If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен това не ме притеснява, няма причина за това.
Идеята ми беше да изразя мнение в случай че си тръгнал да се занимаваш по-сериозно с материята.
Това е.........
Здраве и успех !
По- сериозното занимаване ... леко предразполага към вманиачаване .. пък съм чувал че напредъка се постига ей така постепено и без много напъване че иначе се окават нещата и се отдалечава успехът от тебе / пак Кастанеда е това / ... и така де като не гониш нещо мн мн то само идвало при теб ... с жените е така ... сега съм решил да видя за форекса как ще е
чест и почитания !!! ... здравето е по подразбиране и задължително винаги
... от къде това ... и ти ли като Ман Юн с главния равин си говориш ... аз пък си мислех че делтите са забравили да си ъпгрейтнат календара ... аз само блумб и цнбц гледам от време на време та никак немога да кажа че съм много задоволително информиран ... не че са слаби ... ама аз нали съм на работа ....
Мен това не ме притеснява, няма причина за това.
Идеята ми беше да изразя мнение в случай че си тръгнал да се занимаваш по-сериозно с материята.
Това е.........
Здраве и успех !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Сидефей ... моля те изпоизясни ми какво имаш придвид ... че играта не е игра или че ази не съм играч .... фсичко е игра ... и фсичко е наистинско ... и докато не осъзнаеш че треба да си носиш отговорност за ходовете тогава ще си с проблеми ... иначе нема проблем ... ама ако ми доразвиеш идеята си много ще съм благодарен ...
xemus
Не съм казвал че не си играч или че си. Казах че форекс НЕ Е ИГРА.
На форекс не се играе, търгува се.
Казах че докато търгуваш с нагласата че "играеш" може би трябва да обърнеш внимание на този аспект.
Изключително важна психологическа зависимост е.
Зависимост между начина на изразяване и отъждествяването му с работата на Форекс пазара.Надявам се че си се досетил за какво говоря.
Поздрави и успех !
абсолютно ми стана ясно .... значи правилен съм бил ... за мене всичко е игра животът е игра ... пък на форекса не работя ... с мебели се занимавам ... ако вземе да се зема много на сериозно човек и става малко .... как да кажа ... скован ... писах май преди известно време нещо такова ... та аз съм си избрал да си го възприемам като игра всичкия свят наоколо ... извини ако те притеснявам с това ... но както казах по рано димокрация е и всеки има право да има собствено мнение и да бъде идиот ... и все пак благодаря за съвета .
поздрави !!! и да ти е спорна търговията / щом така му викаш /
Сидефей ... моля те изпоизясни ми какво имаш придвид ... че играта не е игра или че ази не съм играч .... фсичко е игра ... и фсичко е наистинско ... и докато не осъзнаеш че треба да си носиш отговорност за ходовете тогава ще си с проблеми ... иначе нема проблем ... ама ако ми доразвиеш идеята си много ще съм благодарен ...
xemus
Не съм казвал че не си играч или че си. Казах че форекс НЕ Е ИГРА.
На форекс не се играе, търгува се.
Казах че докато търгуваш с нагласата че "играеш" може би трябва да обърнеш внимание на този аспект.
Изключително важна психологическа зависимост е.
Зависимост между начина на изразяване и отъждествяването му с работата на Форекс пазара.Надявам се че си се досетил за какво говоря.
Поздрави и успех !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
triniti, MM е толкова относителен инструмент колкото и дадена система и метод на търговия . НЕ всичко е въпрос на ММ.
Поздрави !
При моят експерт е въпрос на ММ. Ако отварям при 5к капитал по 0,05 работи перфектно, а ако го пусна с повече издиша. Когато аз отварям сделка винаги изхожда от ММ в целите и стоповете които поставям. Няма да се спирам на тактики за определяне на силата и посоката.
xemus ако мога да си позволя още един коментар този път сериозен.
Докато си мислиш че играеш, нещата не са много добре.
Успех на пазара !
Коментар