IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От доста време чета за тези % от сметката при сделки и вече не мога да не ви попитам, щото нещо не ми е ясно.
    Казвате - Участвам с 5% от сметката си по еди-коя си позиция.
    Сега да питам нещо:
    Ако позицията ви е 1 стандартен лот т.е. 100 000 долара при евро/долар, значи ли, че като участвате с 5% от сметката си, то сметката ви е със салдо 2 000 000 долара? Или имате предвид 5% от сметката, след като сметнете ливъриджа, който ви дава брокера? Ако е първото - извинявам се за некоректния въпрос относно размера на сметката ви, ако е второто - то тогава тези % не струват като информация, без да упоменавате ливъриджа си. Правилно ли разсъждавам?

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
      Първоначално изпратено от tandem
      Коко това отде го извади незнам ,ама ако еврото не се върне на 1,28 пу ми кажи .Успех
      Е то върне ли до 1.28 следва 1.18
      Коко това 1.3668 как го сметна, я обясни като за по тъпи.
      Според мен завършихме някаква 3ка и следва 4 - най вероятно е 4 да свърши там - има и други ред изисквания и за време
      Вълна (4) може да бъде всеки корекционен модел.
      Вълна (4) най-често е сложен корекционен модел: FT (35-59%); D3 (8-22%); CT (6-12%); ET (2-5%).
      Вълна (4) по-рядко е проста корекция:ZZ (21-32%); DZ (3-4%); TZ (1-2%).
      Вълна(2) и (4) не могат да се припокриват.
      Вълна(2) обикновено коригира по-дълбоко от вълна (4).
      Обикновено във вълна (2) и (4) има еднакво абсолютно движение на цената.
      Вълна (4) най-често коригира 38.2% от вълна (3) и не често коригира повече от 50% от вълна (3).
      Вълна (4) най-често е равна по дължина на вълна 4(1).
      Вълна (4) най-често завършва в района на вълна 4(3).
      Абсолютното движение на вълна (4) трябва да бъде по-голямо от движението на вълна 2(3),4(3),2(5),4(5).
      Вълна (4) по време на своето развитие ще се проточи приблизително от 100% до 270% от времето за развитие на вълна (2).
      Макар, че няма минимално ограничение за развитието на вълна (4) нейния максимален срок на формиране това е времето за построяване на вълна (3) умножено по 2.
      Ценовото движение на вълна (4) (от старше вълново ниво), трябва да бъде по-голямо от ценовото движение на вълните 2(3) и 4(3). Също ценовото движение на вълна (4) трябва да бъде по-голямо от ценовото движение на вълните 2(5) и 4(5).Вълна (4) трябва да бъде по-голяма с повече от 61.8% от ценовото движение на всяка от изброените вълни (вълните 2(3),4(3),2(5) и 4(5)).

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
        Първоначално изпратено от Хирурга
        Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от vhk
        Скъсих 1.4380 цел 1.3668
        Коко ,първото правило в бизнеса гласи -"Не играй против тренда"-мисля че ти често не го спазваш.
        Това е така ако тренд ис йор френд - когато долу аджеба обаче на 1.23-1.25 виках ще излети ракета - отворих тема - влизаме в мадър ъф ол лонгс и тнт пак контрих тренда, нали. Всяко движение има нужда от глътка въздух - може и да греша но от тук не бих удължил тоест или трябва да съм аут или къс - предпочитам второто хехе
        Добре де ,ама аз от 10 дена гледам само бичи флагове при Е/Д а и фундамента сочи нагоре .За да контриш трябва да знаеш някъкъв фундамент или да виждаш тренд обръщаща фигура с пробив на голяма графика .Инак попринцип винаги има корекция на импулса въпроса е кога.
        А запознат ли си с изискванията на тая структура http://forexmasters.hit.bg/myles.jpg
        Коко моите уважения но търгуваш по много сложни схеми. Главата ти е пълна сигурно със стотици такива структори, фигури, индикатори и т.н. Търговията не е чак толкова сложна аз например използвам само линиики и съм много доволен от себе си.
        Колега би ли споделил по-конкретно какви линиики ползваш например приЕ/Д сега ,и каква е переспективата според теб?
        Само тренд и хоризонтални те ми вършат най-добра работа :lol: а преспективата е добра за 2 седмици си добавям около 100% на сметката. Знам, че за някои са малко но за мен са си екстра. Стигат ми да се поглезвам чат пат.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от powerman
          Здравейте,
          може ли някой да ми каже дали в МТ4 има възможност за сигнализиране чрез СМС изпълнението на поръчки и ако има как става това? Благодаря много!
          Не - но може да си го опишеш с екссперт - фани некой програмист да ти го напише
          Хъмм и аз така си мислех! Мерси, ще търся експерти

Коментар

• Първоначално изпратено от powerman
            Здравейте,
            може ли някой да ми каже дали в МТ4 има възможност за сигнализиране чрез СМС изпълнението на поръчки и ако има как става това? Благодаря много!
            Не - но може да си го опишеш с екссперт - фани некой програмист да ти го напише

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
              Коко това отде го извади незнам ,ама ако еврото не се върне на 1,28 пу ми кажи .Успех
              Е то върне ли до 1.28 следва 1.18
              Коко това 1.3668 как го сметна, я обясни като за по тъпи.
              Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Koko ,виж на 15м. Е/Д какъв класически флаг рисуваме с цел 300п. нагоре.А и фундамента сочи нагоре.
                Ако сега спре на 1,4432-40 те признавам и мисля да го отиграя. И честно казано на 5 мин се вижда по-добре. :lol: Жив и здав с пожелание да ги пипнем тези 300 пипоня
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                  Скъсих 1.4380 цел 1.3668
                  Коко ,първото правило в бизнеса гласи -"Не играй против тренда"-мисля че ти често не го спазваш.
                  Това е така ако тренд ис йор френд - когато долу аджеба обаче на 1.23-1.25 виках ще излети ракета - отворих тема - влизаме в мадър ъф ол лонгс и тнт пак контрих тренда, нали. Всяко движение има нужда от глътка въздух - може и да греша но от тук не бих удължил тоест или трябва да съм аут или къс - предпочитам второто хехе
                  Добре де ,ама аз от 10 дена гледам само бичи флагове при Е/Д а и фундамента сочи нагоре .За да контриш трябва да знаеш някъкъв фундамент или да виждаш тренд обръщаща фигура с пробив на голяма графика .Инак попринцип винаги има корекция на импулса въпроса е кога.
                  А запознат ли си с изискванията на тая структура http://forexmasters.hit.bg/myles.jpg
                  Коко моите уважения но търгуваш по много сложни схеми. Главата ти е пълна сигурно със стотици такива структори, фигури, индикатори и т.н. Търговията не е чак толкова сложна аз например използвам само линиики и съм много доволен от себе си.
                  Колега би ли споделил по-конкретно какви линиики ползваш например приЕ/Д сега ,и каква е переспективата според теб?

Коментар

Koko ,виж на 15м. Е/Д какъв класически флаг рисуваме с цел 300п. нагоре.А и фундамента сочи нагоре.
                    Класическият флаг е консолидация в рейндж против движението от 5 до 17 фигури

В случая рисува по-скоро нещо като триъгалник на 15м от колкото рейндж наопаки - поне засега - ако си прав ще требе да падне за тест къдеу 1.4280-50 преди да флагоса и аз тогава вече ще съм с 0 стоп и ще ми дреме

Коментар

Тандемски лошо нема и на 1.18 да се върне - важното е да се движи,пу нема да ти кажа, но може да се хванем на по бира че над 1.50 преди под 1.32
                      Ок облога е факт Успех

Коментар

• Здравейте,

Коментар

Скъсих 1.4380 цел 1.3668
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Тандемски лошо нема и на 1.18 да се върне - важното е да се движи,пу нема да ти кажа, но може да се хванем на по бира че над 1.50 преди под 1.32

Коментар

• Koko ,виж на 15м. Е/Д какъв класически флаг рисуваме с цел 300п. нагоре.А и фундамента сочи нагоре.

Коментар

Скъсих 1.4380 цел 1.3668

Коментар

Working...
                                X