Първоначално изпратено от foresterrr
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.14
Collapse
Заключена.
X
X
-
zloblivi_podhvurlqniq
аноне,а тези данни където показват продажбите на дребно без инфлацията
какво зна4ат и ти тях гледаш ли ги?
Коментар
-
guantanamo и на мен не ми се обсъжда Китай, позиции или каквото и да било. Търговията е занимание самотно. Успех ти желая.
Само да ти кажа едно мое предположение - трайно нефт над 80 няма да видим, но пък и не виждам засега основания за дълбока корекция.
Пазарите скоро ще застанат на равновесно (рейндж) положение в очакване на recovery. Всички ще го наблюдаваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от foresterrrПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от foresterrrbuy 1,4962 ,stop 1.4942 tp 1.4999 от мен това
Да ти кажа нещо като фундаменталист, без да спорим кой какъв опит има на пазарите:
След 2 часа ще излязат продажбите на дребно в Нова Зеландия. Ако са в границите на очакваното или над тях, дългите евро/долар ще ти излязат, ОБАЧЕ, ако не са - ще ти ударят стопа.
Докато излязат тези данни, вече ще имаш и информация как ще е затворила борсата и това ще даде допълнителна обосновка на позицията ти. По-добре да пропуснеш няколко пипа движение, но да играеш с 2 пъти по-голяма позиция и с по-голяма увереност, съответно - печалба.
Ако ли пък играеш само по ТА, тогава се извинявам за този пост.
Както ще каже билкаря - пак фертилизирах.....
може ли все пак да погледнем материята --тоест моите постове и моите профити --виж момче не е важно кой е президент на сащ.моля въведи конкретни постове с конкретни цифри -не ми цитирай щуротии --ПОКАЖИ МИ ПОСОКАТА НА ПАРИТЕ МОМЧЕ
това е приказказапочвам да харесвам форумът
Коментар
-
Първоначално изпратено от foresterrrПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от foresterrrbuy 1,4962 ,stop 1.4942 tp 1.4999 от мен това
Да ти кажа нещо като фундаменталист, без да спорим кой какъв опит има на пазарите:
След 2 часа ще излязат продажбите на дребно в Нова Зеландия. Ако са в границите на очакваното или над тях, дългите евро/долар ще ти излязат, ОБАЧЕ, ако не са - ще ти ударят стопа.
Докато излязат тези данни, вече ще имаш и информация как ще е затворила борсата и това ще даде допълнителна обосновка на позицията ти. По-добре да пропуснеш няколко пипа движение, но да играеш с 2 пъти по-голяма позиция и с по-голяма увереност, съответно - печалба.
Ако ли пък играеш само по ТА, тогава се извинявам за този пост.
Както ще каже билкаря - пак фертилизирах.....
може ли все пак да погледнем материята --тоест моите постове и моите профити --виж момче не е важно кой е президент на сащ.моля въведи конкретни постове с конкретни цифри -не ми цитирай щуротии --ПОКАЖИ МИ ПОСОКАТА НА ПАРИТЕ МОМЧЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoH-P to buy networking gear maker 3Com for $2.7 billion
За моите позиции,които са къси,няма да отварям дума въобще,че ще трябва да нещо нецензурирано.Ама ще ги чакам,може би другата седмица
Очаквам сериозен спад на златото,или през следващите дни,или през следващата седмица,дано това да докара малко радост на късата ми евро доларова позиция.За индексите също не отварям дума.То не е за говорене разбира се....
1. Индустриална продукция - приятна изненада нагоре - извод - глобалната икономика се развива.
2. Инфлация - приятна изненада надолу - няма опасност от затягане монетарната политика в Китай.
3. Продажби на дребно - приятна изненада нагоре. Хем няма да затягат монетарната политика, хем и Китай най-после започва увеличение на вътрешното потребление. Нещо, за което говори и има нужда целия свят.
4. Банкови заеми - ИЗНЕНАДА - спадат. Извод - няма нужда да се затяга монетарната политика. ВЪРНИ СЕ КЪМ Т. 1.
