IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    ManUtd Чичовото ( Любо Пенев ) има обаче хеттрик срещу Реал Мадрид.Бербатов има ли ?
    Ке има, Крити, ке има момко. :-)
    Както прича Симеон, като му дойде времето.
    ----------------------------
    Berbo count: 9
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• ManUtd Чичовото ( Любо Пенев ) има обаче хеттрик срещу Реал Мадрид.Бербатов има ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
        Боко,пак ли чакаме 1,50 при ЕУРО/$?
        Аз лично да - но това си е мое мнение - имам дълга от вчера къде тук 2915 и стоп 2800 - първа цел 1.37 и после над 50

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Крити съгласен съм с теб - гледам приятелите на Манчестър от Елиът Уейв Интернешънъл вчера са изразили мисъл подобно на неговата, сигур са преписали
          http://forexmasters.hit.bg/gbp_01_20.gif
          Преписали, ама са малко недоскив като са надничали, защото много им е кухо броенето на импулса от 2.1165. :-)
          Тая червената 4-та от виокия ранг от 1.4470 до 1.57 е продължила 13 календарни дни, а 2-та от същия ранг, горе над 1.93 е продължила 170. :-) :-) :-)
          Само моля някой да не ми напомня, че по Елиът няма изискване за времева съгласуваност, щото наистина няма, ама трябваше да има.

Ще взема някрая аз да напиша една вълнова теория, ама по Сър Алекс, Мастерирана от Стратега Пенев.
          В импулс ще има следната нотация:
          1-ва, като най-неясна, непредсказуема и дезориентирана, дето никой не знае корекция ли е или нов тренд, ще бъде "Ужасяващият Трифон" :-)
          3-та, естествено ще е "Тайфуна Бербатов"
          а 5-та, понеже е много афиф, не може да й се разчита и много често пропада в наказателното под върха на 3-та, ще е просто "Любо Пенев-Супата". :-)

Коментар

• Боко,пак ли чакаме 1,50 при ЕУРО/$?

Коментар

• 3640 е възможно да - разумните покупки са чак над 3921 към момента

Коментар

• Я кажете сега при евро/паунд правим ли връх или само аз така си мисля:

http://www.imagefreehost.com/files/2...6454348378.gif

Коментар

• Крити съгласен съм с теб - гледам приятелите на Манчестър от Елиът Уейв Интернешънъл вчера са изразили мисъл подобно на неговата, сигур са преписали
                  http://forexmasters.hit.bg/gbp_01_20.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    В предвид остротата на тази корекция,която и ти чакаш да приключи преди още едно дънце ( която си спази правилото за алтернация перфектно ) може и да не видим 3650.
                    Нищо, че е остра-нормално е да има висока вола, хората кога са виждали толкоз евтин паунд, скъсват се да го купуват и на кеша вече даже не остана. :-)
                    Аз викам да го селнат пак, че има хора дето на 3650 трябва да си купят.
                    На алтернацията много не и разбирам, събирам пари за книгата на Петър, там била подробно разяснена.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                      Крити, туй 1.3820 беше ли достатъчно на кабела да си завърши корекцийката? ;-)
                      Хайде да го селнат пак, че на 1.3650 чака втората добавка на Караиванов, да му продадем паунди на човека да си запълни позицията.
                      В предвид остротата на тази корекция,която и ти чакаш да приключи преди още едно дънце ( която си спази правилото за алтернация перфектно ) може и да не видим 3650.

Коко - виж при кабела като ( ако ) направим още едно дънце по минутните графики 2б-то ще заработи после пушек ще се вдига

Коментар

• Крити, туй 1.3820 беше ли достатъчно на кабела да си завърши корекцийката? ;-)
                        Хайде да го селнат пак, че на 1.3650 чака втората добавка на Караиванов, да му продадем паунди на човека да си запълни позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от gm_imoti
                          GBP/USD и аз се надявам да се качва вече въпреки че излезнаха лоши новини за англичните ..
                          The chairman of the British parliament's Treasury Committee urged the government on Wednesday to nationalize Royal Bank of Scotland and Lloyds Banking Group.
                          довчера и аз се надявах да се качва, но резултата беше ударен стоп и средно голяма загуба, ако падне под 3730 за мене означава средно-срочен тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Стари кримки сте вие ей - аз чаках за продажба малко по от горе а то не завърши Ето като хората - помня тоя случай - ето старата графикa
                            Кокич, зависи от гледната точка. Според мен си завърши както трябва. :-)
                            Малко съм пренарисувал чарта ти, че не ми харесаха много нотациите на вълните. :-) Моят експандинг идва с три вълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от gm_imoti
                              GBP/USD и аз се надявам да се качва вече въпреки че излезнаха лоши новини за англичните ..
                              сега ще ги питам .. trader.bg

Коментар

• При евро/паунд мисля,че вероятността да стоим на върха е много голяма

Коментар

X