IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• разтоварващо ManUtd, точно по темата

Поздрави !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
      Колкото за позиции... Никой не може да ме разубеди,че валутните двойки AUD/USD AUD/JPY NZD/JPY BGN/JPY в момента не са атрактивни за покупки...Освен` че са евтини и с стабилна лихва си имат...
      Паунда много го изтърбушиха, но скоро и там ще откривам дълги.
      Специалистите и анализаторите да си говорят квото искат, нали техните банки в момента едва свързват двата края ако не са фалирали.
      Ivkoo, наистина си написал бисер. Пожелавам ти сбъднати прогнози. Ясно е, че НИКОЙ не може да те разубеди, дано не го направят самите валутни двойки.
      Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        ManUtd еот школата Нагуала - древно учение за развиване на свръхчовешки способности и духовно израстване и е запознат с знанието на толтеките. А аз съм фен на КРИШНАМУРТИ което е горе долу близко но с известни разлики

Щастлив съм да призная, че в ранната си младост съм се радвал на досега до чистия Нагуал, под патронажа на Дон Хуан и Дон Хенаро. :-)
        Твърди се, че толтекската магьосническа школа е едва трето от седемте небеса в източните религии, но абстрактността на самата перцепция за духовния свят е толкова ефирна, че нищо не може да звучи категорично.
        Освен факта, че нефта ке падне пак към 30-те. :-)
        ----------------------------
        Berbo count: 9
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• В момента върви нещо като соц съревнование между ДАУ и НИККЕЙ - кой първи ще затвори дневен бар под 8000. Аз залагам на ДАУ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
            Просто не ми беше ясно, това е, а и напоследък около петрола стават интересни неща, .....
            Сега е момента да шортваш мартенски фючърси на нефта.

Коментар

• ManUtd еот школата Нагуала - древно учение за развиване на свръхчовешки способности и духовно израстване и е запознат с знанието на толтеките. А аз съм фен на КРИШНАМУРТИ което е горе долу близко но с известни разлики

Коментар

• Първоначално изпратено от crafty
                ManUtd,сарказъма ти е в повече......ама може и още ако се напънеш,ще спра да чета "бисери и вицове",истината е че си прав за мн.неща.....

Че не ме ли постват в Бисерите? Сигурно защото се ограничавам само във валутната "търговия", затова ми липсва популярност.
                Ти ще почнеш ли да снимаш качествени фотота на екрана от по 10-20 МБ или ще продължаваш да ни мъчиш с тая ниска резолюция? :-)

Коментар

Коко мтого бих искал да чуя твоето мнение относно тези анализатори, като Джими... Не ти ли намерисва малко цялата работа... Ситуацията започва да се повтаря като при 1.60 при Еврото, където единственото, което се чуваше бе купувайте евро...
                  Е аз съм пристрастен така че мнението ми е без значение

Коментар

• ManUtd,сарказъма ти е в повече......ама може и още ако се напънеш,ще спра да чета "бисери и вицове",истината е че си прав за мн.неща.....

Коментар

• Коко мтого бих искал да чуя твоето мнение относно тези анализатори, като Джими... Не ти ли намерисва малко цялата работа... Ситуацията започва да се повтаря като при 1.60 при Еврото, където единственото, което се чуваше бе купувайте евро...

Коментар

Иначе за мен най-изгодните позиции в момента са
                        AUD/JPY long
                        EUR/AUD short (знаме че тук движението се определя най-вече от AUD/USD)
                        В първата вече ти казах каква тънка стратегия ще можеш да приложиш.
                        Във втората те спасява частично факта, че движението при нея се определя в еднаква степен и от EUR/USD. Ако беше, както ти си мислиш, главно от AUD/USD и там щеше да си изгорял като факла, както и в първата. :-)

Коментар

• Щом аз гоня паритету при ау за щатско - може и да не стане , току виж само до 0.95 стигнало както пророкуват ПиЕ тата http://stockcharts.com/def/servlet/SC.pnf?c=$XAD,P

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от anon6706
                            Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq

в последните 8 години амеркианската икономика най ве4е страдаше от скъпия
                            петрол,като най-голям вносител
                            съответно това се отрази зле и на потребителите,това отдруга страна
                            доведе до намаление на инвестициите в сащ,увели4аване на дефицита и т.н.
                            петрола поевтиня ве4е....
                            ако забеляза търговския баланс на САЩ по последни данни се е подобрил зна4ително
                            Какво тогава не ти хареса в статията? Доларът поскъпва ли? Поскъва. Салдото подобрява ли се? Подобрява се. Аз ви пуснах статията не за да влизате в позиции по определени валути......
                            аноне абсолютно нищо не казвам против теб, даже е хубво че го пусна тоя линк

въпроса 4е ме дразнят световните анализатори тапаци и приказките им колко било хубаво да се купуват йени
                            при положение 4е йената поскъпва ве4е година и пет месеца и то доста сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                              Първоначално изпратено от Ivkoo
                              Колкото за позиции... Никой не може да ме разубеди,че валутните двойки AUD/USD AUD/JPY NZD/JPY BGN/JPY в момента не са атрактивни за покупки...Освен` че са евтини и с стабилна лихва си имат...
                              Втората особено е много сладка за покупка и спокойно ще може да се усреднява на едри стъпки - през 50, 40, 30 и фулмакс на 20. :-)
                              Истинският скрит фаворит е обаче 4-тата двойка, защото яко не дай Боже борда се скъса, ще имаме налице позиция от покупка на най-слабата световна валута срещу продажба на най-силната такава.
                              Разбера се четвъртата важи докато сме във борд...
                              Иначе за мен най-изгодните позиции в момента са
                              AUD/JPY long
                              EUR/AUD short (знаме че тук движението се определя най-вече от AUD/USD)

Коментар

Втората особено е много сладка за покупка и спокойно ще може да се усреднява на едри стъпки - през 50, 40, 30 и фулмакс на 20. :-)
                                Истинският скрит фаворит е обаче 4-тата двойка, защото aко не дай Боже борда се скъса, ще имаме налице позиция от покупка на най-слабата световна валута срещу продажба на най-силната такава.

Коментар

Working...
                                X