IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hfhpe
    Анон
    Как ще се отрази новината за бюджетните дефицити.
    Значи ли това, че ще спрат с наливането на пари?
    http://www.investor.bg/?cat=6&id=89642
    Далечко е до 2012-15 година и сегашното наливане !!!

ЖИВОТНОТО го усещам как напира към форумът !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• билкарче доди ва брат --само ти ми храниш душичката дребна

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от foresterrr

извинявай бате играч няма да се обаждам вече -щото имаш 40393930 поста повече
        Еййй, ама вие всички до един сте засукали една и съща цицка от едно виме.

Ти ако напишеш постове колкото мен за същото време, направо ще закрият сайта.
        сега разбирам що ви храни човека --прав си е -----добре че не се знаем да се и сбием (това не ти го препоръчвам)

Коментар

• Анон
          Как ще се отрази новината за бюджетните дефицити.
          Значи ли това, че ще спрат с наливането на пари?
          http://www.investor.bg/?cat=6&id=89642

Коментар

• билкаря, хайде появявай се, че последователите ти простеят доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr

Еййй, ама вие всички до един сте засукали една и съща цицка от едно виме.

Ти ако напишеш постове колкото мен за същото време, направо ще закрият сайта.

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706
                пълно мълчание
                Ти май си отскоро тук?
                ако съдиш по постовете да ----въпреки че знам че се правиш на интересен -на форекса съм 10 г преди теб без да те знам )
                Айде още един мнителен участник с много стаж на пазарите. Написал съм "ТУК", ама ти си говори за каквото ти харесва.

Коментар

пълно мълчание
                  Ти май си отскоро тук?
                  ако съдиш по постовете да ----въпреки че знам че се правиш на интересен -на форекса съм 10 г преди теб без да те знам )
                  Айде още един мнителен участник с много стаж на пазарите. Написал съм "ТУК", ама ти си говори за каквото ти харесва.

Коментар

пълно мълчание
                    Ти май си отскоро тук?
                    аз съм на 40 -а ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                      Къси долар/йена. Очаквам да пробият 89.40 и да отиде към 89. Доспа ми се и май няма да изчакам китайските данни. Ще ги отигравам по лондонско време.
                      Само да си добавя към поста, че така или иначе написах позиция с посока и да не виси без основания. Нали уж съм фундаменталист. Данните от Япония бяха много добри. Фишер преди малко не подкрепи долара. Ако Китай изкара данни много над очакванията, това ще е подкрепящо за йената или в по-лошия случай, ще заговорят за прегряване на китайската икономика, което е пак за йената. Ако са под очакванията, долара и йената ще бъдат подкрепени от риск-авършън, но йената в по-голяма степен. Най-лошият вариант за късите ми долар/йена е, ако данните излязат според очакванията. При този вариант нямам предположения как ще реагира пазара.
                      Анон привет. Ето тези постове повече ти подхождат, пък и са от полза като мнение по темата. Преди време постнах едно обещание на китайския министър да инвестира 10 млрд. долара в Африка. Според теб свършва ли падането на долара ако, Китай наистина инвестират в долари?
                      Ей това в червеното ще си го запиша и ще го спазвам. Даже ще си го направя девиз и ще го закача над монитора - "Ти написа ли поне 10 полезни поста във форума, преди да спечелиш?!"

Коментар

пълно мълчание
                        Ти май си отскоро тук?

Коментар

• пълно мълчание

Коментар

• яз изкарах за кравата сеното да зема --па сега за едни кило сирениье ке склалпна

Коментар

• О чудо!!!Вече имам длъга у еврото,йеееее,намазахме днеска яко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                                Аз само хороскопи правя : )
                                Aзе бутам бутам Бат Седефчо да лашка
                                и целия се попотих докат смогна с нивата 1.49955
                                па он хороскоп делкал...
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X