Тези с дългите бъдете много внимателни и погледнете индикаторите от час нагоре.Струвами се че ще има обиране на стопове тази вечер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от kiril123според мен това беше чиста проба атака по стоповете и 61.8 фибо корекция на последното движение. междувременно този сценарии мислех да отигравам вчера но се подведох по суровините че са много нагоре . не можа да се получи опглъщане на 1 часовата ама факта че изплувахме над 1.59 е показателен за цели над днешния връх .
а относно данните в 17 . филаделфийския го дават като -15 няма да се учудя да е - 25 щото това са изследвания там не са оптимисти все още такаче .... . сега на етапи по 30 пипа ще катериме та да могат да събират стопове на скъсите . иначе ако тръгне импулсно никой няма да скъси и така няма да стане бизнеса за маркетите.
нека видим
успех
Сбърка го само с 0.1
Коментар
-
Аз ще си ги стискам дългите от 1.5890
Стоп на +1 пипон.
Ще чакам ако може некъф връх да има.
Нафтата и златото са много високо,
борсата ако се плъзне лекинко под
вчеришното ниво и сегашните лоши данни
и върха е готов--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Здравейте на всички.
Забелязах, че за трети път(пореден) на кръгъл час се "разтоварват каручки"(каквото и да означава това)
Интерес ще е до какви стойности ще падне евро/йената и съответно до кога, пък ако мога да отворя след това и дълги(да не се замечтавам че ...).
Лек и успешена вечер на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от kaloianщом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
Събираме 2+2..
Вчера мегафонд интервенираше по време на европейската сесия на ниво 1,59. Беше отнесен като за световно... Днес Юнкер направи вербална интервенция и даде въжможност на този фонд да попълни евро на 1,5850/70. ВЕДНАГА след него Вебер от ЕЦБ каза че инфлацията в еврозоната тази година ще е доста над очакваната... да не стават грешки от големите хедж фондове... разбирай или вдигаме лихвите или еврото още по-силно към долара!
Така че за мен посоката е ясна. Утре може да има още една мизерия до към 1,5820/30 но другата седмица е над 1,60 според мен.
филаделфията я познах до 0.1 десета. мисля че е много добре за моята дълга това . поздрави .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от kaloianщом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
Събираме 2+2..
Вчера мегафонд интервенираше по време на европейската сесия на ниво 1,59. Беше отнесен като за световно... Днес Юнкер направи вербална интервенция и даде въжможност на този фонд да попълни евро на 1,5850/70. ВЕДНАГА след него Вебер от ЕЦБ каза че инфлацията в еврозоната тази година ще е доста над очакваната... да не стават грешки от големите хедж фондове... разбирай или вдигаме лихвите или еврото още по-силно към долара!
Така че за мен посоката е ясна. Утре може да има още една мизерия до към 1,5820/30 но другата седмица е над 1,60 според мен.
филаделфията я познах до 0.1 десета. мисля че е много добре за моята дълга това . поздрави .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар