If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ManUtd Чичовото ( Любо Пенев ) има обаче хеттрик срещу Реал Мадрид.Бербатов има ли ?
Ке има, Крити, ке има момко. :-)
Както прича Симеон, като му дойде времето.
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Крити съгласен съм с теб - гледам приятелите на Манчестър от Елиът Уейв Интернешънъл вчера са изразили мисъл подобно на неговата, сигур са преписали http://forexmasters.hit.bg/gbp_01_20.gif
Преписали, ама са малко недоскив като са надничали, защото много им е кухо броенето на импулса от 2.1165. :-)
Тая червената 4-та от виокия ранг от 1.4470 до 1.57 е продължила 13 календарни дни, а 2-та от същия ранг, горе над 1.93 е продължила 170. :-) :-) :-)
Само моля някой да не ми напомня, че по Елиът няма изискване за времева съгласуваност, щото наистина няма, ама трябваше да има.
Ще взема някрая аз да напиша една вълнова теория, ама по Сър Алекс, Мастерирана от Стратега Пенев.
В импулс ще има следната нотация:
1-ва, като най-неясна, непредсказуема и дезориентирана, дето никой не знае корекция ли е или нов тренд, ще бъде "Ужасяващият Трифон" :-)
3-та, естествено ще е "Тайфуна Бербатов"
а 5-та, понеже е много афиф, не може да й се разчита и много често пропада в наказателното под върха на 3-та, ще е просто "Любо Пенев-Супата". :-)
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Крити съгласен съм с теб - гледам приятелите на Манчестър от Елиът Уейв Интернешънъл вчера са изразили мисъл подобно на неговата, сигур са преписали http://forexmasters.hit.bg/gbp_01_20.gif
В предвид остротата на тази корекция,която и ти чакаш да приключи преди още едно дънце ( която си спази правилото за алтернация перфектно ) може и да не видим 3650.
Нищо, че е остра-нормално е да има висока вола, хората кога са виждали толкоз евтин паунд, скъсват се да го купуват и на кеша вече даже не остана. :-)
Аз викам да го селнат пак, че има хора дето на 3650 трябва да си купят.
На алтернацията много не и разбирам, събирам пари за книгата на Петър, там била подробно разяснена.
Крити, туй 1.3820 беше ли достатъчно на кабела да си завърши корекцийката? ;-)
Хайде да го селнат пак, че на 1.3650 чака втората добавка на Караиванов, да му продадем паунди на човека да си запълни позицията.
В предвид остротата на тази корекция,която и ти чакаш да приключи преди още едно дънце ( която си спази правилото за алтернация перфектно ) може и да не видим 3650.
Коко - виж при кабела като ( ако ) направим още едно дънце по минутните графики 2б-то ще заработи после пушек ще се вдига
Крити, туй 1.3820 беше ли достатъчно на кабела да си завърши корекцийката? ;-)
Хайде да го селнат пак, че на 1.3650 чака втората добавка на Караиванов, да му продадем паунди на човека да си запълни позицията.
GBP/USD и аз се надявам да се качва вече въпреки че излезнаха лоши новини за англичните ..
The chairman of the British parliament's Treasury Committee urged the government on Wednesday to nationalize Royal Bank of Scotland and Lloyds Banking Group.
довчера и аз се надявах да се качва, но резултата беше ударен стоп и средно голяма загуба, ако падне под 3730 за мене означава средно-срочен тренд.
Стари кримки сте вие ей - аз чаках за продажба малко по от горе а то не завърши Ето като хората - помня тоя случай - ето старата графикa
Кокич, зависи от гледната точка. Според мен си завърши както трябва. :-)
Малко съм пренарисувал чарта ти, че не ми харесаха много нотациите на вълните. :-) Моят експандинг идва с три вълни.
Коментар