IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z
    foresterrr - прощавай, че и аз се меся, но преди време и аз като тебе бях постнал едно ентри само цифри...след това anon ме провокира да направя нещо като анализ на това просто моите доводи, а след това и изхода от сделката...та, мисля си ако е възможно като се поства ентри да се даде и някаква обосновка - това ще е доста по полезно и би могла да стане по-смислена дискусия...ако не - здраве

П.П. някъде бях чел, че е по добре да научиш някой да лови риба, отколкото да му даде една риба...

Успехи!

JaY_Z мисля че чистото ентри за хората е релакс --те не искат да се обосноваваш --просто казват -този познава и толкоз -нека не задълбаваме - успеха е важен за ХОРАТА ?????!!!!!!! запомни

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z
      foresterrr - прощавай, че и аз се меся, но преди време и аз като тебе бях постнал едно ентри само цифри...след това anon ме провокира да направя нещо като анализ на това просто моите доводи, а след това и изхода от сделката...та, мисля си ако е възможно като се поства ентри да се даде и някаква обосновка - това ще е доста по полезно и би могла да стане по-смислена дискусия...ако не - здраве

П.П. някъде бях чел, че е по добре да научиш някой да лови риба, отколкото да му даде една риба...

Успехи!
      Мноооого отдавна това го няма по форумите. Преди беше наистина интересно - точно както го описваш и човек можеше много неща да научи. А сега - тука има, тука нема - циганска работа. Ама какво да правим, докато излезе позицията - четем и пишем глупости.
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• H-P to buy networking gear maker 3Com for $2.7 billion

За моите позиции,които са къси,няма да отварям дума въобще,че ще трябва да нещо нецензурирано.Ама ще ги чакам,може би другата седмица
        Очаквам сериозен спад на златото,или през следващите дни,или през следващата седмица,дано това да докара малко радост на късата ми евро доларова позиция.За индексите също не отварям дума.То не е за говорене разбира се....
        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr
          Първоначално изпратено от mateosf
          джакпот: 2, 672, 676.30 лв
          Дайте ми цифрите за трето теглене и ще ви кажа браво
          потърси друг ФОРОМ
          Що друг?
          Цяла вечер гадая скритата ви любов по между ви може да хвърлите боб за 6 числа

Коментар

• foresterrr - прощавай, че и аз се меся, но преди време и аз като тебе бях постнал едно ентри само цифри...след това anon ме провокира да направя нещо като анализ на това просто моите доводи, а след това и изхода от сделката...та, мисля си ако е възможно като се поства ентри да се даде и някаква обосновка - това ще е доста по полезно и би могла да стане по-смислена дискусия...ако не - здраве

Успехи!
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
              foresterrr, ами знаеш, че всеки си е със собствено виждане по въпроса и няма еднозначен отговор.
              Моето е такова, че обявяване на позиции в много голяма степен не помага.
              Точно обратното.
              Едни фундаментализират, други анализират, трети постват търговски позиции, четвърти разтоварват деня си изливайки емоции, а такива пък като мен пъплят по стълбицата на форумните герои
              Форумната психология е трудно нещо

Поздрави !
              Тук си много прав. Аз все още си държа дългите GBP/AUD, но тъй като споменах позицията със СТОП, вече съм длъжен да я отричам и все едно я няма.
              Така сме ние младите - стресирани фертилизатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
                джакпот: 2, 672, 676.30 лв
                потърси друг ФОРОМ

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Първоначално изпратено от Happy68
                  Първоначално изпратено от anon6706
                  Първоначално изпратено от foresterrr
                  аз съм на 40 а ти пак не даваш нито едно ентри )) и на 1000 да стана пак няма да дадеш -мъка ей --анализирай анализирай
                  Добре де, казах - тази нощ очаквам долар/йена под 89. Какво повече искаш?! Стопове, лимити, обеми, ЕГНта, см., кг., IQ, голи снимки, билкаря като бебе, билкаря просещ, билкаря модератор, билкаря ПЕЧЕЛЕЩ - научна фантастика..... Не знам как да ти угодя....
                  Защо ми се струва, че твоите ще са по-интересни (демек ентрито ще е по-печелившо ), ама без синьото
                  Тук се заформя интрига.....
                  Няма как, аз нали не разбирам от такива работи

Сигурен ли си за йената? на мен не ми се връзва, ама то това не пречи (слава Богу)
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• джакпот: 2, 672, 676.30 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                      аз съм на 40 а ти пак не даваш нито едно ентри )) и на 1000 да стана пак няма да дадеш -мъка ей --анализирай анализирай
                      Добре де, казах - тази нощ очаквам долар/йена под 89. Какво повече искаш?! Стопове, лимити, обеми, ЕГНта, см., кг., IQ, голи снимки, билкаря като бебе, билкаря просещ, билкаря модератор, билкаря ПЕЧЕЛЕЩ - научна фантастика..... Не знам как да ти угодя....
                      Защо ми се струва, че твоите ще са по-интересни (демек ентрито ще е по-печелившо ), ама без синьото

аз също не мечтая да те видя гол ---малко по долу имам вход за еуро долар

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                        Тук се заформя интрига.....

Коментар

• foresterrr, ами знаеш, че всеки си е със собствено виждане по въпроса и няма еднозначен отговор.
                          Моето е такова, че обявяване на позиции в много голяма степен не помага.
                          Точно обратното.
                          Едни фундаментализират, други анализират, трети постват търговски позиции, четвърти разтоварват деня си изливайки емоции, а такива пък като мен пъплят по стълбицата на форумните герои
                          Форумната психология е трудно нещо

Поздрави !
                          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                              Първоначално изпратено от mateosf
                              foresterrr
                              Казвайте си направо любовните думи (цифрите) на лична и да е споко всичко.
                              Аман от недоизказана любов
                              като е любов дай ентри ти на хората ---дай де ?!?!??!?!?!?!??!
                              Извинявайте, че се меся ! Но с какво ще помогне един вход ?
                              И каква тежест има ?
                              Лоша услуга е това foresterrr, наистина много кандидат-спекуланти дебнат да копират някой трейд на отявлен форумен учасник.
                              И после айдеее.....в киреча

Наздраве за много здраве !

седефчо нали сме тук за това бре -----ако не даваме акъл на хората какво да правим??????????да цитираме трише ли ??????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr

Коментар

Working...
                                X