If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе аз съм заел къси позиции,пък ще видим кво ще излезе утре,или другата седмица
.... или в края на годината, бе я на пролет най-добре, тогава е добре за скъсяване, от август скъсяваме, а то все е дълго
В простотиите поне ме бива, но да има комуникация
Може би всички са се умислили,кво всъщност става на пазара
За мислене си е.И за тези които са за надолу,и за тези които са за нагоре
...да видим какво сте подпише Обамчо утре
...какво точно и как сте съвпадне с числата по zаетоста
..аз май утре няма да играя хихиих
Ако днес няма сериозен спад до края на сесията/съвсем нормално,защото обемите са ниски и големите просто не продават масиви/утре вероятно ще е тъмно червено
...божа работа Хамериканче --- мисля да тегля всичко от масата днес
....очакванията са ---над 9.9% безработица или може би НЕ ? ....
Обамчо сте подписва хомебуъерс tax credit и сте увеличава сметките по безработни бенефиц.
...а това пазара как сте го тълкува аз си нямам и хабер а и както е петък май сте се одам на JD хихихи
Ако днес няма сериозен спад до края на сесията/съвсем нормално,защото обемите са ниски и големите просто не продават масиви/утре вероятно ще е тъмно червено
...божа работа Хамериканче --- мисля да тегля всичко от масата днес
....очакванията са ---над 9.9% безработица или може би НЕ ? ....
Обамчо сте подписва хомебуъерс tax credit и сте увеличава сметките по безработни бенефиц.
...а това пазара как сте го тълкува аз си нямам и хабер а и както е петък май сте се одам на JD хихихи
Обамчо все си прави подаръци напоследък за едногодишния мандат, та нищо чудно да имаме намаляване на безработицата, както си мисля, че ще види, но какво влияние ще окаже тва....
гуантанамо, не си миного прав
евро/долар беше на тези нива при същите нива на дау и сп500
Сигурно аз криво съм се изразил
Мързи ме да пиша дълго днес,но ето кво имам предвид.
Между предните пъти когато даучо е бил на тези нива,и между сегашният път,дали има някакви събития случили се помежду тези събития.Надявам се схващаш добре,че това не се случвало само два пъти
Също така,надявам се че схаващш,че има система съставена от почти безкраен брой елементи.Които не стоят в едно и също положение през времето от едните/да кажем 10К ниво при дау/,до другите едни същи нива.
Темата е толкова дълга,че направо се плаша
Но,през времето на едното случване,до другото случване се случват много неща.Най-елементарно казано,дори да няма нищо важно като новини-което е пълен абсурд,щото дори един обикновен ден произвежда колосално количество новини,които новини движат пазара в една или друга посока,и които новини,ако са преобладаващи в едната посока,пазара ходи нататък,или обратното ,но дори да ги изключиме,все пак,пазара диша.Твърде много участници има на него и това влияе върху скоростта на движението,и върху чистота на движението.Дори да виждаме всички посоката,заради многото участници,пазара прави доста обиколки и постига крайната си цел по доста заобиколни пътища.
Въобще не коментирам тук и вероятно най-важният въпрос-процента от търговията ,които се извършва автоматично-от програми.
Ако не си забелязъл,точно тези програми правят такава невероятна връзката с движенията на индексите в САЩ и с движенията на евро долара.Програмите са свързани дори и с движенията на фючърсите.Тоест,сесията дори да не отворена,пак имаме връзка с движенията,видима дори и за обикновенните дребни риби.Друг е въпросът,когато имаме важни новини,че имаме отклонения,но тези отклонения се изглаждат бързо след това.
Друг е въпроса с това,какво стои във веригата преди това,но тва не е предмет на разговора.
Днес се загуби връзката.За утре не зная,за другите дни също,но днес очевидно нямаме връзка.Защото,ако имахме,сега щяхме да сме над 1.50.
Надявам се,че вече е по-ясно
Коментар