Първоначално изпратено от anon6706
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinКъсите евро/паунд са от 0.8092 и все още ги държа
http://www.imagefreehost.com/files/0...1384136356.gif
Коментар
-
Късите евро/паунд са от 0.8092 и все още ги държа
http://www.imagefreehost.com/files/0...1384136356.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от ANDREIПървоначално изпратено от kritelinЗатвори ли 1 часовата свещ над 1.5590 мисля,че потегляме нагоре за 1.57+
Я разходисе до морето или планината , ако имаш пари , щото май много губиш през последните дни . Или просто толкова си умееш .е то качи до 1.5640 ( по памет казвам цифрата ) и след това ми шибна стоп-а на +10 пип-а.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ANDREIПървоначално изпратено от kritelinЗатвори ли 1 часовата свещ над 1.5590 мисля,че потегляме нагоре за 1.57+
Я разходисе до морето или планината , ако имаш пари , щото май много губиш през последните дни . Или просто толкова си умееш .
Коментар
-
Я разходисе до морето или планината , ако имаш пари , щото май много губиш през последните дни . Или просто толкова си умееш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinЗатвори ли 1 часовата свещ над 1.5590 мисля,че потегляме нагоре за 1.57+
Я разходисе до морето или планината , ако имаш пари , щото май много губиш през последните дни . Или просто толкова си умееш .Tova e BFB , zasega e taka !
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от gmesПървоначално изпратено от anon6706Ок. Вчера споменах за потенциална комуникация между BOJ и Federal reserve. Както и да е.....
gmes, вперил си се в еврозоната, а аз ти говоря за САЩ. Помисли през уикенда - как се отразява върху БВП-то на най-големия вносител намалената вътрешна консумация и как се отразява тя на най-големия износител.
Приятна почивка.
Na kniga i po zakon e to4no taka kakto kazva6 ,no ne zabraviai 4e realnostta e po vajna v slu4aia kakvo se polu4ava v svetovnata ikonomika.Vsi4ki stradat po edna ili druga sobstvena pri4ina.Kogato otmine krizata 6te se vidi kakvo e ostanalo pri vsiaka edna ot svetovnite ikonomiki i 6te se razbere koe e bilo po dobre (inflacia ili obezceniavane na akcii ili imoti i kade sa vlezli sveji kapitali )
E vse pak priaten den i pove4e PROFITI
Коментар
-
Първоначално изпратено от gmesПървоначално изпратено от anon6706Ок. Вчера споменах за потенциална комуникация между BOJ и Federal reserve. Както и да е.....
gmes, вперил си се в еврозоната, а аз ти говоря за САЩ. Помисли през уикенда - как се отразява върху БВП-то на най-големия вносител намалената вътрешна консумация и как се отразява тя на най-големия износител.
Приятна почивка.
Na kniga i po zakon e to4no taka kakto kazva6 ,no ne zabraviai 4e realnostta e po vajna v slu4aia kakvo se polu4ava v svetovnata ikonomika.Vsi4ki stradat po edna ili druga sobstvena pri4ina.Kogato otmine krizata 6te se vidi kakvo e ostanalo pri vsiaka edna ot svetovnite ikonomiki i 6te se razbere koe e bilo po dobre (inflacia ili obezceniavane na akcii ili imoti i kade sa vlezli sveji kapitali )
Коментар
-
anon,62-65 и аз го допускам за финално зарибяване и груб грабеж на тех. масовка......макар много да ме съмнява да посегнат и на 1.60 пак.......но всичко е възможно.Като след това ни очаква един много голям и продължителен реинжд под 1.55 даже и под 1.45 към края на годината
...което донякъде ще затрудни търговията,досега беше лесно бай евро и дръж и за нула време 5-10 фигури !!!
така ще е според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от Kiyosi Itousd/chf цел 1.06 или малко под това, където е ЕМА 100...в момента имаме много добър крос на ЕМА 5 и ЕМА 20 на дневна...влизането в позиция може да стане или при пробив на върха от днес, ако няма връщане...ако видим връщаме вход от 1.03 мисля е добре...стоп 1.0115...
след като и еврото стигна тва 1.5380 за което говорехме...остава сега да тръгне нагоре към 1.5650 и ако го мине към 1.5790/58 откъдето отново надолу към 1.50....входове сега няма да давам, защото няма да правя, все пак са почивни дни
един въпрос към Happy68, ще правим ли дивергенция с МАЦД на седмична при еврото?Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Ок. Вчера споменах за потенциална комуникация между BOJ и Federal reserve. Както и да е.....
Приятна почивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007Първоначално изпратено от anon6706Искам да кажа, че техническите индикатори в момента могат и да ви подведат.
Щом Фед спряха лихвите тва е няма значение тук някаква си техника
а пък ако почнат и слухове за сваляне от ЕЦБ по нататък лятото някъде тогава ще стане опасно
Коментар
Коментар