Петрола е страхотен инструмент наистина, но за него другата седмица
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от anon6706Форексов, шортна ли швейцарец/йена? Аз най-после се реших от нивата 102. Ще го чакам към 90 и съм сложил стоп над 105.Най-амбициозните ми цели са по 200-300 пипа.
Търгувах къси, да. И при евентуален откат към 100.40/80 ще следя за нов вход. Дългосрочни къси е изключено да имам на тоя етап, защото седмичната бича база е ВСЕ ОЩЕ незасегната. Меча развръзка е възможно да се случи другата седмица. Ако се случи, ще пиша за неангажираща информация.
В ози/канадец ефективен пробив на 9565 дава евентуален ход към 9650, който няма да търгувам. Единствения вариант за търговия, който имам на тоя етап, е следене за сел-сигнал в 9640/9700 зоната. Ново становище за двойката може да има при достигане на споменатитв нива.
Приятна почивка
Приятна почивка и на теб.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от anon6706Форексов, шортна ли швейцарец/йена? Аз най-после се реших от нивата 102. Ще го чакам към 90 и съм сложил стоп над 105.Най-амбициозните ми цели са по 200-300 пипа.
Търгувах къси, да. И при евентуален откат към 100.40/80 ще следя за нов вход. Дългосрочни къси е изключено да имам на тоя етап, защото седмичната бича база е ВСЕ ОЩЕ незасегната. Меча развръзка е възможно да се случи другата седмица. Ако се случи, ще пиша за неангажираща информация.
В ози/канадец ефективен пробив на 9565 дава евентуален ход към 9650, който няма да търгувам. Единствения вариант за търговия, който имам на тоя етап, е следене за сел-сигнал в 9640/9700 зоната. Ново становище за двойката може да има при достигане на споменатитв нива.
Приятна почивка
Коментар
-
Чистият долар е някаква такава компилация за да бъдем точни но грубо е 50% евродолар и 50% злато наопаки
The U.S. Dollar Index® is computed using a trade-weighted geometric average of six currencies. The six currencies and their trade weights are:
Euro 57.6 %
Japan/yen 13.6 %
UK/pound 11.9 %
Canada/dollar 9.1 %
Sweden/krona 4.2 %
Switzerland/franc 3.6 %
Коментар
-
Ами Форексов има известна логика - наистина еврото е по-близо до евродолар. Грубо казано в чистият долар има 50% евро долар и 50% злато - нсо ако трябва да сме перфектни ако се разровиш ще видиш че има там да речем и други глупости там да речем 5% ауд 10% хиена и прочие глупости но ще те излъжа за числата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовС долараТук други евро-двойки май не се търгуват, освен евро/йена, така че "еврото" тук отдавна е еквивалент на евро/долар. "Паунда" е еквивалент на паунд/долар, а ако искаш да дискутираш с някой крос като паунд/канадец или франк/йена, няма да намериш никакви събеседници
Форекса е евро/долар за тълпата, друго нема, даже преди време чух един разговор между двама студенти в УНСС - "Как е Форекса днеска?" - "Некъде къде едно и педесе и седам" :lol:
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Форекс ФорексовКоко Джамбо, кабела не е хедж на еврото, нито долар/франк е хедж на еврото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовС долараТук други евро-двойки май не се търгуват, освен евро/йена, така че "еврото" тук отдавна е еквивалент на евро/долар. "Паунда" е еквивалент на паунд/долар, а ако искаш да дискутираш с някой крос като паунд/канадец или франк/йена, няма да намериш никакви събеседници
Форекса е евро/долар за тълпата, друго нема, даже преди време чух един разговор между двама студенти в УНСС - "Как е Форекса днеска?" - "Некъде къде едно и педесе и седам" :lol:
Коментар
-
Форекс Форексов
С долараТук други евро-двойки май не се търгуват, освен евро/йена, така че "еврото" тук отдавна е еквивалент на евро/долар. "Паунда" е еквивалент на паунд/долар, а ако искаш да дискутираш с някой крос като паунд/канадец или франк/йена, няма да намериш никакви събеседници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКоко Джамбо, кабела не е хедж на еврото, нито долар/франк е хедж на еврото
Коментар
-
Форекс Форексов
Коко Джамбо, кабела не е хедж на еврото, нито долар/франк е хедж на еврото
Коментар
Коментар