IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kiril123
    според мен това беше чиста проба атака по стоповете и 61.8 фибо корекция на последното движение. междувременно този сценарии мислех да отигравам вчера но се подведох по суровините че са много нагоре . не можа да се получи опглъщане на 1 часовата ама факта че изплувахме над 1.59 е показателен за цели над днешния връх .

а относно данните в 17 . филаделфийския го дават като -15 няма да се учудя да е - 25 щото това са изследвания там не са оптимисти все още такаче .... . сега на етапи по 30 пипа ще катериме та да могат да събират стопове на скъсите . иначе ако тръгне импулсно никой няма да скъси и така няма да стане бизнеса за маркетите.

нека видим

успех
    Кириле ти си като леля Ванга за филаделфииския
    Сбърка го само с 0.1
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
      щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
      Ще затвори над 1,5920...

Събираме 2+2..

Вчера мегафонд интервенираше по време на европейската сесия на ниво 1,59. Беше отнесен като за световно... Днес Юнкер направи вербална интервенция и даде въжможност на този фонд да попълни евро на 1,5850/70. ВЕДНАГА след него Вебер от ЕЦБ каза че инфлацията в еврозоната тази година ще е доста над очакваната... да не стават грешки от големите хедж фондове... разбирай или вдигаме лихвите или еврото още по-силно към долара!

Така че за мен посоката е ясна. Утре може да има още една мизерия до към 1,5820/30 но другата седмица е над 1,60 според мен.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• освен късата си отворих и една дълга...много яка тактика...вчера действах така и ми излязаха днес и двете на много хубав профит

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
          незнам има ли го описано в техническия анализ, но аз за себе си сам забелязал че имаме ли плоско дъно на 1ч бар, като това в оградените в червено изначава че ще имаме обратех ход (локално дъно)
          в 15.00 не се получи много хубав бар и не посмях да го отиграя на горе и си останах пас

Някой по наясно с техническия има ли да ме подкрепи или опровегае?
          много неща са описани в техн. анализ , вкл. и това
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
            щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
            ами ябяснението е че прицелиха стопове , че много бяха дълги а сега си мислят къси или дълги . и накрая който е по тренда ще спечели . стоповете трябва да са под 1.5750 . като до 1.5780 трабва да се добавя през 30-40 пипона . аз лично се нядявам повече под 1.59 да няма и да ходиме да видиме 1.60 какво праави.
            гадовете могат да пробивт днес 1.60 за 30 пипа и после да слезем пак до 1.59 .
            така ще бъде професионално всичко .

забележете че златото и петрола не са много паднали . просто видяхме затваряне на известни позиции дълги евра , както при долара така и срешу паунда . след тази корекция вече сме готови за як екшън .
            освен това ония ден връх дъто , после по -висок връх по високо дъно . днес пак така горе долу . прилича ми на класическо покачване което ако се запази и анализира може да се поизкарат пари .

затова целя за днес 1.6027 . от там късо с 50 пипа стоп за 1.5927 -45 .

поздрави .
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• незнам има ли го описано в техническия анализ, но аз за себе си сам забелязал че имаме ли плоско дъно на 1ч бар, като това в оградените в червено изначава че ще имаме обратех ход (локално дъно)
              в 15.00 не се получи много хубав бар и не посмях да го отиграя на горе и си останах пас

Някой по наясно с техническия има ли да ме подкрепи или опровегае?

Коментар

• щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес

Коментар

• според мен това беше чиста проба атака по стоповете и 61.8 фибо корекция на последното движение. междувременно този сценарии мислех да отигравам вчера но се подведох по суровините че са много нагоре . не можа да се получи опглъщане на 1 часовата ама факта че изплувахме над 1.59 е показателен за цели над днешния връх .

а относно данните в 17 . филаделфийския го дават като -15 няма да се учудя да е - 25 щото това са изследвания там не са оптимисти все още такаче .... . сега на етапи по 30 пипа ще катериме та да могат да събират стопове на скъсите . иначе ако тръгне импулсно никой няма да скъси и така няма да стане бизнеса за маркетите.

нека видим

успех

Коментар

• Кириле новините в 17:00 лекинко
                    положителни се очакват за САЩ.
                    Докъде го чакаш долара лекинко да поскъпне тогаз?????
                    Че нещо се разпробихме доста днеска нивата долу
                    и не ми е ясно .

Коментар

• Първоначално изпратено от emoto
                      аз съм sell от 1.5916 за 20-тина пипа пък после ще го мисля пак
                      Стопа трябва да ти е под 1,5950 че иде ли отгоре май наистина сме за 1,62?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• аз съм sell от 1.5916 за 20-тина пипа пък после ще го мисля пак

Коментар

• Пуснах и аз една дълга от 1.5890
                          Нещо ми е притеснено обаче.
                          Не мога да разбера от кво.
                          Има нещо дето не мога да го
                          разбера .
                          нещо става гадно

Коментар

струва ми се имаше много стопове под 1,5880 и ги обраха и народа пак напалниха кошницата за нагоре. Вие как мислите?
                            аз вече заредих . с леки цели 1.5939 . после ще видя накъде и как.

Коментар

• Първоначално изпратено от zeitgeist
                              Първоначално изпратено от bvg
                              ака ми се несмеем да идем до клозета
                              струва ми се имаше много стопове под 1,5880 и ги обраха и народа пак напалниха кошницата за нагоре. Вие как мислите?
                              Досега акаха купувачите, сега акат продавачите. Като свършат всички, ще видим накъде сме.
                              и най накрая всички ще се окаме или от загуба или от преяждане по случай ударената печалба

Коментар

ака ми се несмеем да идем до клозета
                                Досега акаха купувачите, сега акат продавачите. Като свършат всички, ще видим накъде сме.

Коментар

Working...
                                X