If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КАТО СИ КАЗАЛ ТАКА АЗ АНАЛИЗИРАМ ЛИ ТВОЕТО МНЕНИЕ --НЕ НАЛИ ///ТОГАВА ТО ЗАЩО МЕ УЧИШ НА ЗАНАЯТ БЕ ????????????????????????????????
Долното е достатъчно: "Бог помага, но в кошара не вкарва"
П.П. Няма лошо - добре дошъл е всеки, който иска да обсъдим идеи и мнения. Ти нямаш мнение - имаш ЦИФРИ/ЧИСЛА.
а какво искат хората ----обещания или статии на трише =не -те искат да изкарат некой лев !!!!!!!!!!!!!!!!! така ли е или не -----дай цифри бе човек не думи !!!!!!!!!!!!!!!!
КАКВО ЗДРАВЕ БЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА АНАЛИЗИРА ПОЗИЦИИ --КАЖИ НА ХОРАТА КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ СЛЕД МАЛКО --КАКВО Е СТАНАЛО ВСЕКИ ЗНАЕ -КАКВО МИ ВИКАШ АМАН -ЕЙ БИЛКАР КЪДЕ СИ БЕ КАДЪНО
Имам съмнение, че ти си също ник на Билкаря.
Все едно, ще ти кажа:
Днес съм КАЗАЛ само за движението при долар/йена. За евро/долар ти казвам, че бих избрал посока на позицията си, едва след като видя как ще затвори борсата и какви ще са данните от Нова Зеландия.
П.П. Не се ласкай - Много под нивото ми е да АНАЛИЗИРАМ твоите позиции.
КАТО СИ КАЗАЛ ТАКА АЗ АНАЛИЗИРАМ ЛИ ТВОЕТО МНЕНИЕ --НЕ НАЛИ ///ТОГАВА ТО ЗАЩО МЕ УЧИШ НА ЗАНАЯТ БЕ ????????????????????????????????
КАКВО ЗДРАВЕ БЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА АНАЛИЗИРА ПОЗИЦИИ --КАЖИ НА ХОРАТА КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ СЛЕД МАЛКО --КАКВО Е СТАНАЛО ВСЕКИ ЗНАЕ -КАКВО МИ ВИКАШ АМАН -ЕЙ БИЛКАР КЪДЕ СИ БЕ КАДЪНО
Имам съмнение, че ти си също ник на Билкаря.
Все едно, ще ти кажа:
Днес съм КАЗАЛ само за движението при долар/йена. За евро/долар ти казвам, че бих избрал посока на позицията си, едва след като видя как ще затвори борсата и какви ще са данните от Нова Зеландия.
П.П. Не се ласкай - Много под нивото ми е да АНАЛИЗИРАМ твоите позиции.
ИМАЙ ПОНЕ УВАЖЕВНИЕ --НЕКА ПАЗАРА УДАРИ СТОПА МИ И ТОГАВА КРИТИКУВАЙ -КАКВИ ХОРА СТЕ БЕ ???????????????????????????????ДАЙ ТИ ИДЕЯ СЕЛ ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД ????????????????? КАЖИ НЕ МЪЛЧИ
нали претендираше, че имаш 10 години повече стаж от мен на пазарите. Не съм критикувал посоката на позицията ти, а ТАЙМИНГА.
Ейййй, аман.
Хайде със здраве.
може ли все пак да погледнем материята --тоест моите постове и моите профити --виж момче не е важно кой е президент на сащ.моля въведи конкретни постове с конкретни цифри -не ми цитирай щуротии --ПОКАЖИ МИ ПОСОКАТА НА ПАРИТЕ МОМЧЕ
МОМЧЕ???!!!, мерси за комплимента. За останалото - има Пазар.
Успех.
КАЗВАЙ ПОСОКА СЕГА ??????????????????????????????????????
Виж сега, не се прави така. В момента играеш на "тука има, тука нема".
Да ти кажа нещо като фундаменталист, без да спорим кой какъв опит има на пазарите:
След 2 часа ще излязат продажбите на дребно в Нова Зеландия. Ако са в границите на очакваното или над тях, дългите евро/долар ще ти излязат, ОБАЧЕ, ако не са - ще ти ударят стопа.
Докато излязат тези данни, вече ще имаш и информация как ще е затворила борсата и това ще даде допълнителна обосновка на позицията ти. По-добре да пропуснеш няколко пипа движение, но да играеш с 2 пъти по-голяма позиция и с по-голяма увереност, съответно - печалба.
Ако ли пък играеш само по ТА, тогава се извинявам за този пост.
Както ще каже билкаря - пак фертилизирах.....
ИМАЙ ПОНЕ УВАЖЕВНИЕ --НЕКА ПАЗАРА УДАРИ СТОПА МИ И ТОГАВА КРИТИКУВАЙ -КАКВИ ХОРА СТЕ БЕ ???????????????????????????????ДАЙ ТИ ИДЕЯ СЕЛ ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД ????????????????? КАЖИ НЕ МЪЛЧИ
може ли все пак да погледнем материята --тоест моите постове и моите профити --виж момче не е важно кой е президент на сащ.моля въведи конкретни постове с конкретни цифри -не ми цитирай щуротии --ПОКАЖИ МИ ПОСОКАТА НА ПАРИТЕ МОМЧЕ
МОМЧЕ???!!!, мерси за комплимента. За останалото - има Пазар.
Успех.
Да ти кажа нещо като фундаменталист, без да спорим кой какъв опит има на пазарите:
След 2 часа ще излязат продажбите на дребно в Нова Зеландия. Ако са в границите на очакваното или над тях, дългите евро/долар ще ти излязат, ОБАЧЕ, ако не са - ще ти ударят стопа.
Докато излязат тези данни, вече ще имаш и информация как ще е затворила борсата и това ще даде допълнителна обосновка на позицията ти. По-добре да пропуснеш няколко пипа движение, но да играеш с 2 пъти по-голяма позиция и с по-голяма увереност, съответно - печалба.
ако foresterrr е на 40 години, тва означава че аз категорично не съм на 25!
Родителите ми определено ми дължат обяснение, защо са скрили от мен истинската ми възраст...?!
нещо не разбрах -но на всички мога да докажа моята възреаст и тегло
Кажи си поделението.
моля ви колеги аз ссъм си ази не се крия --ето мои снимки -не се шегувайте с мен повече http://foresterrr.aha.bg
Е, тук вече ни дръпна женската аудитория.
П.П. Нямаш и 28г.
благодаря ти мен --може ли да видим теб все пак
благодаря ти ама съм на 40 [/quote Кире като гледам си левичар. ама много слабо развити раменни мускули и особенно десна ръка . наблягай повече там.
ако foresterrr е на 40 години, тва означава че аз категорично не съм на 25!
Родителите ми определено ми дължат обяснение, защо са скрили от мен истинската ми възраст...?!
нещо не разбрах -но на всички мога да докажа моята възреаст и тегло
Кажи си поделението.
моля ви колеги аз ссъм си ази не се крия --ето мои снимки -не се шегувайте с мен повече http://foresterrr.aha.bg
Е, тук вече ни дръпна женската аудитория.
П.П. Нямаш и 28г.
благодаря ти ама съм на 40 [/quote Кире като гледам си левичар. ама много слабо развити раменни мускули и особенно десна ръка . наблягай повече там.
Коментар