If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
според мен това беше чиста проба атака по стоповете и 61.8 фибо корекция на последното движение. междувременно този сценарии мислех да отигравам вчера но се подведох по суровините че са много нагоре . не можа да се получи опглъщане на 1 часовата ама факта че изплувахме над 1.59 е показателен за цели над днешния връх .
а относно данните в 17 . филаделфийския го дават като -15 няма да се учудя да е - 25 щото това са изследвания там не са оптимисти все още такаче .... . сега на етапи по 30 пипа ще катериме та да могат да събират стопове на скъсите . иначе ако тръгне импулсно никой няма да скъси и така няма да стане бизнеса за маркетите.
нека видим
успех
Кириле ти си като леля Ванга за филаделфииския
Сбърка го само с 0.1
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
Ще затвори над 1,5920...
Събираме 2+2..
Вчера мегафонд интервенираше по време на европейската сесия на ниво 1,59. Беше отнесен като за световно... Днес Юнкер направи вербална интервенция и даде въжможност на този фонд да попълни евро на 1,5850/70. ВЕДНАГА след него Вебер от ЕЦБ каза че инфлацията в еврозоната тази година ще е доста над очакваната... да не стават грешки от големите хедж фондове... разбирай или вдигаме лихвите или еврото още по-силно към долара!
Така че за мен посоката е ясна. Утре може да има още една мизерия до към 1,5820/30 но другата седмица е над 1,60 според мен.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
незнам има ли го описано в техническия анализ, но аз за себе си сам забелязал че имаме ли плоско дъно на 1ч бар, като това в оградените в червено изначава че ще имаме обратех ход (локално дъно)
в 15.00 не се получи много хубав бар и не посмях да го отиграя на горе и си останах пас
Някой по наясно с техническия има ли да ме подкрепи или опровегае?
много неща са описани в техн. анализ , вкл. и това
щом се върна под 1.59 в деня след пробива.......важно е къде ще "затвори" днес
ами ябяснението е че прицелиха стопове , че много бяха дълги а сега си мислят къси или дълги . и накрая който е по тренда ще спечели . стоповете трябва да са под 1.5750 . като до 1.5780 трабва да се добавя през 30-40 пипона . аз лично се нядявам повече под 1.59 да няма и да ходиме да видиме 1.60 какво праави.
гадовете могат да пробивт днес 1.60 за 30 пипа и после да слезем пак до 1.59 .
така ще бъде професионално всичко .
забележете че златото и петрола не са много паднали . просто видяхме затваряне на известни позиции дълги евра , както при долара така и срешу паунда . след тази корекция вече сме готови за як екшън .
освен това ония ден връх дъто , после по -висок връх по високо дъно . днес пак така горе долу . прилича ми на класическо покачване което ако се запази и анализира може да се поизкарат пари .
затова целя за днес 1.6027 . от там късо с 50 пипа стоп за 1.5927 -45 .
незнам има ли го описано в техническия анализ, но аз за себе си сам забелязал че имаме ли плоско дъно на 1ч бар, като това в оградените в червено изначава че ще имаме обратех ход (локално дъно)
в 15.00 не се получи много хубав бар и не посмях да го отиграя на горе и си останах пас
Някой по наясно с техническия има ли да ме подкрепи или опровегае?
според мен това беше чиста проба атака по стоповете и 61.8 фибо корекция на последното движение. междувременно този сценарии мислех да отигравам вчера но се подведох по суровините че са много нагоре . не можа да се получи опглъщане на 1 часовата ама факта че изплувахме над 1.59 е показателен за цели над днешния връх .
а относно данните в 17 . филаделфийския го дават като -15 няма да се учудя да е - 25 щото това са изследвания там не са оптимисти все още такаче .... . сега на етапи по 30 пипа ще катериме та да могат да събират стопове на скъсите . иначе ако тръгне импулсно никой няма да скъси и така няма да стане бизнеса за маркетите.
Кириле новините в 17:00 лекинко
положителни се очакват за САЩ.
Докъде го чакаш долара лекинко да поскъпне тогаз?????
Че нещо се разпробихме доста днеска нивата долу
и не ми е ясно .
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар