pound 11.9 %

Canada/dollar 9.1 %

Sweden/krona 4.2 %

Switzerland/franc 3.6 %

Коментар

• Форексов, шортна ли швейцарец/йена? Аз най-после се реших от нивата 102. Ще го чакам към 90 и съм сложил стоп над 105.

Коментар

• Ами Форексов има известна логика - наистина еврото е по-близо до евродолар. Грубо казано в чистият долар има 50% евро долар и 50% злато - нсо ако трябва да сме перфектни ако се разровиш ще видиш че има там да речем и други глупости там да речем 5% ауд 10% хиена и прочие глупости но ще те излъжа за числата

Коментар

С долара Тук други евро-двойки май не се търгуват, освен евро/йена, така че "еврото" тук отдавна е еквивалент на евро/долар. "Паунда" е еквивалент на паунд/долар, а ако искаш да дискутираш с някой крос като паунд/канадец или франк/йена, няма да намериш никакви събеседници Форекса е евро/долар за тълпата, друго нема, даже преди време чух един разговор между двама студенти в УНСС - "Как е Форекса днеска?" - "Некъде къде едно и педесе и седам" :lol:
                Let's talk about sex! Какви предвиждания има форума за AUD/CAD?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Коко Джамбо, кабела не е хедж на еврото, нито долар/франк е хедж на еврото
                  Тук грешиш но няма значение - хеджирането е застраховка и няма значение как го правиш, всяка една такава стъпка си е хеджиране. В случая аз имам късо евро, преценявам че имаме важни новини - доларови, искам да избягам от долара - преценявам че къса позиция в евро паунд е добре обоснована технически - ето защо аз вместо да хеджирам отваряйки да речем дълга евродолар аз отварям дълъг кабел - на практика бягам в европаунд където съм на завет от доларовите новини - е това ако не е хедж кво да е - мен ме е яд че не си прибрах профит от кабела, което ако бях сторил щеше да е безплатен хедж не просто хедж
                  Така може

Коментар

С долара Тук други евро-двойки май не се търгуват, освен евро/йена, така че "еврото" тук отдавна е еквивалент на евро/долар. "Паунда" е еквивалент на паунд/долар, а ако искаш да дискутираш с някой крос като паунд/канадец или франк/йена, няма да намериш никакви събеседници Форекса е евро/долар за тълпата, друго нема, даже преди време чух един разговор между двама студенти в УНСС - "Как е Форекса днеска?" - "Некъде къде едно и педесе и седам" :lol:

Коментар

• С долара Тук други евро-двойки май не се търгуват, освен евро/йена, така че "еврото" тук отдавна е еквивалент на евро/долар. "Паунда" е еквивалент на паунд/долар, а ако искаш да дискутираш с някой крос като паунд/канадец или франк/йена, няма да намериш никакви събеседници Форекса е евро/долар за тълпата, друго нема, даже преди време чух един разговор между двама студенти в УНСС - "Как е Форекса днеска?" - "Некъде къде едно и педесе и седам" :lol:

Коментар

• като няма борса и фрекса е борса вън на 1.54. хубав ден на всички и наздраве

Коментар

Тук грешиш но няма значение - хеджирането е застраховка и няма значение как го правиш, всяка една такава стъпка си е хеджиране. В случая аз имам късо евро, преценявам че имаме важни новини - доларови, искам да избягам от долара - преценявам че къса позиция в евро паунд е добре обоснована технически - ето защо аз вместо да хеджирам отваряйки да речем дълга евродолар аз отварям дълъг кабел - на практика бягам в европаунд където съм на завет от доларовите новини - е това ако не е хедж кво да е - мен ме е яд че не си прибрах профит от кабела, което ако бях сторил щеше да е безплатен хедж не просто хедж

Коментар

• айде в движение от 5385 стоп 5375 - плаващ ,таргет отворен макс- 1.555

Коментар

На еврото с коя валута?

Коментар

• Коко Джамбо, кабела не е хедж на еврото, нито долар/франк е хедж на еврото

Коментар

Working...
                                X