IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз ЖИВОТНО съм голямо
    в обора аз живея
    всичко животинско долно
    аз умея !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от билкаря
      кат го препарираш аз шего поритам

наимного обичам да ритам докат е долу

лице в лице с подметките на билкаря

радост човешка близка е на всички
      Гледай какви ги насъбра - средно, незавършено. Хак да са ти. Освен гей, да не би да си и педофил?

Коментар

• засили го по нанадолништето и му гледаи сеира

гледаи евро паунт как ше се засили сегинка ххх

Първоначално изпратено от foresterrr
        благодаря че доди на хоризонта --трябва да научим хората да бъдат по добри ----а не да злобеем !!!!!! а ти го правиш по хитър начин -еваларка

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

именно за това говоря --готов съм да се видя с теб и да се сбия даже --знам кой ще победи -но моята мисия не е такава -извинявам ти се публично -и моля да говорим само за форекс
          Абе, ейй, пикльо. Нещо на отворен ли ми се правиш?! Ти нещо за "побеждаване" от 9 клас ли ми говориш? Не ти ли е ясно - тук няма победен - има само потрошен. Набий си го в кратуната.
          прав си аз съм на 40 -ще се прежаля --но искам свидетели -билкаро и поне още 2-3 ) пс --аз съм 125 кила -надявам се да сме една категория --ще те търся цял живот за пикльото )) и ще те намеря

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr

именно за това говоря --готов съм да се видя с теб и да се сбия даже --знам кой ще победи -но моята мисия не е такава -извинявам ти се публично -и моля да говорим само за форекс
            Абе, ейй, пикльо. Нещо на отворен ли ми се правиш?! Ти нещо за "побеждаване" от 9 клас ли ми говориш? Не ти ли е ясно - тук няма победен - има само потрошен. Набий си го в кратуната.

Коментар

• Бат Седефчо почвам да бутам
              до около 1.5005555555555555
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Абе вие цял ден сте на мляко и овце и като се появя и ви избиват хормоните на агресията. Чекиджийска работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
                  От 17,30-19,00 ако стане нещо стане, ако не утре!
                  Аре успехи!
                  Брао, то станало!
                  На 30 и на 60 сме надоле на ден сме на горе. Последно накъде сме

Коментар

Първоначално изпратено от "foresterrr

мх може и да платиш ---важното за мен е да не падам по гръб от келеши като теб --без да те познавам ти казвам ----ще те нокаутирам с един истрел ---късмет желая на всички трейдъри тук
                    Е, щом казваш, че съм келеш, сигурно съм. Знаеш ли какво означава тази дума?
                    Странно започна да обиждаш, без да съм те обидил персонално.
                    Докато нямаш нищо в главата, винаги ще падаш по гръб. Иначе, ОК, избивай си комплексите във форумите. Реалностите са доста по-различни.

Коментар

мх може и да платиш ---важното за мен е да не падам по гръб от келеши като теб --без да те познавам ти казвам ----ще те нокаутирам с един истрел ---късмет желая на всички трейдъри тук
                      Е, щом казваш, че съм келеш, сигурно съм. Знаеш ли какво означава тази дума?
                      Странно започна да обиждаш, без да съм те обидил персонално.
                      Докато нямаш нищо в главата, винаги ще падаш по гръб. Иначе, ОК, избивай си комплексите във форумите. Реалностите са доста по-различни.

Коментар

• кат го препарираш аз шего поритам

наимного обичам да ритам докат е долу

лице в лице с подметките на билкаря

радост човешка близка е на всички

Първоначално изпратено от anon6706
                        сега разбирам що ви храни човека --прав си е -----добре че не се знаем да се и сбием (това не ти го препоръчвам)
                        Абе ти отвсякъде си велик. Не бой се, ако си помпал много, ще си платя и пак ще те потрошат.
                        Май не са ти ясни някои неща, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от билкаря
                          дано сиси отиграл прогнозичката

тея ги остави да тънат Бат Седефчо

пакше почне да черпи скъпи питиета хххх

ххх така е фундамент се пече хххх

една година късо евро и после аве

къф му е фундамента хехех нивата

не си ли ги чувал 4444 5555 6666

толкоз можем толкоз праим ххх

пълно мълчание

благодаря че доди на хоризонта --трябва да научим хората да бъдат по добри ----а не да злобеем !!!!!! а ти го правиш по хитър начин -еваларка

Коментар

• дано сиси отиграл прогнозичката

тея ги остави да тънат Бат Седефчо

пакше почне да черпи скъпи питиета хххх

ххх така е фундамент се пече хххх

една година късо евро и после аве

къф му е фундамента хехех нивата

не си ли ги чувал 4444 5555 6666

толкоз можем толкоз праим ххх

пълно мълчание

Коментар

сега разбирам що ви храни човека --прав си е -----добре че не се знаем да се и сбием (това не ти го препоръчвам)
                              Абе ти отвсякъде си велик. Не бой се, ако си помпал много, ще си платя и пак ще те потрошат.

Коментар

Коментар

Working...
                                X