IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

не съм съгласен че фундамента не е обърнал..Тойота са с 80% спад на продажбите а официалната статистика казва само 3% , просто пак си позволяват да лъжат с оправданието че може би големия спад е временен и ще се преодолее и смекчават действителната ситуация т.е. успокояват.
    D.Y.F-091066

Коментар

• ....

нещо такова ли имаш впредвид като спад?
      D.Y.F-091066

Коментар

• ЕУР/УСД

хи хи здравеите на седмична база имаме два добри сигнални бара които вещаят още по голям спад ако спада епо фрапиращ мисля че 1.50 ще е добра подкрепа но смятам че ще има още един тест на върха или поне опит за това и там ще си проличи дали ще е двоен връх или пробив на връх другият вариант е продължителен реиндж което не смятам че ще стане отдавам предпочитания на спад в двоиката като преди тва се оформи фигура на седмична база
        Pip master

Коментар

• хи хи здравеите на седмична база имаме два добри сигнални бара които вещаят още по голям спад ако спада епо фрапиращ мисля че 1.50 ще е добра подкрепа но смятам че ще има още един тест на върха или поне опит за това и там ще си проличи дали ще е двоен връх или пробив на връх другият вариант е продължителен реиндж което не смятам че ще стане отдавам предпочитания на спад в двоиката като преди тва се оформи фигура на седмична база
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
            Първоначално изпратено от anon6706
            Едно мнение за последно, че и мен ме чакат разни "животинчета" по празниците:
            Ако борсите не завършат с рязък спад последния половин час, пускам ози/йена дълги, освен паунда/йена. Понеделник започва Япония и като страна износител ще има Никей нагоре и ще падне йената. Имам предвид 1-2 фигури спрямо озито. Европа ще чака Америка и няма да промени много посоката на керитата. След това ще видим....
            Приятна почивка!
            Пич.... нямам нищо против теб но май нещо не си наясно с имената.... Озито ти е валутната двойка AUD/USD....
            Поправи си поста, че неможах да разбера какво играеш
            Направо ще си изтрия оригиналния пост. За съжаление цитатите не мога. Явно обърквам участниците с постовете си. Благодаря за навременната забележка.

П.П. И Колега - обръщението ПИЧ само на брат ти, сина ти или ако желаеш - на баща ти и близките ти приятели. ОК?

Коментар

• Едно добро напомняне:
              " че за 2008 г. ще имаме 8-9% инфлация. Тя може да бъде и по-висока, тъй като вече се повишават инфлационните очаквания на хората, т.е. вече никой не вярва, че цените ще спрат да растат....
              Инфлацията не е полезна за икономиката!! Инфлацията означава, че спестяванията на икономическите субекти губят стойността си и хората са демотивирани да спестяват. Ако този процес продължи, това ще доведе до разрушаване на икономиката, тъй като без спестявания няма инвестиции, а щом няма инвестиции, няма производство и икономимка. "!!! http://209.85.135.104/search?q=cache...ms.wsphere.com
              /index.php%3Fact%3Dfindpost%26pid%3D203809+%22%D0%B 8%D0%BD
              %D0%B6%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82
              +%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%
              BE%D1%81%D1%82%22&hl=bg&ct=clnk&cd=10&gl=bg

Коментар

• Re: EUR ? USD

Първоначално изпратено от forexar
                Фундаменталните новини са доста в полза на Еврото и и против Долара въпреки всичко Долара расте, а Еврото пада.
                Какво пропускам?
                Едва ли всички валутни търговци базират действията си на технически анализ.

+ Една молба: Хората които на всяко мнение бързат да обясняват колко е тъпо и колко са велики - моля спестете ми комплексарщината си
                ""След пленума на ЦК на БКП се разсейват твърденията за предстоящо увеличение на цени";-))))
                Точно такова усещане получавам от медийната буря на оптимизъм в последните 3 дни
                Примери:от: 03.05.2008 час: 09:30"Фед помага на банките в САЩ и Европа чрез нови мерки" http://news.expert.bg/n160899/ ;-))))))))))"Смъртта на долара се отлага
                Money.Bg - 03 Април 2008, 16:10
                Barry Eichengreen, Marc Flandreau, FT http://banks.dir.bg/2008/04/03/news2849414.html ;-)))) "Водещите централни банки продължават да инжектират ликвидност" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                от Дневник [153 прочитания]

днес, 17:06 http://pazari.dnevnik.bg/show/?storyid=492131 В понеделник може да се очаква и Ватикана да се произнесе

Коментар

• EUR ? USD

Фундаменталните новини са доста в полза на Еврото и и против Долара въпреки всичко Долара расте, а Еврото пада.
                  Какво пропускам?
                  Едва ли всички валутни търговци базират действията си на технически анализ.

+ Една молба: Хората които на всяко мнение бързат да обясняват колко е тъпо и колко са велики - моля спестете ми комплексарщината си
                  Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от rider
                    Първоначално изпратено от Ivkoo
                    Озито ти е валутната двойка AUD/USD....
                    Я пробвай пак....пич. Мисля, че ози или оси си е AUD.
                    Aussie is a friendly slang word for Australian. In Australia and New Zealand the word is only pronounced /ˈɒziː/; however, in the United States, it is either pronounced /ˈɔːsi/ or /ˈɑːsi/
                    AUD/USD ... "Aussie"
                    EUR/USD ... "Euro"
                    GBP/JPY ... "Geppy"
                    GBP/USD ... "Cable"
                    NZD/USD ... "Kiwi"
                    USD/CAD ... "Loonie"
                    USD/CHF ... "Swissy"
                    USD/JPY ... "Gopher"
                    USD/CAD ... "Beaver"

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
                      Озито ти е валутната двойка AUD/USD....
                      Я пробвай пак....пич. Мисля, че ози или оси си е AUD.
                      Aussie is a friendly slang word for Australian. In Australia and New Zealand the word is only pronounced /ˈɒziː/; however, in the United States, it is either pronounced /ˈɔːsi/ or /ˈɑːsi/

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                        Ако борсите не завършат с рязък спад последния половин час, пускам ози/йена дълги, освен паунда/йена. Понеделник започва Япония и като страна износител ще има Никей нагоре и ще падне йената. Имам предвид 1-2 фигури спрямо озито. Европа ще чака Америка и няма да промени много посоката на керитата. След това ще видим....
                        Приятна почивка!
                        Пич.... нямам нищо против теб но май нещо не си наясно с имената.... Озито ти е валутната двойка AUD/USD....
                        Поправи си поста, че неможах да разбера какво играеш

Коментар

• Гу-гу,честито на скъсилите! Препоръчвам да се внимава с дългите при ЕUR/USD! За мен започва нов низходящ тренд при тази двойка и всяка корекция до 1.45 ще е в рамките на максимум фигура,фигура и половина! Всяко скъсяване ще доведе до добри резултати и според мен не трябва да се търсят възходящите корекции,защото там загубите са почти неизбежни! Успехи,колеги!

Коментар

• Първоначално изпратено от akylata
                            ponedelnik pochivat qponcite GBP/JPY na kade shte se dviji ????
                            Ако мине 209, ще отиде до 214.80

Коментар

• ponedelnik pochivat qponcite GBP/JPY na kade shte se dviji ????

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                                Първоначално изпратено от anon6706
                                Приятна почивка!
                                имаи предвид че понеделник Япония ще почива ,колкото до Дау ще завърши над 13к според мен днес
                                Тук ме хвана! По-скоро Азия имах предвид - там всичко що се сети човек е износител.

Коментар

Working...
                                X