If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото за позиции... Никой не може да ме разубеди,че валутните двойки AUD/USD AUD/JPY NZD/JPY BGN/JPY в момента не са атрактивни за покупки...Освен` че са евтини и с стабилна лихва си имат...
Паунда много го изтърбушиха, но скоро и там ще откривам дълги.
Специалистите и анализаторите да си говорят квото искат, нали техните банки в момента едва свързват двата края ако не са фалирали.
Ivkoo, наистина си написал бисер. Пожелавам ти сбъднати прогнози. Ясно е, че НИКОЙ не може да те разубеди, дано не го направят самите валутни двойки.
Успех.
ManUtd еот школата Нагуала - древно учение за развиване на свръхчовешки способности и духовно израстване и е запознат с знанието на толтеките. А аз съм фен на КРИШНАМУРТИ което е горе долу близко но с известни разлики
Щастлив съм да призная, че в ранната си младост съм се радвал на досега до чистия Нагуал, под патронажа на Дон Хуан и Дон Хенаро. :-)
Твърди се, че толтекската магьосническа школа е едва трето от седемте небеса в източните религии, но абстрактността на самата перцепция за духовния свят е толкова ефирна, че нищо не може да звучи категорично.
Освен факта, че нефта ке падне пак към 30-те. :-)
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
ManUtd еот школата Нагуала - древно учение за развиване на свръхчовешки способности и духовно израстване и е запознат с знанието на толтеките. А аз съм фен на КРИШНАМУРТИ което е горе долу близко но с известни разлики
ManUtd,сарказъма ти е в повече......ама може и още ако се напънеш,ще спра да чета "бисери и вицове",истината е че си прав за мн.неща.....
Че не ме ли постват в Бисерите? Сигурно защото се ограничавам само във валутната "търговия", затова ми липсва популярност.
Ти ще почнеш ли да снимаш качествени фотота на екрана от по 10-20 МБ или ще продължаваш да ни мъчиш с тая ниска резолюция? :-)
---------------------------- Berbo count: 9 We'll Keep the Red Flags Flying High
Коко мтого бих искал да чуя твоето мнение относно тези анализатори, като Джими... Не ти ли намерисва малко цялата работа... Ситуацията започва да се повтаря като при 1.60 при Еврото, където единственото, което се чуваше бе купувайте евро...
Е аз съм пристрастен така че мнението ми е без значение
Коко мтого бих искал да чуя твоето мнение относно тези анализатори, като Джими... Не ти ли намерисва малко цялата работа... Ситуацията започва да се повтаря като при 1.60 при Еврото, където единственото, което се чуваше бе купувайте евро...
Иначе за мен най-изгодните позиции в момента са
AUD/JPY long
EUR/AUD short (знаме че тук движението се определя най-вече от AUD/USD)
В първата вече ти казах каква тънка стратегия ще можеш да приложиш.
Във втората те спасява частично факта, че движението при нея се определя в еднаква степен и от EUR/USD. Ако беше, както ти си мислиш, главно от AUD/USD и там щеше да си изгорял като факла, както и в първата. :-)
Щом аз гоня паритету при ау за щатско - може и да не стане , току виж само до 0.95 стигнало както пророкуват ПиЕ тата http://stockcharts.com/def/servlet/SC.pnf?c=$XAD,P
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от anon6706
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
в последните 8 години амеркианската икономика най ве4е страдаше от скъпия
петрол,като най-голям вносител
съответно това се отрази зле и на потребителите,това отдруга страна
доведе до намаление на инвестициите в сащ,увели4аване на дефицита и т.н.
петрола поевтиня ве4е.... ако забеляза търговския баланс на САЩ по последни данни се е подобрил зна4ително
Какво тогава не ти хареса в статията? Доларът поскъпва ли? Поскъва. Салдото подобрява ли се? Подобрява се. Аз ви пуснах статията не за да влизате в позиции по определени валути......
аноне абсолютно нищо не казвам против теб, даже е хубво че го пусна тоя линк
въпроса 4е ме дразнят световните анализатори тапаци и приказките им колко било хубаво да се купуват йени
при положение 4е йената поскъпва ве4е година и пет месеца и то доста сериозно
Колкото за позиции... Никой не може да ме разубеди,че валутните двойки AUD/USD AUD/JPY NZD/JPY BGN/JPY в момента не са атрактивни за покупки...Освен` че са евтини и с стабилна лихва си имат...
Втората особено е много сладка за покупка и спокойно ще може да се усреднява на едри стъпки - през 50, 40, 30 и фулмакс на 20. :-)
Истинският скрит фаворит е обаче 4-тата двойка, защото яко не дай Боже борда се скъса, ще имаме налице позиция от покупка на най-слабата световна валута срещу продажба на най-силната такава.
Разбера се четвъртата важи докато сме във борд...
Иначе за мен най-изгодните позиции в момента са
AUD/JPY long
EUR/AUD short (знаме че тук движението се определя най-вече от AUD/USD)
Втората особено е много сладка за покупка и спокойно ще може да се усреднява на едри стъпки - през 50, 40, 30 и фулмакс на 20. :-)
Истинският скрит фаворит е обаче 4-тата двойка, защото aко не дай Боже борда се скъса, ще имаме налице позиция от покупка на най-слабата световна валута срещу продажба на най-силната такава.
Коментар