If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
anon6706 какво ще кажеш за златото????
Днеска аз му се метках по шиша
Таз тактика съм я кръстил:
-- с прибежки и пропълзявания
Та имам 5 къси в златото в диапазона 840.70
до 863.30 които в момента са на около нулата.
Тааааааааааа?????
Аз скъсих преди малко от 852. Не ми е голяма позицията, защото долар/йена държи и не се знае Азия как ще продължи.
П.П. Тааааа, да ти отговоря - ако продължи риск-авършъна по сегашните причини, златото го виждам надолу.... доста под 800. Ама това ми е за днес.
To това ясно.
Ако се съпостави с цените на другите ценни(неценните също )
метали златото е много надценено.
Има оттук нататък два сценария.
Или среброто и платината да догонят цената на златото
или цената на златото да падне до тях.
Второто ми се струва по-вероятно.
Аз за днеска утре питах.
Ще ми се да видя 830 $ , даже 820 по ми се ще
То пазара ще реши де.....
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Как сте спекуланти? Много ми е интересно да видим къде са всички с позиции бай на еврото от 1.32 от вчера дали са демо или с ударени стопове поголовно.
Аз лично си стискам среброто да падне още и очаквам до края на деня еврото да стигне 1.2880
Тааааааааааа?????
Аз скъсих преди малко от 852. Не ми е голяма позицията, защото долар/йена държи и не се знае Азия как ще продължи.
П.П. Тааааа, да ти отговоря - ако продължи риск-авършъна по сегашните причини, златото го виждам надолу.... доста под 800. Ама това ми е за днес.
Тааааааааааа?????
тук е момента да кажа ... казах ли ви аз ... и го казвам ... казах ли ви м ? ... като виках преди време какво пречи да видим 1.28 обама като стъпва в длъжност .. вие / не фсички де / ко викахте ... аааа не неможе то голема работа обама алибали .... и аз викам ... то хората нали по разбират ... айде ще слушам ... и ко на ... 2 фигури и половина на минус ... ама добре че е златото и паунда че пак направих излезе нещо на плюс ... да год сейф да куин ... и се си викам нидей да слушаш хората и се слушам ... добре че съм радостен сега ... ама не не ... казах ли ви аз ..
Тааааааааааа?????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
ManUtd....
Щастлив съм да призная, че в ранната си младост съм се радвал на досега до чистия Нагуал, под патронажа на Дон Хуан и Дон Хенаро. :-).......
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High[/quote] Почитател си на Карлос.....от там ли са всички прозрения ........(или си само читател?!..)
Просто не ми беше ясно, това е, а и напоследък около петрола стават интересни неща, .....
Сега е момента да шортваш мартенски фючърси на нефта.
Направи ли го тогава? Вече сме на -4%, а има мегдан за още. Това са "лесни" пари за сметка на "умниците" от Морган Стенли....
Много ми е кеф.
шортнал съм два контракта wti, но това беше след обяд когато цената още се качваше, според теб дали ще падне под 40, пуснал съм и една дълга на gbp/usd на 1.3960, всички гледат лошата страна на куонтатив изинг-а, но може да има и някакъв положителен ефект за икономиката, дано утре в медиите тръгнат такива слухове, какво е твоето мнение.
Не играй срещу тренда, фундамента и сентимента!!!!!!!!!! Включи се, когато поне едно от трите се промени.
За точни числа при нефта не мога да говоря. Гледай спота.
Успех.
Коментар