If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понеже говорим за аргументирани позиции
EUR/USD ако го погледнете на дневно с ичимоку индикатора има дивергенция
и би следвало да отиде до 1.4830-40 за да продължи нагоре
да не говорим, че на месечна има такава дивергенция с цел около 1.4180
също така СП500 на 4 часа има дивергенция на осцилаторите
и би следвало да падне до 1088
Хубави нещо говориш hfhpe ,само автралийците да се успокоят малко и да не правят повече така,че се изнервям когато сме над 1.50.
понеже говорим за аргументирани позиции
EUR/USD ако го погледнете на дневно с ичимоку индикатора има дивергенция
и би следвало да отиде до 1.4830-40 за да продължи нагоре
да не говорим, че на месечна има такава дивергенция с цел около 1.4180
също така СП500 на 4 часа има дивергенция на осцилаторите
и би следвало да падне до 1088
Абе акаунт като акаунт.Няма да споменавам конкретики,че ведънж, не помня в тоя форум ли беше,като споменах за една позиция,че ми е 5К, и някакви хора взеха да ми пишат,че съм си бил измислял, и от тогава не пиша за позиции.
Аз пък сам едно искам-утре да има 1.48 при евро долар.После да ходи на майната си
аноне ... нещо много грозна ми се получи картинката ... нещо като фалшив пробив има там едни дънца на 4 часа и една линийка и един шип дето слиза надоле ... ама после се връща ... знам че много не помагам ... ама по добре грозната истина от колкото лъжовна надежда ....
Поздрави !!!
Играя го, пък каквото стане. Ще го издържа да някое време, но ми се ще още тази вечер или утре да ми излязат позициите.
Поздрави.
xemus,за съжаление не е нарочно.Казва го човек който удивително улучи дъното на индексите.Преди няколко дни каза,че очаква златото на 1350.Което не значи нищо,щото дори и да е познал точно дъното,не значи,че сега ще познае докъде ще има ръст преди сериозна корекция.Но пък си вярва на прогнозата и 80% инвестирал в разни активи,и само около 20% му е кеша.
Дано ти излезе сметката,щото и аз съм в твоята посока,въпреки информацията от този пич.Къс съм и то със сериозни обеми
Поздрави
аз ... искам само до 1070 да си коригира ... после да върви на майната си ... моите обеми .... като сума могат да ти се сторят несериозни ( знам ли те къф ти е акаунта ) ама като процентно съотношение от моя акаунт са си направо суицидни на моменти ... и много треба да се товаро разтоварва при това пусто контрене ...
Спорна търговия ... аз ше положа морна трътка че ми играе лявото око вече ... хм туй на пари ли беше или на мангизи ...
xemus,за съжаление не е нарочно.Казва го човек който удивително улучи дъното на индексите.Преди няколко дни каза,че очаква златото на 1350.Което не значи нищо,щото дори и да е познал точно дъното,не значи,че сега ще познае докъде ще има ръст преди сериозна корекция.Но пък си вярва на прогнозата и 80% инвестирал в разни активи,и само около 20% му е кеша.
Дано ти излезе сметката,щото и аз съм в твоята посока,въпреки информацията от този пич.Къс съм и то със сериозни обеми
Анон,има знаци вече,има и намеци,но като гледам пазара,преди да отиде златото на нива около 1300,не виждам да се успокоят духовете
Предполагам,че като си оправя тези позиции които сега ме мъчат,следващият път,когато ще влизам на пазара с големи позиици може би ще е чак през следващата година
туй сега нарочно го каза нали ... признай си !!!!
аноне ... нещо много грозна ми се получи картинката ... нещо като фалшив пробив има там едни дънца на 4 часа и една линийка и един шип дето слиза надоле ... ама после се връща ... знам че много не помагам ... ама по добре грозната истина от колкото лъжовна надежда ....
guantanamo ... дансъм чул повече за 1300 злато ... то и така трудно му смогвам
Анон,има знаци вече,има и намеци,но като гледам пазара,преди да отиде златото на нива около 1300,не виждам да се успокоят духовете
Предполагам,че като си оправя тези позиции които сега ме мъчат,следващият път,когато ще влизам на пазара с големи позиици може би ще е чак през следващата година
Долар/йена ми е болката тази вечер, че след снощи увеличих обема и сега чакам.....
ъъъ ... повече от 87 няма да го чакаш нали ... аз не че му разбирам де ... ама лимитът бих си го сложил на 88.69 ей така за най-сигурно ... и не е шега това нито ирония или пък каквото ти мине през ума там ... съвсем сериозно си пиша ...
Успехи пак ...
