Първоначално изпратено от anon6706
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Georgi_Просто не ми беше ясно, това е, а и напоследък около петрола стават интересни неща, .....
Много ми е кеф.
Коментар
� -
Re: ...
Първоначално изпратено от IblisПървоначално изпратено от ХирургаЧудя се 1,39 дали не е пресилено за дългата ми ??????????Който ме слуша фалира.
Коментар
� -
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
големите риби ве4е са се намърдали в долара
след някой друг месец очаквам новини от световни анализатори
колко е хубав долара за да се продължи тенденцията на покачване
кога да се излиза е труден въпрос,може би когато пазара спре да реагира
на добри новини
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kokoЕ що не помислиш още малко за това 30, потърси и втори сценарии, както би казал твоят човек "Търсещият се занимава с нещо друго, защото човек, който търси, вече знае какво търси."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoЕ що не помислиш още малко за това 30, потърси и втори сценарии, както би казал твоят човек "Търсещият се занимава с нещо друго, защото човек, който търси, вече знае какво търси."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoЕ що не помислиш още малко за това 30, потърси и втори сценарии, както би казал твоят човек "Търсещият се занимава с нещо друго, защото човек, който търси, вече знае какво търси."
Нямам право, а и нямам избор, коко.
"Един войн не си въобразява нищо за света който го заобикаля, той просто го изследва и приема такъв какъвто е."
:-)
----------------------------
Berbo count: 9
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
�
Коментар