IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от foresterrr
    Първоначално изпратено от mateosf
    foresterrr
    Казвайте си направо любовните думи (цифрите) на лична и да е споко всичко.
    Аман от недоизказана любов
    като е любов дай ентри ти на хората ---дай де ?!?!??!?!?!?!??!
    Извинявайте, че се меся ! Но с какво ще помогне един вход ?
    И каква тежест има ?
    Лоша услуга е това foresterrr, наистина много кандидат-спекуланти дебнат да копират някой трейд на отявлен форумен учасник.
    И после айдеее.....в киреча

Наздраве за много здраве !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Първоначално изпратено от mateosf
      foresterrr
      Ко да им казвам,
      4 страници има в кодове и караници, част от цифри, малко любов, раздяла и кво ли не.
      Бат седеф го прави най-добре
      Ай успех на всички и си ги поствайте направо

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
        foresterrr

Коментар

• foresterrr

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
            Първоначално изпратено от foresterrr
            Първоначално изпратено от anon6706
            КАТО СИ КАЗАЛ ТАКА АЗ АНАЛИЗИРАМ ЛИ ТВОЕТО МНЕНИЕ --НЕ НАЛИ ///ТОГАВА ТО ЗАЩО МЕ УЧИШ НА ЗАНАЯТ БЕ ????????????????????????????????
            Долното е достатъчно:
            "Бог помага, но в кошара не вкарва"

П.П. Няма лошо - добре дошъл е всеки, който иска да обсъдим идеи и мнения. Ти нямаш мнение - имаш ЦИФРИ/ЧИСЛА.

а какво искат хората ----обещания или статии на трише =не -те искат да изкарат некой лев !!!!!!!!!!!!!!!!! така ли е или не -----дай цифри бе човек не думи !!!!!!!!!!!!!!!!
            дай един пост де аз дадох има го нагоре --аиде дай
            Напротив, точно статии на Трише ми трябват, ама преди другите, може и след другите, като гледам какво промиване става.
            Затова и се чудя, как на 40 не си осъзнал кое е по-важно - въдицата или тигана......

аз съм на 40 а ти пак не даваш нито едно ентри )) и на 1000 да стана пак няма да дадеш -мъка ей --анализирай анализирай

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
              абе пичове вий нещо ептен са объркахте бе, почнахте да се събличате,вместо да цепите техническия анализ и тренда на пазара!
              Що Ви стана бе момчета !

Следя редовно какво пишете във Форекс темите, ама напоследък нещо хич я няма финансовата част, а тук ....немам думи даже, снимки, голи мъже, обяснения .... ???!
              питай доктор Куин - Лечителката. Сега този безметежен гей (билкаря) се подсмихва под мустак, а модераторът с vanishing salary се опитва да го цензурира. ха-ха-ха - Криза е, за всеки от сърДце

Коментар

• ОО те не се карат!
                Според мен тва e любов

Лека нощ на всички и успехи за утре!
                Време е за висини!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                  И що си мислите, че жените обичат да гледат голи мъже
                  Щото ние обичаме да гледаме голи жени.

Коментар

• абе пичове вий нещо ептен са объркахте бе, почнахте да се събличате,вместо да цепите техническия анализ и тренда на пазара!
                    Що Ви стана бе момчета !

Следя редовно какво пишете във Форекс темите, ама напоследък нещо хич я няма финансовата част, а тук ....немам думи даже, снимки, голи мъже, обяснения .... ???!
                    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

КАТО СИ КАЗАЛ ТАКА АЗ АНАЛИЗИРАМ ЛИ ТВОЕТО МНЕНИЕ --НЕ НАЛИ ///ТОГАВА ТО ЗАЩО МЕ УЧИШ НА ЗАНАЯТ БЕ ????????????????????????????????
                      Долното е достатъчно:

П.П. Няма лошо - добре дошъл е всеки, който иска да обсъдим идеи и мнения. Ти нямаш мнение - имаш ЦИФРИ/ЧИСЛА.

а какво искат хората ----обещания или статии на трише =не -те искат да изкарат некой лев !!!!!!!!!!!!!!!!! така ли е или не -----дай цифри бе човек не думи !!!!!!!!!!!!!!!!
                      Напротив, точно статии на Трише ми трябват, ама преди другите, може и след другите, като гледам какво промиване става.
                      Затова и се чудя, как на 40 не си осъзнал кое е по-важно - въдицата или тигана......

Коментар

• Колеги наздраве, за ваше здраве !

Не се дърляйте ( ако имам право да апелирам ), пазара така или иначе си е мерило за всички, кой какво защо......майната му, да ви върви търговията пък.........

Здраве и успехи !
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                          Първоначално изпратено от toty
                          ако foresterrr е на 40 години, тва означава че аз категорично не съм на 25!
                          Родителите ми определено ми дължат обяснение, защо са скрили от мен истинската ми възраст...?!
                          нещо не разбрах -но на всички мога да докажа моята възреаст и тегло
                          Кажи си поделението.

моля ви колеги аз ссъм си ази не се крия --ето мои снимки -не се шегувайте с мен повече
                          http://foresterrr.aha.bg
                          Е, тук вече ни дръпна женската аудитория.
                          П.П. Нямаш и 28г.

благодаря ти ама съм на 40
                          че там до снимката пише 35 И що си мислите, че жените обичат да гледат голи мъже

ав я ти покажи тялото си на цяла българия

Коментар

• :lol:

Коментар

Първоначално изпратено от toty
                              ако foresterrr е на 40 години, тва означава че аз категорично не съм на 25!
                              Родителите ми определено ми дължат обяснение, защо са скрили от мен истинската ми възраст...?!
                              нещо не разбрах -но на всички мога да докажа моята възреаст и тегло
                              Кажи си поделението.

моля ви колеги аз ссъм си ази не се крия --ето мои снимки -не се шегувайте с мен повече
                              http://foresterrr.aha.bg
                              Е, тук вече ни дръпна женската аудитория.
                              П.П. Нямаш и 28г.

благодаря ти ама съм на 40
                              че там до снимката пише 35 И що си мислите, че жените обичат да гледат голи мъже
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

Долното е достатъчно:

Коментар

Working...
                                X