IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pana_bg отдавна си ме заял за този ник-нейм

Какво очакваш да ти отговоря ?:-)

Поздрави и успех !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Тъкмо ще търгуваме нефт от "окото" на урагана.
      Аз на нефта много не му разбирам, помотах се из темата на Асен1975 в която знахарства във връзка с едни фючъри, ама не ми обърнаха голямо внимание, и единствено успях да репатрирам Злобливия в родния Форекс.
      ----------------------------
      Berbo count: 11
      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
        ManUtd дерзай из дълбоката Индонезия, мани Бахамите.
        Индонезия си е друго, ефтенийка, хубави каки, тук-таме някой канибал............блага работа

Поздрави !
        Абе щом си тука и разказваш, очевидно не е имало "Ядат Седефчо". Само да не имало "Е-Бат Седефчо" ?!
        * think positive * think simple * think big *
        * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Златото пада и очаквам голямо движение скоро!!!
          Да на 1ч е чудесно за къси ще му влизаш ли ?
          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• ManUtd дерзай из дълбоката Индонезия, мани Бахамите.
            Индонезия си е друго, ефтенийка, хубави каки, тук-таме някой канибал............блага работа

Поздрави !
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
              Първоначално изпратено от Bat Vanyio
              Здравейте!
              Дайте мнения за довечера. Лихвите в щатите няма да ги бутат и според мене това ще спомогне на долара да възстанови позициите си.
              да няма да ги бутат по простата причина че няма вече какво да бутат...
              От тук нататък за двойката само ЕЦБ има да бута лихва. Ако иска. Засега подхвърлят че уж няма да е в близките дни... Но всичко тече , всичко се променя. Така или иначе , ниските щатски лихви вече са калкулирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd

За Бахамите през лятото не стъпвам там, че е много влажно и има чести бури, така че си е планирано за януари-февруари догодина. Друг е въпросът, че за 15 дни на островите не е нужен срива на ранда към 1.13, а стига и Е/Д до 1.38, дето ей сега ще го даде.
                Поздрави
                Тъкмо ще търгуваме нефт от "окото" на урагана.
                Ще бъда доволен, ако имаме още едно слизане поне до 9,10-9,30. Дано се окажеш прав.
                Поздрави.

Коментар

ManUtd, мисля си, че под 9 няма да видим скоро USD/ZAR. Казвам ти го, в случай, че и ти си решил да ходиш лятото на Бахамите...
                  Здравей Анон, аз под 9 не съм и го търсил, писах 8.96-9.03. :-)
                  Тоя фундамент ми звучи като чистосърдечно обещание за рейт-кат на 5 февруари, и то начало на поредица такива. Едва ли някой се е съмнявал, че тоя момент ще дойде, даже "ужасно закъсняха". :-)
                  Технически за мен тоя даун към 9 е вече в движение, само ме притеснява, че му трябват 20 дни, а до срещата има само седмица. Междувременно излезе още един проблем технически, който го нямаше преди два дни като говорихме, и той казва, че е верочтно даунът да е още по силен и да видим даже 8.70, което малко ме съмнява предвид фундамента.

За Бахамите през лятото не стъпвам там, че е много влажно и има чести бури, така че си е планирано за януари-февруари догодина. Друг е въпросът, че за 15 дни на островите не е нужен срива на ранда към 1.13, а стига и Е/Д до 1.38, дето ей сега ще го даде.
                  Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                    Златото пада и очаквам голямо движение скоро!!!
                    Нафтатата и тя. Бе уж трябва да подпрат зеленото. Ама ще гледаме да видим.
                    Имаме ли нещо съществено да излиза днес освен заседането на Федералния опън маркет комитет довечера, където нищо не се очаква? Май не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bat Vanyio
                      Здравейте!
                      Дайте мнения за довечера. Лихвите в щатите няма да ги бутат и според мене това ще спомогне на долара да възстанови позициите си.
                      да няма да ги бутат по простата причина че няма вече какво да бутат...

Коментар

• Златото пада и очаквам голямо движение скоро!!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• сега тука нивото 1.3265 е ключово
                          пробие ли го пак за нагоре продължава
                          баунсне ли го отново за надолу - нищо не е ясно за деня
                          тук на 1.3265 е пресечната точка на два фрейма
                          така поне в момента го виждам и затова е такава борба, шипчета, игли и прочие...
                          единия от по-висок ред за нагоре (предишен най-краткосрочен) и днес оформилия се нов краткосрочен за надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
                            Къш , къш
                            Затворих еур/усд : гбп/ауд
                            Оставам на дълги гбп/усд по ми се нравят
                            БГ-ред , где си бре ?
                            Тука съм бря
                            Ослушвам се като гърмян з..........
                            Нещо ми е неясно и си трайкам!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Първоначално изпратено от tandem
                              Здравейте пичове

Имам въпрос към по опитните -тази корелация Дау /Евро и преди години ли я имаше в такава степен и вечна ли ще бъде .
                              Хайде и аз да се пиша към по-опитните.
                              ДАУ и изобщо американските фондови пазари са изражение на състоянието в американската икономика. Американският долар е свързан с това състояние и участва в двойката евро/долар, следователно корелацията ДАУ евро ще е вечна. Подозирам, че с думата "тази" имаш предвид настоящата корелация. Не, тя ще се променя, както е и била различна във времето. Ще има дни, когато ДАУ ще пада, а евро/долар ще се вдига. До неотдавна беше така.
                              Поздрави.
                              Благодаря и на теб .Поздрави

Коментар

• Здравейте!

Коментар

Working...
                                X