IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .

Всичко е въпрос на ММ. 5к могат да бъдат и много и малко. Колкото до опита то той зависи от това колко бързо възприема човек.
    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• xemus ако мога да си позволя още един коментар този път сериозен.
      Докато си мислиш че играеш, нещата не са много добре.

Успех на пазара !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Пичове, аз ще ви напускам, че сега като тръгне ъп-а ще запрятам ръкави да доуплътнявам и подкрепям дългите. Тея от вас които са с къси, вероятно също ще запретнат ръкави с подобна цел.
        Успех
        ----------------------------
        Berbo count: 11
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• xemus еее ти не знаеш к'во говориш. Така се прави, пита се, удря се една черта да установиш къде е превеса в мненията и дерзаеш.
          После влизаш мъртво пиян в инвестора и почваш да псуваш и обвиняваш наред

Поздрави !
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
            Първоначално изпратено от xemus
            накрая на всите книжки пише : " много сме убедителни нали , ама тез работи по горе не винаги стават баш тъй както сме го нарисували ... така че ако загубите да знаете 4е сле виказали...
            ей Мане не го научи тоя тайминг, с право ти викат пичовете във форума, че си пълен галфон.
            баш за галфон не съм чувал ... ама нема значение ... нали сме демокрация ... всеки има право на мнение ... и всеки има право да бъде идиот ... и за съжаление повечкото хорица се възползват само от второто си право ... аз съм си казал да не играя по много че се увлича човек ... така че сега само седа и киризя ... пък ако стане нещо дето да не мога да са спра ше играя ... ама така като гледам нема да стане ... само златцето да не прави глупости ... и ще си заспя крайно задоволен тази вечер .... ....

чест и почитания !

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
              Първоначално изпратено от MasterJedi
              Как мислите британски паунд швейцарец дали ще стигне 1,6402 ? че там ми е таргета
              здравей Jedi ... аз Карлос много го уважавам / по негови идейки е писан стар варса / ... та не да се заяждам ... ама ако 20 човека ти кажат ш стигни ...и 21 човека ти кажат нама да стигни ... ти ко прайш ? ... не че нещо ама това успокоение на база на чужди изказвание е доста измамно ми се струва .... като си решил че ще стигне ще стигне и това е .... бря и психолог ще изляза...

поздрави !!!
              Благодаря ти много си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                накрая на всите книжки пише : " много сме убедителни нали , ама тез работи по горе не винаги стават баш тъй както сме го нарисували ... така че ако загубите да знаете 4е сле виказали...
                То затова Техническия Анализ при много от последователите граничи и даже се прелива в един модернистичен сюрреализъм.

Казах ти за трипъл топа, видя ли как гръмна, пак щеше да захлебиш 50-на пипа.
                Аз лично бях готов да се закълна, че тоя път ще го пробием, после си погледнах уиндоус клока и като видях остават 30 мин. до 15:30 си викам,ей Мане не го научи тоя тайминг, с право ти викат пичовете във форума, че си пълен галфон.

Коментар

• Първоначално изпратено от MasterJedi
                  Как мислите британски паунд швейцарец дали ще стигне 1,6402 ? че там ми е таргета
                  здравей Jedi ... аз Карлос много го уважавам / по негови идейки е писан стар варса / ... та не да се заяждам ... ама ако 20 човека ти кажат ш стигни ...и 21 човека ти кажат нама да стигни ... ти ко прайш ? ... не че нещо ама това успокоение на база на чужди изказвание е доста измамно ми се струва .... като си решил че ще стигне ще стигне и това е .... бря и психолог ще изляза...

поздрави !!!

Коментар

• Как мислите британски паунд швейцарец дали ще стигне 1,6402 ? че там ми е таргета

Коментар

Хемус, ей сега като удари 1.3320 можеш да отиграеш друга популярна фигура - ТРИПЪЛ ТОП. Те трипъл топовете са още по-хубави от дабълите.
                      Ей така с образователна цел.
                      Тя тази работа наистина ще вземе да стане И дано де , че някои са окъсили вече , а аз не само че съм окъсил ами съм и окъсал

Коментар

Хемус, ей сега като удари 1.3320 можеш да отиграеш друга популярна фигура - ТРИПЪЛ ТОП. Те трипъл топовете са още по-хубави от дабълите.
                        ама аз не съм алчно говедо ... поради съвсем минималното ми акаунтче никак не смея да отварям дългосрочни позицийки с големи цели ... предпочитам да си играя за по 50 - 60 пипа ... с 1 лотче са си 5 $ ... пък иначе пада едно гризане на нокти едно 4акане ... не си е работа ... пък низнам дъл си се заглеждал накрая на всите книжки пише : " много сме убедителни нали , ама тез работи по горе не винаги стават баш тъй както сме го нарисували ... така че ако загубите да знаете 4е сле виказали " ... същото е като с мебелите ... " ама то не стана точно като на картинката ... ама госпожо тя картинката е ориентировачна " .... пък като порасна и аз ще си играя за по 1 2 фигури ... веднъж откъртих 2 и кусур на евро паунд ама без да искам .... пък сега съм си скъсил едно златце и се 4уда ко да му бая ... ади че треба и да поработвам ... малко

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                          Айде стига съм спамил, че от месеци не съм писал нищо по темата.
                          Хич да не ти пука, аз откакто се регнах не съм писал нищо по темата, ти за няколко месеца си тръгнал да се притесняваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                            Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                            Pana_bg отдавна си ме заял за този ник-нейм

Какво очакваш да ти отговоря ?:-)

Поздрави и успех !
                            Сори, само приятелска закачка. Нали не се връзваш.
                            Успехи и на теб!
                            Не разбира се.
                            Но понеже само за това питаш......
                            Като дойде и колегата Зюмбюл 1, ще оформим тандема
                            Айде стига съм спамил, че от месеци не съм писал нищо по темата.

Поздрави !

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                              Pana_bg отдавна си ме заял за този ник-нейм

Какво очакваш да ти отговоря ?:-)

Поздрави и успех !
                              Сори, само приятелска закачка. Нали не се връзваш.
                              Успехи и на теб!
                              * think positive * think simple * think big *
                              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Хемус, ей сега като удари 1.3320 можеш да отиграеш друга популярна фигура - ТРИПЪЛ ТОП. Те трипъл топовете са още по-хубави от дабълите.

Коментар

Working...
                                X