П.П. ей сега фащам молив и линийка да си направя една скица на доларената че ми стана интересна
guantanamo, никой не гледа възстановяването. На мен не ми пука, на теб също, нали? Е, това е разковничето - колкото по-зле - толкова повече лесни пари. Най-най-важното е да усетим кога лесните пари ще започнат да стават балон. Засега го знаем ти, аз и още 3ма съветски учени .
По-сериозно - когато стане балон - някой като Фишер или друг от ФЕД ще започне да намеква за дисбалансите, керитата (вече имаме намек), и най-вече за инфлацията (няма да я има, но ще я споменат). Е, те тогава ще трябва да ставаме къси на борсите и дълги на долара.
guantanamo и на мен не ми се обсъжда Китай, позиции или каквото и да било. Търговията е занимание самотно. Успех ти желая.
Само да ти кажа едно мое предположение - трайно нефт над 80 няма да видим, но пък и не виждам засега основания за дълбока корекция.
Пазарите скоро ще застанат на равновесно (рейндж) положение в очакване на recovery. Всички ще го наблюдаваме.
Анон,право думаш и за търговията и за нефта.Над 80 аз също не го виждам,освен ако няма някакви глупости в Нигерия или някъде другаде по света.
Очаквам утре да е много червен ден за индексите.Дори и да не излезнат толкова лоши данни колкото очаквам,едва ли ще бъде изпуснат момента за събиране на печалбите от рибоцитеВ петък 13-ти,вероятно ще бъдат възстновено голяма част от загубеното,но вече започнах да се съмнявам в правилните си преценки и може и въобще да не се развие така както очаквам Ще дебна да намаля поне големината на позициите си,и вероятно ще чакам някаква лоша новина,за да мога да излезна горе долу сух.
А за възстановяване-не го виждам това възстнановяване. Applied profit drops, will cut up to 1,500 jobs
Плюс всички подобни новини от вчера,плюс новините днес от Даймлер-аз възстановявне не виждам,освен ако не започнем да изнасяме продукция за някоя друга планета,не виждам как ще се оправят нещата.Опитвам се да гледам отгоре на нещата,щото днес къс,утре дълъг, добре е човек да има сравнително точна рамка.Колкото и да го гледам,не мога да го видя и без сериозна корекция,не виждам как ще се избегне катастрофата.Ако не направим движения поне до около 9000,не мога да си представя добър край.Има само лоши.
може да е къс човекът ... и да му даваш надежда ... няма нищо по хубаво от надеждата ... колкото и да е измамна и жестока понякога .... не случайно казват надеждата умира последна ...
ето виж ме мене как добре си контря златото ... и как съм полу мъртъв ... ама надеждата е жива като офлюх след дъжд ...
ама не ... наистина ... не е прилично това златце чак тъй много да скача ... тооо ... да го чакам да го кърша ... колко още ... с редукция и дедукция ке го откарам и до 2 к ... ама не бива така не е здравословно ...
малко монологично ми се получи ... здраве да е ...
аноне ... много си съспишъс ... чил малко рилакс идин вид
Успехи !!!
Не, той е дълъг и му пожелавам успех. Още повече, аз говоря за движение от 80-100 пипа тази нощ по посока къси евро/долар. Не давам надежди, а гледам да не кеся напразно пред монитора. В момента нямам отворени евро/долар, но а се пробва към 1.50 и съм го скъсил. Долар/йена ми е болката тази вечер, че след снощи увеличих обема и сега чакам.....
Успехи и на теб.
може да е къс човекът ... и да му даваш надежда ... няма нищо по хубаво от надеждата ... колкото и да е измамна и жестока понякога .... не случайно казват надеждата умира последна ...
ето виж ме мене как добре си контря златото ... и как съм полу мъртъв ... ама надеждата е жива като офлюх след дъжд ...
ама не ... наистина ... не е прилично това златце чак тъй много да скача ... тооо ... да го чакам да го кърша ... колко още ... с редукция и дедукция ке го откарам и до 2 к ... ама не бива така не е здравословно ...
малко монологично ми се получи ... здраве да е ...
аноне ... много си съспишъс ... чил малко рилакс идин вид
Успехи !!!
Коментар
�
zloblivi_podhvurlqniq
Първоначално изпратено от anon6706
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
аноне,а тези данни където показват продажбите на дребно без инфлацията
какво зна4ат и ти тях гледаш ли ги?
Знам какво значат, но гледай върху кои данни се е опънал ластика на анализаторите преди тях. Един път се гледат тези, които не са по инфлацията (обемите), друг път - по инфлацията. Накратко - към кои е насочен сентимента.
аноне,а тези данни където показват продажбите на дребно без инфлацията
какво зна4ат и ти тях гледаш ли ги?
Знам какво значат, но гледай върху кои данни се е опънал ластика на анализаторите преди тях. Един път се гледат тези, които не са по инфлацията (обемите), друг път - по инфлацията. Накратко - към кои е насочен сентимента.
Коментар