IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези с дългите бъдете много внимателни и погледнете индикаторите от час нагоре.Струвами се че ще има обиране на стопове тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от kiril123
      според мен това беше чиста проба атака по стоповете и 61.8 фибо корекция на последното движение. междувременно този сценарии мислех да отигравам вчера но се подведох по суровините че са много нагоре . не можа да се получи опглъщане на 1 часовата ама факта че изплувахме над 1.59 е показателен за цели над днешния връх .

а относно данните в 17 . филаделфийския го дават като -15 няма да се учудя да е - 25 щото това са изследвания там не са оптимисти все още такаче .... . сега на етапи по 30 пипа ще катериме та да могат да събират стопове на скъсите . иначе ако тръгне импулсно никой няма да скъси и така няма да стане бизнеса за маркетите.

нека видим

успех
      Кириле ти си като леля Ванга за филаделфииския
      Сбърка го само с 0.1
      Виж в колко часа го коментира първо .И аз след като го видях в трейдара в 17,00,43 можеше да го напиша така .

Коментар

• пак къса и дълга с т.п. 20 пипа....за 4-ти път днес

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Дау днес ще удари поне12730
          12675 най-много!

Коментар

• опаа...25 пипа и на късата...много яка стратегия...едновременно дълга и къса и после излизат и двете...няма минус досега

Коментар

• Първоначално изпратено от mariap
              пак глава с рамене...кво следва?
              Нищо интересно.
              Ще се клати на текущи нива най-вероятно
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• На графиката се виждат дневни вълни връх/дъно дори и надолу продължава, но вече скри данните за предходните дни. Имаме възходящ тренд на дневни с корекции, така че мисля тая нощ да клатим около 1.5900 и утре рекорд с начале. и пак през деня връх през нощта корекция

Коментар

• пак глава с рамене...кво следва?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                    Аз ще си ги стискам дългите от 1.5890
                    Стоп на +1 пипон.
                    Ще чакам ако може некъф връх да има.
                    Нафтата и златото са много високо,
                    борсата ако се плъзне лекинко под
                    вчеришното ниво и сегашните лоши данни
                    и върха е готов
                    Дау днес ще удари поне12730

Коментар

• дългата я прибрах ,...хайде сега и късата да ми даде 20-30 пипа))

Коментар

• Аз ще си ги стискам дългите от 1.5890
                        Стоп на +1 пипон.
                        Ще чакам ако може некъф връх да има.
                        Нафтата и златото са много високо,
                        борсата ако се плъзне лекинко под
                        вчеришното ниво и сегашните лоши данни
                        и върха е готов
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здравейте на всички.
                          Забелязах, че за трети път(пореден) на кръгъл час се "разтоварват каручки"(каквото и да означава това )
                          Интерес ще е до какви стойности ще падне евро/йената и съответно до кога, пък ако мога да отворя след това и дълги(да не се замечтавам че ...).
                          Лек и успешена вечер на всички.

Коментар

• Еврото много шава, а швейцареца и йената са бетон спрямо $, има касиране на печалби при Е/$ около 5910 5940 явно народа е напалнил кошницата отдолу

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              Първоначално изпратено от Forex Master
                              Първоначално изпратено от kaloian
                              щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
                              Ще затвори над 1,5920...

Събираме 2+2..

Вчера мегафонд интервенираше по време на европейската сесия на ниво 1,59. Беше отнесен като за световно... Днес Юнкер направи вербална интервенция и даде въжможност на този фонд да попълни евро на 1,5850/70. ВЕДНАГА след него Вебер от ЕЦБ каза че инфлацията в еврозоната тази година ще е доста над очакваната... да не стават грешки от големите хедж фондове... разбирай или вдигаме лихвите или еврото още по-силно към долара!

Така че за мен посоката е ясна. Утре може да има още една мизерия до към 1,5820/30 но другата седмица е над 1,60 според мен.
                              имам една идея днес 1.6030 а утре да направим едно по сериозно слизане до 1.5720 . ама не знам нека видим

филаделфията я познах до 0.1 десета. мисля че е много добре за моята дълга това . поздрави .
                              Новините не са в полза на $ , но ще има голяма пързалка, тъй че внимавайте, сега зарибяват 5 мин и 200 пипа надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                                Първоначално изпратено от kaloian
                                щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
                                Ще затвори над 1,5920...

Събираме 2+2..

Вчера мегафонд интервенираше по време на европейската сесия на ниво 1,59. Беше отнесен като за световно... Днес Юнкер направи вербална интервенция и даде въжможност на този фонд да попълни евро на 1,5850/70. ВЕДНАГА след него Вебер от ЕЦБ каза че инфлацията в еврозоната тази година ще е доста над очакваната... да не стават грешки от големите хедж фондове... разбирай или вдигаме лихвите или еврото още по-силно към долара!

Така че за мен посоката е ясна. Утре може да има още една мизерия до към 1,5820/30 но другата седмица е над 1,60 според мен.
                                имам една идея днес 1.6030 а утре да направим едно по сериозно слизане до 1.5720 . ама не знам нека видим

филаделфията я познах до 0.1 десета. мисля че е много добре за моята дълга това . поздрави .
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X