IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,може ли някой да ми каже на ботовете как се пресмята профит фактора и какви стойности се приемат за добри?

Моля да ми отговорят само запознати хора.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• еврото си чукна профита при мен

осито оше вирее да видиме как

ше цъфнем там че и вържем ххх
      Първоначално изпратено от билкаря
      това ти е глава и рамене и тн

Първоначално изпратено от клюкавицата
      Добро ютро аркадаши,дано сте затворили късите на пичалба и да сте минали на дълги,оти днеска па че сме нагоре,аз че одим да сварим едно канче кафе,днеска ме чека ного хамалогие,че стрижем овците!

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr
        клюкавицата острига ли овцето бре
        оооо,ного вунясали тия овци бре,че видим зор днеска,ама суровината е ценна,жалко,че нашите мижави борси не предлагат такава суровина,иначе чех да излезем на ССБ с крупна оферта,хахахха

Коментар

• клюкавицата острига ли овцето бре

Коментар

• Днес в 17:00ч. изтичат опции за EUR/USD в 1.4950 нивото (за 200 млн.евро), което предполага че към 1.4955/40 може би има и опционо-свързани оферти купува за еврото. Следобед отново изтичат и опции в размер в 1.5000 нивото (за 600млн.евро), което може да доведе до евентуален нов гравитиращ ефект към това ниво следобед. Има падежи и на някои опции в 1.5100 нивото, но само пробив на EUR/USD до тогава над 1.5049/64 върховете може да доведе до евентуален гравитиращ ефект/покачване към тази опционна

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
              Сел злато от 1121,45 стоп 1126 .1125 на Дневна и седмична ако се бият става мамси джеймс
              тандемееее тандеме ..... ... ти барем стопове слагаш ... па язе ко да кажем ... освен успех да ти пожелая ( че и за мен да има ) друго няма какво ....

Поздрави !!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z
                Първоначално изпратено от xemus
                ... няма нищо по хубаво от надеждата ...
                xemus - моите уважения...ама тук съм на друго мнение...
                според мен надеждата е причина за нещастието на хората...

иначе само успехи желая!
                джей .... айде да не изпадаме в метафизични спорове че ако те почна накрая ше цъкаш и ше викаш басмамата това е невъзможно ... ... надеждата е само думичка зад която се крие едно особено състояние на човек дето никак неможе да се опише с думички ... бе има литературни данни по въпроса ... чети си

Успехи много и на тебе !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                  ... няма нищо по хубаво от надеждата ...
                  xemus - моите уважения...ама тук съм на друго мнение...
                  според мен надеждата е причина за нещастието на хората...

иначе само успехи желая!
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• хехехехе фундамента повелява

да се треидва по тренда аааааааа хаххахахахахах

Първоначално изпратено от foresterrr
                    guantanamo мислиш ли че днес ще има тест на север??? аз един път по тренда да се включа и аз с хората

Коментар

• несе ли умори че намен ми писна

Първоначално изпратено от tandem
                      Сел злато от 1121,45 стоп 1126 .1125 на Дневна и седмична ако се бият става мамси джеймс

Коментар

• guantanamo мислиш ли че днес ще има тест на север??? аз един път по тренда да се включа и аз с хората

Коментар

• Сел злато от 1121,45 стоп 1126 .1125 на Дневна и седмична ако се бият става мамси джеймс

Коментар

• това ти е глава и рамене и тн

Първоначално изпратено от клюкавицата
                            Добро ютро аркадаши,дано сте затворили късите на пичалба и да сте минали на дълги,оти днеска па че сме нагоре,аз че одим да сварим едно канче кафе,днеска ме чека ного хамалогие,че стрижем овците!

Коментар

• Добро ютро аркадаши,дано сте затворили късите на пичалба и да сте минали на дълги,оти днеска па че сме нагоре,аз че одим да сварим едно канче кафе,днеска ме чека ного хамалогие,че стрижем овците!

Коментар

• Това ми е първото мнение в този форум, въпреки че отдавна ви чета изказванията и горе долу съм запознат с вашия стил. Искам да ви похваля за това, че всеки потребител внася нотка разнообразие във форума и като цяло цари приятелска атмосфера, макар че понякога се забелязват и обидни квалификации. Подхождам с необходимото уважение към всички участници, като се надявам, че и аз ще бъда посрещнат с такова
                                А сега по същество, не парадирам, че съм пророк или гУрУто на Форекс-а, но съм много съгласен с по голяма част от пишещите тук. Тези дни обаче бяха определено много тежки за мечките и аз започнах да имам леки опасения, че някой много сериозно надува балона с цел като се спука да има трайно обръщане на тренд-а. Знаете, че един балон се пука много по лесно когато е надут прекомерно. Някой се възползва много сериозно от крайния оптимизъм който цари в момента за да пробие 1.51 EUR/USD...да не кажа 1.52...след което да спука балона и да ни приземи под 1.45 и да превърне този оптимизъм в дълбок песимизъм.
                                Надявам се да не съм прав, защото тази възможност никак не ми се нрави, а застоя на пазара в момента е индикация за рязка промяна в бъдеще. Поста ми е предимно предупредителен и представя един лош сценарий за бъдещата седмица, затова мисълта ми е - Не бързайте да отваряте все още къси позиции, за да няма после изненади при възходящ тренд...Спекулата е голяма и се моля за всички, които вече са го направили да не съм прав...guantanamo за тебе най вече, защото откакто чета форума съм забелязал, че в 90% от случаите сме на едно мнение. А относно моите позиции, вчера бях къс от 1.5038 EUR/USD, обаче низходящия тренд започна да ми намирисва на корекция и се отървах на 1.4970. Тази сутрин гледам се върти около 1.50, което никак, ама никак не е хубаво за Баба Меца.

Коментар

X