Доста сериозно внимание им обърнах снощи,че и днес цял ден.Според някой анализатори,които може да се каже,че уважавам и им следя ентритата по всички възможни пазари,ситуацията не е никак розова,но при планова икономика,данните са точно такива каквито трябва да са
Данните от преди малко ми дават увереност,че в азиатската сесия ще сме по-скоро за къси евро долари,но от Австралия също има важни новини,и ако са лоши,тва ще още по-добре за мен
Китай е дълга тема и не ми се захваща да пиша за нея сега,щото нещо нямам настроение с тези 500 пункта на дау,които не само ги изпуснах да ги спечеля,ами и съм сума ти пари назад,щото не съм затварял позиции,но и заради големината им,не смея и да добаввям,и всеки ден,ситуацията става все по неприятна.
Хайде да не занимавам форума с лошите ми ентрита,но ако не направим поне няколко фигури корекция при евро долара,преди да ходи над 1.5050,вероятно ще трябва да ликвидирам на големи загуби позиции,а това си е кофти чувство.
Късмет на всички търгуващи тази нощ"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Happy68Сигурен ли си за йената? на мен не ми се връзва, ама то това не пречи (слава Богу)Вчерашните данни ще се отразят днес. Вчера тестваха, днес ще пробият. Така си мисля, разбира се.
Поздрави.
Лека вечер на всички
Ето ти един качествен мъж, напълно разголен....
Коментар
-
Китай намекна, че може и да пусне валутата си да поскъпне
11.11.2009 17:52
Китай изпрати ясен сигнал, че може да се очаква промяна в курса на юана по посока повишаване на неговата стойност. Подобен ход би дошъл след 18 месеца практически фиксиран курс на китайската валута спрями американската валута. Това става ясно от редовния доклад на централната банка на страната относно монетарната политика.
=============
Ай лека и от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Happy68Сигурен ли си за йената? на мен не ми се връзва, ама то това не пречи (слава Богу)Вчерашните данни ще се отразят днес. Вчера тестваха, днес ще пробият. Така си мисля, разбира се.
Поздрави.
Лека вечер на всичкиБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoH-P to buy networking gear maker 3Com for $2.7 billion
За моите позиции,които са къси,няма да отварям дума въобще,че ще трябва да нещо нецензурирано.Ама ще ги чакам,може би другата седмица
Очаквам сериозен спад на златото,или през следващите дни,или през следващата седмица,дано това да докара малко радост на късата ми евро доларова позиция.За индексите също не отварям дума.То не е за говорене разбира се....
1. Индустриална продукция - приятна изненада нагоре - извод - глобалната икономика се развива.
2. Инфлация - приятна изненада надолу - няма опасност от затягане монетарната политика в Китай.
3. Продажби на дребно - приятна изненада нагоре. Хем няма да затягат монетарната политика, хем и Китай най-после започва увеличение на вътрешното потребление. Нещо, за което говори и има нужда целия свят.
4. Банкови заеми - ИЗНЕНАДА - спадат. Извод - няма нужда да се затяга монетарната политика. ВЪРНИ СЕ КЪМ Т. 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от foresterrrуспеха е важен за ХОРАТА ?????!!!!!!! запомни
Но ако търсим задоволяване на егото (което познава входове ) по форуми, спукана ни е работата на пазара
Спирам да се обаждам където не ми е работа вечеБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от foresterrrуспеха е важен за ХОРАТА ?????!!!!!!! запомни
Но ако търсим задоволяване на егото (което познава входове ) по форуми, спукана ни е работата на пазара
Спирам да се обаждам където не ми е работа вечеБезмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от mateosfПървоначално изпратено от foresterrrПървоначално изпратено от mateosfджакпот: 2, 672, 676.30 лв
Дайте ми цифрите за трето теглене и ще ви кажа браво
Цяла вечер гадая скритата ви любов по между ви може да хвърлите боб за 6 числа
Направи го като другите, една страница думи и сам да намеря отговора
Много е лесно така и ще трябва да деля сумата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosfПървоначално изпратено от foresterrrПървоначално изпратено от mateosfджакпот: 2, 672, 676.30 лв
Дайте ми цифрите за трето теглене и ще ви кажа браво
Цяла вечер гадая скритата ви любов по между ви може да хвърлите боб за 6 числаБезплатен обяд няма!
Коментар
Коментар