If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къси долар/йена. Очаквам да пробият 89.40 и да отиде към 89. Доспа ми се и май няма да изчакам китайските данни. Ще ги отигравам по лондонско време.
Само да си добавя към поста, че така или иначе написах позиция с посока и да не виси без основания. Нали уж съм фундаменталист. Данните от Япония бяха много добри. Фишер преди малко не подкрепи долара. Ако Китай изкара данни много над очакванията, това ще е подкрепящо за йената или в по-лошия случай, ще заговорят за прегряване на китайската икономика, което е пак за йената. Ако са под очакванията, долара и йената ще бъдат подкрепени от риск-авършън, но йената в по-голяма степен. Най-лошият вариант за късите ми долар/йена е, ако данните излязат според очакванията. При този вариант нямам предположения как ще реагира пазара.
Анон привет. Ето тези постове повече ти подхождат, пък и са от полза като мнение по темата. Преди време постнах едно обещание на китайския министър да инвестира 10 млрд. долара в Африка. Според теб свършва ли падането на долара ако, Китай наистина инвестират в долари?
Ей това в червеното ще си го запиша и ще го спазвам. Даже ще си го направя девиз и ще го закача над монитора - "Ти написа ли поне 10 полезни поста във форума, преди да спечелиш?!"
Коментар